Mey Undertøj

VORES KUNDER SIGER

 

 

Mey undertøj

Med det lækre undertøj fra det tyske undertøjs brand Mey er du sikret undertøj i en fantastisk lækker kvalitet. Hos os finder du et stort udvalg af skønt undertøj fra det tyske brand. Blandt andet trusser, toppe og skønne bhér. Undertøjet er designet og udviklet til den modebevidste kvinde som ikke ønsker at gå på kompromis.

Når du skal vælge dit nye undertøj, er det vigtigt at du finder det helt rigtige. Det betyder at du vælger undertøj som har den rette pasform og som derfor passer perfekt til dig.

Alle produkterne fra Mey er produceret i skønne lækre kvaliteter. Kvaliteter som lader din hud ånde, og som alene af den grund føles meget behagelige på din bare hud.


Mey er lækkert undertøj

Man siger at det er det indre der tæller, og det er også rigtigt. Men mange kvinder glemmer alligevel, hvor vigtigt det kan være at iføre sig undertøj som sidder helt perfekt under det daglige tøj. Kvinder har i dag et meget stort fokus på karriere, børn og en masse andre ting. Så meget fokus at de helt glemmer hvor vigtigt undertøjet er.

Flot og lækkert undertøj, som sidder behageligt på din krop, kan rent faktisk gøre underværker for din selvtillid og selvsikkerhed. Det er ikke alle som kan se ideen om at gå rundt i dyrt undertøj til hverdag. Det bliver jo alligevel bare gemt væk under tøjet.

Det tyske undertøjs brand Mey, har siden 1928 skabt lækkert undertøj i den velkendte tyske kvalitet. Her er kvalitet, velvære og komfort meget vigtige punkter, i udviklingen af det nye undertøj. Hos tyske Mey bliver der ikke gået på kompromis med de forskellige materialer, og intet er derfor heller ikke overladt til tilfældighederne.


Flot undertøj med et ansvar

I dag er det efterhånden svært at komme uden om bæredygtighed. Det gælder også for den store modeindustri, endda også for dit undertøj. Det tyske brand Mey har i høj grad taget et ansvar til vores fælles miljø. Her er social ansvarlighed og bæredygtig produktion et stort led i deres store organisation.

Hos Mey er den miljøvenlige produktion en topprioritet. Alt undertøj er derfor mærket med det såkaldte bluesign®. Bluesign® er din garanti for at undertøjet fra Mey er fremstillet under meget strikse miljøstandard som findes på markedet.


Sådan vasker du dit nye Mey undertøj

Når du har investeret i det dyre Mey undertøj, er du sikkert også meget interesseret i at beholde det i lang tid. Derfor er du også nødt til at vaske det på den helt rigtige og skånsomme måde.

Produkterne fra tyske Mey er alle produceret i forskellige materialer. Det betyder at du skal være opmærksom når du vaske hvert enkelt produkt. Er undertøjet fremstillet i blødt merinould og fin silke, skal du være ekstra forsigtig med at vaske.

 Du må gerne vaske det undertøj som er produceret i uld og silke i maskinen. Men sørg altid for at du vasker det ved lave temperaturer. De fine materialer tåler ikke de 60 grader, som det ellers anbefales for undertøj. Af vaskemiddel bør du altid bruge et som er lavet til uld. Vaskemiddel som er beregnet til uld kan også bruges til silke. Du bør altid undgå vaskemidler med blegemiddel og optisk hvidt, og undgå altid at bruge et skyllemiddel. Skyllemiddel lukker de små fibre som findes i produkterne.

Brug aldrig din tørretumbler når du skal til at tørre dit undertøj. Lad i stedet dit undertøj lufttørre. Det er med til at bevare den gode pasform.

Køb dit Mey undertøj her på siden og mærk hvordan den høje kvalitet i materialet giver dig følelsen af velvære i luksusklassen.