Femilet badedragt

Farve
Produkter
Størrelser

Femilet badedragt

Med en Femilet badedragt er du sikker på at få en flot og moderigtig badedragt i en god og lækker kvalitet. Her på siden finder du et bredt udvalg af mange smukke badedragter fra det velkendte danske brand Femilet.

Femilet har siden 1923, skabt lækkert undertøj med øje for den nyeste mode og de mange fine detaljer i deres produkter. Det gør sig også gældende for deres store udvalg af lækre badedragter, hvor der i hver kollektion er taget højde for forskellige materialer, skønne former og smukke farver.

Når du skal vælge en badedragt, er det vigtigt, at du finder en god og passende model. En badedragt som både har en god pasform, og som passer dig og din krop helt perfekt. Det er vigtigt at din badedragt sidder godt og føles behagelig, når du har den på. Sidder den godt på kroppen, er det ensbetydende med, at du kan føle dig godt tilpas. Også mens du solbader, eller når du tager en god lang svømmetur.

Vælger du derimod en badedragt som enten er for stor eller for lille, vil du ikke komme til at føle dig godt tilpas. Du risikerer derfor at din nye badedragt aldrig bliver taget i brug, men bare bliver glemt i dit tøjskab.

Alle badedragter fra Femilet er designet ud fra Femilet´s eget løfte om at producere lækkert badetøj i høj kvalitet. En kvalitet som giver velvære helt ind til det inderste på kroppen. Det er feminine badedragter, som passer til den enkelte kvinde og til den enkelte kvindes behov.


Velvære indefra

Femilet er lig velvære og siden 1923, har virksomheden udviklet lækkert badetøj, hvor velvære har været det bærende element i alle deres kollektioner. Hver enkelt badetøjskollektion er skabt ud fra tanken om at fremstille badedragter, som passer den enkelte kvindes behov. Både i og oven over vandet.

Der er stor forskel på, hvad en badedragt skal kunne, og hvad den skal bruges til. Skal du ligge og dase i solen på sommerens charterrejse, eller skal du bruge badedragten til konkurrencesvømning? Inden du udvælger din badedragt, er det en god idé at have gjort dig tanker omkring lige netop det.

Uanset hvad du skal bruge din badedragt til, så er det vigtigt, at den er behagelig at have på. Er badedragten ikke rar at have på, kommer badedragten næppe til at blive en succes.

Alle badedragter fra danske Femilet er lavet i lækre, bløde og lette materialer, og er derfor ekstra behagelige at have på. Både under og efter din svømmetur.


Klassisk mode på stranden

Badedragter har gennem årtier været mange kvinders foretrukne beklædning rundt omkring på de danske strande. Og med de mange forskellige slags badedragter fra danske Femilet, forstår man også godt hvorfor. Femilet er velvære og hver eneste badedragt fra Femilet, er designet til at give kvinder en god og behagelig oplevelse, hver gang de ifører sig den lækre badedragt.

Badedragterne fra Femilet er alle designet til at give god støtte og god komfort, også når du bader. Hvad enten det handler om konkurrencesvømning, solbadning eller plask i vandkanten eller poolen, så er der i alle Femilet´s badedragter taget højde for god komfort.

Det er vigtigt at have den helt rigtige størrelse på din badedragt. Skal det være en small, medium eller large? Hvor stor skal bh skålen i badedragten være? Skal det være en badedragt med push-up, med eller uden bøjle eller skal det være en badedragt med vatterede skåle?
Uanset hvad du er på udkig efter, så har Femilet mange forskellige smukke badedragter, og der findes derfor også en til dig.

Køb din Femilet badedragt hos os og få en optimal støtte og komfort. Både når du tager en svømmetur, og når du skal solbade på stranden.