365 dages returretlevering til en pakkeshop nær dig
dag til dag leveringGratis fragt ved køb over 250,-

Profil

Netlingeri.dk

Netlingeri er en hjemmeside, der henvender sig til den kvalitets bevidste forbruger. På Netlingeri kan du nemt og hurtigt finde præcis det lingeri, undertøj, badetøj, kåber eller nattøj som du søger. Netlingeri.dk startede i 2006 så vi har stor erfaring med at hjælpe vores mange kunder.

Netlingeri har dag til dag levering med GLS eller UPS. Køber du for bare 250 kr er der GRATIS FRAGT. Er det til en gave kan Netlingeri selvfølgelig også sende det direkte til modtageren flot indpakket uden merpris. Ønsker du at returner det købte har du hele 365 dage til det.

Netlingeri fører alle de kendte lingeri mærker som Triumph, Missya, Femilet, Marie Jo, Prima Donna, Change, Bjørn Borg, Chantelle, Sloggi med flere. Skulle der være noget badetøj, lingeri eller undertøj du søger, men ikke kan finde det her på siden, så send os en mail. Måske er det du søger på vej ind.

Hver måned kommer der nyheder til shoppen fra vores mange leverandør. Vil du være først til at se det nyeste så skriv dig op til at modtage vores Nyhedsbrev. Så kommer du også først til udsalgsstart og alle vores kampagne hvor du kan spare mange penge i en begrænset periode.

Har du spørgsmål til størrelse eller pasform, er du selvfølgelig meget velkommen til at maile eller ringe til os. Det er lingeri uddannede piger der står klar til at hjælpe.

Vi ses på shoppen
Hilsen Team Netlingeri

Mail: info@netlingeri.dk
Tlf: +45 41 40 75 00
Undertøj til damer og kvinder

Netlingeri.dk har siden 2006 solgt undertøj online til piger i alle størrelser. Alle vores medarbejdere er lingeriuddannede og vil derfor altid kunne svare på evt. spørgsmål. Vores mission er at give dig mulighed for at handle nyt lingeri når du har behov og tid til det. Så er vi nemlig sikre på du altid vil kunne finde det sæt undertøj du søger.

LÆKKERT LINGERI I STORE STØRRELSER
Hos Netlingeri.dk finder du også et stort udvalg af undertøj og BH'er i store størrelser. Her er der de lækre big cup bh'er fra f.eks. Prima Donna, Triumph, Chantelle og Freya med skål størrelser helt op til 100H.
Hos Netlingeri har vi altid mange tilbuds varer og du kan fx til Black Friday shoppe gode tilbud. Udover gode tilbud kan du som ny kunde modtage en rabatkode du kan bruge på din første ordre.

Undertøj i alle størrelser

Vi fører et stort sortiment af undertøj, lingeri, bikini og badetøj, så chancerne er gode for at du finder sættet der passer dig. Vi har udelukkende kvalitetsmærker på vores lingeri & undertøjslager: Marie Jo, Bjørn Borg, Chantelle, Sloggi, Prima Donna & Triumph, Missya, Change, Chantelle og mere til. Vi har også en BH guide hvor du kan finde frem til din BH størrelse. Fra Triumph kollektionen har vi et stort program af deres populære "stram op" serie. Køber du for bare 250 kr er der fri fragt på alle ordre.

FIND OS I NORGE OG SVERIGE NORGE
SVERIGE

Kontakt os

Netlingeri   |   Niels P Thomsens Vej 3   |   7500 Holstebro   |   +45 41 40 75 00   |   info@netlingeri.dk