Profil

Netlingeri.dk

Netlingeri er en hjemmeside, der henvender sig til den kvalitets bevidste forbruger. På Netlingeri kan du nemt og hurtigt finde præcis det lingeri, undertøj, badetøj, kåber eller nattøj som du søger. Netlingeri.dk startede i 2006 så vi har stor erfaring med at hjælpe vores mange kunder.

Netlingeri har dag til dag levering med GLS eller UPS. Køber du for bare 250 kr er der GRATIS FRAGT. Er det til en gave kan Netlingeri selvfølgelig også sende det direkte til modtageren flot indpakket uden merpris. Ønsker du at returner det købte har du hele 365 dage til det.

Netlingeri fører alle de kendte lingeri mærker som Triumph, Missya, Femilet, Marie Jo, Prima Donna, Change, Bjørn Borg, Chantelle, Sloggi med flere. Skulle der være noget badetøj, lingeri eller undertøj du søger, men ikke kan finde det her på siden, så send os en mail. Måske er det du søger på vej ind.

Hver måned kommer der nyheder til shoppen fra vores mange leverandør. Vil du være først til at se det nyeste så skriv dig op til at modtage vores Nyhedsbrev. Så kommer du også først til udsalgsstart og alle vores kampagne hvor du kan spare mange penge i en begrænset periode.

Har du spørgsmål til størrelse eller pasform, er du selvfølgelig meget velkommen til at maile eller ringe til os. Det er lingeri uddannede piger der står klar til at hjælpe.

Vi ses på shoppen
Hilsen Team Netlingeri

Mail: info@netlingeri.dk
Tlf: +45 41 40 75 00