Chantelle BH

BH'erne fra Change er både elegant og vovet på samme tid men fælles for alle BH'erne er, at de har den mest fantastiske pasform. Uanset størrelsen på din barm, et det vigtigt at man finder  en BH der er bekvemt og passer ordentligt på din barm.  Her er Chantelle virkeligt et lækkert stykke lingeri og ved hvordan man laver BH'er med en pasform der er helt perfekt. Det er ikke for noget at Chantelle er fransk og har lavet BH'er siden 1876.

Hos Netlingeri har vi et stort udvalg fra det førende franske mærke Chantelle og til gode priser. Chantelle er lækkert og flot lingeri i særklasse. Kvaliteten er i top og du er ikke tvivl om at Chantelle er unikt og luksus i første klasse. Der er mange forskellige modeller og størrelser at vælge imellem fra Chantelle. Chantelle har en perfekt pasform og sidder godt uanset om du har en lille barm eller en større barm, som kræver lidt mere støtte.

Se alt vores: Chantelle Undertøj
Se alle vores: Chantelle trusser

VORES KUNDER SIGER

 

 

Eksklusivt forførende fransk lingeri fra Chantelle

Chantelle har I mere end 140 år leveret feminint og lækkert lingeri i topklasse. Udviklerne og designerne bag Chantelle har med deres mange års erfaring, udviklet brandet og designet det til det lækre lingeri, vi ser i dag. Chantelle er produceret i smukke og lækre kvaliteter med optimal komfort og pasform. Så ønsker du dig eksklusivt lingeri, som er lidt ud over det sædvanlige, så er Chantelle et rigtig godt bud.

Amindelig bh eller Push up bh?


Uanset om det er en lækker almindelig hverdags bh du er mangler, eller det er en push up bh til fest og arrangementer så har vi helt sikkert en Chantelle Bh der passer til dig, din krop og selvfølgelig til lejligheden. Farvemæssigt, er det heller ikke kun de klasiske sorte og hvide bh fra Chantelle vi har i vores sortiment. Moden skifter og selvfølgelig kan du også få en Chantelle bh der passer til resten af dit klædeskab. Chantelle følger med tiden og moden og producere også deres skønne bh’er i lækre afdæmpet farver.

Chantelle Bh'er på tilbud og udsalg


Er du på jagt efter en god, smuk bh til billige penge så tag et kig i vores store udsalgskategori, hvor vi har samlet alle vores billige bh’er og bh’er på udsalg, også fra Chantelle lingeri. Vi har altid et godt tilbud på Chantelle lingeri. Så er du til lækkert lingeri, god pasform til billige penge, så lad dig inspirere og shop løs i vores store udsalgskategori med lækre kvalitets bh’er. Du kan nemt og hurtigt sortere i menu’en i venstre side så du kun ser de bh’er vi har på lager i netop din størrelse. Du kan også sorter og vælge om du kun vil se udvalget af almindelig bh’er eller om du kun ønsker at se udvalget af big cup bh’er fra Chantelle.

Hvilken bh skal jeg vælge?


Er du i tvivl om hvilken bh du skal vælge, så kan du altid få hjælp til dit køb hos Netlingeri. Vores kundeservice sidder klar ved telefonen på alle hverdage fra kl. 8-16 eller du kan sende en mail som vi vil besvare så hurtigt som muligt. Du kan også med fordel læse vores bh leksikon, hvor du finder nyttig viden om de forskellige bh’er der findes samt hjælp til valg af lige netop den type bh der passer til dig og dine behov og forventninger til en bh.