Change BH

Hos Netlingeri har vi et stort udvalg af kvalitets bh’er fra Change lingeri. Change lingeri er et internationalt brand, der står for moderne og innovativt design med den perfekte pasform til kvinder i alle størrelser. Bh’erne fås hos Netlingeri fra A-H skål og de findes i mange forskellige udgaver, så uanset om det er en push up bh, en vatteret bh eller en big cup bh, der er din favorit, ja så har vi en der helt sikkert vil passe til dig.

Se hele kollektionen af: Change Undertøj
Se udvalget af vores: Change Trusser
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Udforsk vores BH'er fra Change hos Netlingeri.dk

Vi har et lækkert udvalg af udvalgte BH'er fra Change hvor du både får perfekt pasform og et lækkert udvalg af BH'er der passer netop til dine former og kurver. Når du føler dig veltilpas fra inderst til yderst, så udstråler du også selvtillid og skønhed.

Vi har faste lave priser på alle vores BH'er fra Change og du finder forskellige typer af BH'er med f.eks. push up bh'er som sørger for at give barmen et smukt løft eller de vatteret bh’er som har en god støtte og er perfekte under t-shirt.

Change basis bh’er


Vi har altid et stort udvalg af basis bh’er fra Change på lager. Basismodellerne er de bedst solgte modeller, som er gode både til hverdag og fest. Selvom det er basis, er der ikke gået på kompromis med pasform og kvalitet her. Du får moderne bh’er i klassiske farver som sort, hvid og neutrale farver. Forsyn dig ned en god basis bh fra Change, vi har bh’er til alle former og behov, uanset om du har en stor eller lille barm, om du er til glatte klassiske bh’er eller til sexede blonde bh’er.


Change Fashion Bh’er


I Fashion kategorien, finder du sidst nye mode indenfor lingeri og undertøj. Hos Netlingeri har vi et stort udvalg af Fashion bh’er med enten blonde, mønster, vatteret bh’er og push up bh’er. Med en Change bh, er du sikker på at der ikke er gået på kompromis med kvalitet design og pasform. Med en Change bh, får du altid kvalitet og en yderst velsiddende bh. Forkæl dig selv og din krop og prøv en Change bh. Vælg imellem alle vores bh’er og find den der passer til dit behov, uanset om det er en Chang Full Shaper bh eller måske en stropløs bh. Change lingeri er luksuriøst undertøj til din krop og ikke mindst din hverdag og så tilmed en overkommelig pris.


Perfekt fit og lækkert design


Uanset om det skal være forførende blonde bh’er eller en skøn push up bh så finder du det største udvalg af Change lingeri hos Netlingeri med 33 dages returret og fri fragt ved køb over 250 kr.