Calvin Klein undertøj

Calvin Klein undertøj

Calvin Klein undertøj er det rette valg, hvis du er typen, som går efter den bedste kvalitet fra inderst til yderst. Her på siden finder du et spændende og rigt udvalg af skønt undertøj fra det amerikanske brand Calvin Klein.

For Calvin Klein var idéen at skære alle unødvendige detaljer fra, og dermed få kvindekroppen til at fremstå som en central del af ethvert stykke undertøj. Den sunde krop skulle være synlig, og derfor skabte brandet undertøj med et atletisk og sporty men også med et sensuelt og feminint udtryk.

Det lækre Calvin Klein undertøj er undertøj designet til den modebevidste unge kvinde, som godt kan lide at være aktiv.

Alt undertøj fra Calvin Klein er produceret i lækre materialer såsom blød bomuld, modal og elastan. På grund af de lækre materialer føles undertøjet meget behageligt at have på. Uanset om det er en g-streng, en tanga trusse eller en bh med eller uden bøjle.


Calvin Klein undertøj til enhver lejlighed

Alle kvinder vil gerne føle sig godt tilpas, også når det handler om deres undertøj. Her er det vigtigt, at undertøjet sidder, som det skal uden at stramme og uden at give synlige mærker ned i huden. Calvin Klein undertøj er designet til at sidde helt perfekt på en helt naturlig og behagelig måde.

Det meste af undertøjet er produceret i en bomuldsblanding af bomuld og elastan. Blandingen med elastan er med til at gøre undertøjet meget elastisk, så det smyger sig om kroppen, når du har det på.


Hvilken en farve undertøj skal jeg have på under mit hvide tøj?

Inden længe kommer foråret og den længe ventede sommer. Varmere temperaturer betyder også, at vi begynder at skifte det tunge vintertøj ud med det lette sommertøj. Hvide og lyse sommerkjoler og hvide bukser hænger ofte i mange kvinders sommergarderobe.

Nogle gange kan det godt være svært at finde det perfekte undertøj, som også sidder flot og godt under det lyse tøj. Undertøjet skal nemlig helst ikke kunne ses. Hverken under sommerkjolen og heller ikke gennem de lyse bukser.

Man kunne sagtens fristes til at tro, at hvidt undertøj nemt forsvinder under det lyse tøj. Men oftest sker der det, at det hvide undertøj alligevel kommer til at skinne igennem.

Vælg derfor hudfarvet undertøj og helst i en tone, som matcher din egen hudtone. På grund af den hudfarvede nuance opstår der nemlig ikke nogen farvekontrast. Du kan for eksempel bruge det skønne undertøj fra Calvin Klein enten i en beige, bare eller nude farve. Vælg dit Calvin Klein undertøj alt efter hvor mørk eller lys din egen hudtone er. Vælger du den rigtige nuance, undgår du helt, at undertøjet skinner igennem din hvide sommerkjole og dine lyse bukser.


Undgå synlige syninger med sømløst undertøj fra Calvin Klein

Sømløst undertøj er helt enkelt undertøj uden synlige linjer og søm. Det sømløse undertøj er derfor også en god løsning, hvis du ikke vil have, at der er synlige trusse linjer under tøjet. Skal du bruge undertøjet under dine hvide bukser, er det igen en god idé at sørge for at vælge den rigtige nuance.

Ejer du ikke nude eller beige farvet undertøj, kan du for eksempel erstatte det med lysegråt undertøj. Det mest vigtige for at undgå at dit undertøj bliver synligt under sommerkjolen, er at vælge undertøj, som ikke skaber en stor farvekontrast. Derfor skal du også helt undgå hvidt og sort undertøj under den lyse sommerkjole.

Er du på udkig efter lækkert undertøj, som både er flot, sporty, super behageligt og trendy. Så finder du hos NetLIngeri.dk et stort udvalg af meget lækkert undertøj fra den velkendte undertøjsgigant Calvin Klein.

Vi har både trusser, g-strengs trusser, bh’er med og uden bøjle og mange af de meget kendte og populære bralette bh´er fra det anerkendte mærke. Alt sammen er designet i de lækreste materialer, som sidder som skabt på den mode- og kvalitetsbevidste unge kvinde. Find inspiration til køb af nyt Calvin Klein undertøj her på siden.