Chantelle Shapewear

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

VORES KUNDER SIGER

 

 

Chantelle shapewear

Med Chantelle shapewear og bodies kan du forme din krop og nedtone opmærksomheden på for eksempel din mave, ryg, baller eller lår. Shapewear glatter huden ud og giver dig ved hjælp af faste materialer en flot figur. Du får samtidig en fin komfort og kan uden problemer trække været frit, når du har shapewear på.

Står du og skal have en tætsiddende kjole på, hvor der er nogle steder, du gerne vil strammes lidt op? Så er Chantelle shapewear et godt valg at kigge nærmere på.

Du finder her på siden et bredt udvalg af opstrammende undertøj, så du vil føle dig godt tilpas i enhver Chantelle shapewear model.


Få en smuk silhuet med Chantelle shapewear

Giv dig selv den smukkeste silhuet med shapewear fra Chantelle. Shapewear er med til at forme dine kurver på smukkeste vis. Under kjolen og til andre outfits kan det være en hjælp for dig, til at få tøjet til at sidde meget bedre.

Vores kroppe er flotte og hver enkelt kvindekrop er unik. Men når vi skal have noget bestemt tøj på, hvor vi ønsker, at vores tøj skal sidde helt perfekt, så er shapewear stram op undertøjet en god hjælp til at forme din figur. Skal du have et tætsiddende outfit på, så kan det give ekstra selvtillid at have noget indenunder, der sikrer dig, at tøjet bliver ved med at sidde pænt og ordentligt. Det kan blandt andet gøre sig gældende både under en kjole eller en nederdel såvel som en skjorte eller en bluse. Stoffet i shapewear kan strække sig og sidder tæt uden, at det føles ubehageligt at have på. Chantelle shapewear virker udglattende, men bevarer samtidig dine naturlige kurver og former.


Fremhæv dine kurver og former med shapewear fra Chantelle

Chantelles kollektion af shapewear byder på mange forskellige modeller, der egner sig til forskellige typer outfits og forskellige behov. Stram op trusserne strækker sig godt op over maven, hvor de kan være med til at vise din flotte talje frem. Har du behov for ekstra støttee omkring brysterne, så kan en shapewear bh være det helt rette. Chantelle shapewear modellerne der dækker både mave, talje, hofter og lår er særligt ideelle at have på under en kjole. Denne type model bevarer alle dine kurver smukt, uden at det kan ses under selv en tætsiddende kjole. Det er samtidig også en god måde at undgå trussekanten og en synlig bh. Modellerne fås både med og uden ben – alt efter hvad du foretrækker mest.


Er du på udkig efter Chantelle stram op shapewear?

Her på siden finder du et bredt sortiment af Chantelle shapewear, der hurtigt og nemt giver dig netop den form og figur, som du ønsker. Shapewear kollektionen fra Chantelle består af alt fra trusser, underkjoler, kjoler og bodyer der alle har forskellig korrigerende effekter på kroppen.

Shapewear handler ikke om at blive slank, men det handler derimod om at forme det du har på en måde, så du føler dig godt tilpas. Få faste lår og stramme baller med højtaljede trusser, få løftet numsen og få en mindre talje med de korrigerende bodyer eller få en udglattende slim effekt med sømløse kjoler.

Når du skal ud og købe shapewear fra Chantelle eller et andet brand, er det vigtigt, at du vælger den rigtige størrelse. Shapewear skal give dig en fast fornemmelse, men det må ikke stramme, så det føles ubehageligt.

Du finder her på siden mange Chantelle modeller indenfor shapewear og stram op undertøj. Du finder forskellige styles og farver, så du på en diskret måde kan sørge for, at dit tøj sidder præcis som det skal. Også efter mange timer og efter et godt måltid.