Femilet BH uden bøjle

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

VORES KUNDER SIGER

 

 

Femilet bh uden bøjle

Med de flotte bh’er uden bøjle fra Femilet får du en skøn bh, som både sidder flot og komfortabelt på dine bryster. En bh uden bøjle får din figur til at mærkes og fremstå som naturlig. Danske Femilet har siden 1923 skabt lækkert undertøj, altid med øje for dit velvære. Også de skønne bh’er uden bøjle.

Her på siden finder du skønne og flotte bh’er fra danske Femilet. Heriblandt også smukke og lækre bh’er uden bøjle. 


Bøjlefri bh er populær hos mange kvinder

En bh uden bøjle er populær hos mange kvinder. De er behagelige, praktiske og så er de til og med også ret sexede. Den danske undertøjsgigant Femilet har designet en lang række smukke bh’er uden bøjle.

Alle er udviklet til at gøre noget godt for dig og dit velvære. Hos Femilet er dit velvære i centrum, også når det gælder en skøn bøjlefri bh. De er alle fremstillet i naturlige materialer, som er med til at fremhæve det bedste i dig.

En bøjlefri bh kan for mange kvinder være en befrielse. Bh’en er med til at skabe en naturlig følelse hos dig. Alle bh’er fra Femilet er produceret i bløde materialer, som har en lang holdbarhed. Femilets smukke bøjlefrie bh’er er alle skabt til at støtte, løfte og forme dine bryster på den helt rigtige og mest naturlige måde.


Bedre bliver det ikke

Kvinder er forskellige, og det samme gælder også deres bryster. Femilet´s bøjlefrie bh’er er moderne design kombineret med en perfekt støttende bærekomfort. Hvad enten den bøjlefrie bh skal bruges til sport eller til en speciel lejlighed, sørger Femilet for, at komforten er i top.

Alle de skønne bøjlefrie bh’er fra Femilet sidder og føles perfekt på din nøgne hud. Næsten usynlige sømme sørger for en optimal støttende bærekomfort hele dagen igennem. Søde små detaljer og blonder gør hver enkelt bøjlefrie bh fra Femilet helt speciel.


Bruger du den rigtige bh?

Mange kvinder kan have svært ved at finde den perfekte bh, som ingen bøjle har. Det kan også virke uoverskueligt, da der er mange ting at tage højde for, inden du vælger. Måske har du en lille barm, en stor barm eller måske foretrækker du en bh uden bøjle. Inden du kigger efter en bøjlefri bh, er der nogle tips, som kan være gode at følge.

  • Det er vigtigt at din bøjlefrie bh sidder komfortabelt på dig og du føler dig godt tilpas, når du har den på. Komfort er alfa og omega.
  • Stropperne på din bh må ikke bore sig ned i huden. Gør de det, betyder det, at din bh ikke støtter dine bryster optimalt. Det er med andre ord stropperne, som gør alt arbejdet.
  • Omkredsen af din bh er vigtig, da det er den største del af støtten. En god tommelfingerregel er, at når du har bh’en på, skal der være plads til 2 fingre. Er omkredsen for stram, vil din bh glide op på ryggen.
  • Det er vigtigt, at du er opmærksom på din skål størrelse. Er skålen for lille, risikerer du at få det, man kalder et firedobbelt bryst. Er skålene modsat for store, kommer bh’en til at gabe.
  • Har du en ældre bh, kan denne rent faktisk blive for gammel. Bruger du din bh regelmæssigt gennem længere tid, kan den holde ca. 8 måneder. Bliver din bh for gammel, kan dette blandt andet ses ved, at elasticiteten i din bh forsvinder. De små elastikker som er i din bh knækker, og din bh bliver ikke køn at se på. Har din bh blonder, vil disse efterhånden som din bh bliver ældre også blive grimme at se på.

    Køb din Femilet bh uden bøjle hos os og få en lækker bh med perfekt pasform i lækre holdbare materialer, som også tager hensyn til dit velvære.