Mode Trusser

Vi har samlet de trusser, der er på mode lige nu, og giver dig her det bedste overblik.  Vores mode trusser her på siden kommer fra mange forskellige lingeri mærker, og ens for alle er, at super moderne lige her og nu.

Køb mode trusser online – Vi har et stort udvalg af kendte mærker

Kvinder har igennem mange år været interesseret i moden og dens udvikling. Men hvad er det der gør, at moden hele tiden ændre sig? Der er mange faktorer som spiller ind, når det handler om udviklingen forandringerne inden for mode verdenen.

Vi kvinder kan være en af de mange faktorer, som påvirker moden. Vi kvinder får hele tiden nye behov og ønsker, og det gælder sikkert også dig.

Det kan være du har haft en eller flere bh’er af samme model i lang tid, men har brug for noget nyt og mere spændende. Det kan være du er træt af den glatte, sorte og kedelige bh og har brug for noget anderledes og mere feminint. Du kan måske også være ude efter blonder eller mønstre. Heldigvis vil du kunne finde det her på Netlingeri.dk.

Når moden forandre sig, vil omverden også kunne følge med. Du vil hele tiden blive opdateret på hvilke mode og trends, som er fremme lige nu. I udvalget vil du kunne finde lingeri i nye modeller, mærker, farver og meget mere, som hele tiden bliver opdateret, netop for din skyld. Ved at handle online vil du kunne klikke det nyeste lingeri hjem, når du ser det.


Elsker du mærkevarer – Find dem online her

Elsker du mærkevarer og er kun det bedste er godt nok til dig? Hvorfor så gå på kompromis, når det kommer til dit undertøj? Du kan i kategorien ”mode trusser” se de lingeritrusser, som er trend baseret lige nu. Du kan finde et par matchene mode trusse til din nye bh eller måske et par trusser til at peppe din gamle bh hjemme i garderoben lidt op.

Der vil være mange forskellige mærkevarer og trend baseret trusser du kan vælge mellem. De mange lingeri mærker, Bjørn Borg, Chantelle, Femilet, Freya, Marie Jo, Missya, Prima Donna, Sloggi og Triumph, giver dig et stort udvalg af mode trusser.


Hvilken størrelse skal dine trusser være i – Find din trusse størrelse

Det er selvfølgelig meget vigtigt, at de trusser du køber, passer dig perfekt. Der findes ikke noget værre hvis dine trusser gnaver i syningerne eller kravler op når du bevæger dig.

Når du skal forkæle dig selv med et par trusser, skal du finde ud af hvilken pasform eller model du ønsker din trusse i.

Du kan læse mere om hvilke trusse modeller der er at vælge i mellem.

Er det af noget bestemt materiale dine trusser skal være i, før du gider at gå med dem, eller er det mere udseendet du går op i? Du ligger sikkert inde med nogen kriterier til dit nye undertøj, men bare rolig, du er ikke den eneste. Mange kvinder er opmærksomme på deres undertøj og det er der selvfølgelig en god grundt til.

Med et stort udvalg af trusser i forskellige modeller, mærker, farverne, faconer og materialer, vil der med sikkerhed også være noget for dig.

Både basis - og mode trusserne findes i mange størrelser, og med sikkerhed også i din størrelse. Du kan vælge mellem mange størrelser, alt fra str. 34 til 50. Ved nogen mærker er trussestørrelserne angivet i XS, S, M, L, XL, XXL.

Vær opmærksom på at dine trusser altid skal sidde tæt ind til kroppen, så de ikke får lov til at rutsche rundt og dermed vil genere dig.  Se det store udvalg af trusser og find den helt rigtige størrelse til dig.


Vent ikke for længe – De gode mærker forsvinder hurtigt

Da kategorien ”mode trusser” følger moden, vil du måske bemærke, at der løbende kommer nye varer, men også at der forsvinder varer. Når du forelsker dig i et par flotte trusser, må du ikke vente alt for længe.

Det kan være at din størrelse er udsolgt næste gang du kigger. Med et opdateret udvalg på mode trusser, vil der løbende kommer nye vare ind og du vil have muligheden for at købe de nyeste trends hjem.


Udsalg på trusser.

Du kan være så heldig at finde smukke mode trusser på tilbud, hvor du kan finde smarte trusser fra mærkerne Bjørn Borg, Change, Chantelle, Femilet, Marie Jo og mange flere kvalitetsmærker. Kig ind og se, om du kan være heldig at finde et godt køb. Du skal huske at forkæle dig selv en gang i mellem. Se de gode tilbud her.


Inspiration til dine mode trusser?

Det er altid dejligt at blive inspireret af nye modeller, mønstre eller farver som er trenden lige nu. Når du bliver inspireret, finder du ud af hvilke behov du har. Du er altid velkommen til at kigge rundt i det store udvalg - Hvem ved, måske er der gode tilbud, som passer netop til dig.

Bliver du inspireret til at bytte dine gamle hvide basis og simple trusser ud med de mønstrede og luksuriøse trusser, kan du selvfølgelig også det. Du vil med sikkerhed kunne finde modetrusser, som giver dig den sammen komfort og pasform som du er vant til.

Du skal turde at vælge noget nyt og anderledes en gang imellem. Det kan være de nye farvede trusser gør dit humør ekstra godt, fordi ikke længere skal kigge på de samme basis hvide trusser, som du altid har kigget på.

Dit valg af undertøj har med sikkerhed en effekt på dig og din hverdag, så hvad med at udfordre dig selv med noget nyt i farvet eller måske bare med en fin blondekant. Nyt lingeri i garderoben er altid dejligt.

Se vores dejlige udvalg af trusser i forskellige modeller, farverne, mønstre og meget mere som kan gøre din hverdag og din morgen ekstra god.


Er du i tvivl om din størrelse – Vi hjælper dig

Hvis du fortsat er i tvivl om din trusse størrelse i en bestemt model eller i et mærke, hjælper vi dig gerne. Det kan nemlig være svært at finde den rigtige størrelse, da lingerimærkerne kan variere i deres størrelser. Nogen mærker er mere stramme i modellen end andre.

Du vil altid være velkommen til at kontakte vores service på telefonnummeret 97410415 imellem kl. 08.00 – 11.00 eller på e-mail info@netlingeri.dk.


365 dages returret

Netlingeri giver dig hele 365 dages returret og hurtig levering på alle de varer vi har på lager. Med 365 dages returret har du god tid til at finde ud af, om trusserne er den rigtige model, størrelse samt om de sidder behageligt. Skulle du købe for mere end 250 kroner får du endda også gratis fragt.

Du kan læse mere om vores handels betingelser her.


Hvordan vasker du dine farvet trusser

Du kender sikkert til problemet, at dine trusser går hen og bliver misfarvet. Du kan her blive klogere på hvordan du vasker dit undertøj, så det stadig beholder både formen og farven. Dit lingeri, som sidder tæt på kroppen, bliver udsat for sved, skidt og bakterier og derfor skal du vaske dine trusser hver gang du har haft dem i brug.

Når du skal vaske dine trusser eller andet lingeri skal på følge vaskeanvisningen nøje, ligesom du gør med alt det andet tøj du vasker. Derudover må du ikke bruge vaskemiddel med en blegende effekt. Når du skal vaske dit undertøj i maskinen, skal du holde dig til kulørt vaskemiddel.

Hvis du ikke vasker dit lingeri i maskinen, skal du sørge for at vaskemidlet er ordentlig opløst før du smider lingeriet i. Dit lingeri har ikke godt af at ligge i blød i mere end fem minutter.

Ved tørring må du ikke bruge tørretumbler eller direkte varme. Lingeriets elastik vil spring, hvis det udsættes for, for høje temperaturer. Direkte sollys vil gøre at dit lingeri falmer.

Nogen af dine bomuldstrusser tåler at blive vasket i 60 grader, men alt andet skal du vaske i hånden eller ved lav temperatur i en vaskepose. En delikat trusse bør kun vaskes ved lav varme. Har du brug for flere råd til, hvordan du vasker dine trusser og andet lingeri, klik her.