Marie Jo BH

Alle vores BH'er fra Marie Jo indeholder noget for enhver smag og hos Netlingeri.dk finder du et stort udvalg af forskellige BH'er fra Marie Jo. Alle BH'erne er i høj kvalitet, da Marie Jo er kendt for at lave smukt lingeri i lette materialer og med perfekt pasform.


Se kun Marie Jo Trusser
Se alt Marie Jo undertøj

VORES KUNDER SIGER

 

 

Marie Jo BH - Charmerende og feminine BH’er med smarte detaljer

Er du på udkig efter den perfekte BH, som giver dig frihed og perfekt støtte, men også har stilfulde feminine detaljer og fleksible funktioner såsom push-up og støtte?
Så en Marie Jo BH et meget godt bud på en BH, du vil glæde dig til at få på hver eneste dag - uanset om du leder efter BH’er til en aktiv hverdag eller til festlige outfits.


Smarte funktioner og komfortabelt luksusdesign

Mange kvinder leder efter BH’er, som ikke kun ser smukke ud, har lækre blonder og moderigtige designs - men som også giver perfekt støtte til din barm og en komfortabel, nem pasform. Alt dette får du med en Marie Jo BH, der er udført i de bedste materialer og et gennemtænkt design af skåle, stropper og kanter.

Leder du efter en BH med små smarte funktioner, så er de forskellige Marie Jo BH’er virkelig værd at prøve: Den superpopulære Marie Jo Tom BH har bøjle og glat skål, som giver det perfekte “invisible look” under en stram t-shirt eller kjole. Du kan løsne de blomsterbroderede stropper i ryggen, så du har en supersmart halterneck BH.

Det samme gælder den smukt Marie Jo Avero BH-serie med bøjle, hvor du desuden får den bedste pasform og støtte til barmen. I begge serier kan du vælge mellem flere klassiske farver til hverdag og fest, og skålstørrelser A-E eller A-F.


Elegante og eksklusive designdetaljer

Fælles for alle Marie Jo BH’er er de eksklusive materialer og designdetaljer, der både giver skønhed og elegance, men som også gør en Marie Jo BH mere praktisk end så mange andre. Med den stilede Marie Jo Sakura BH i eksklusiv mørkeblå får du både moderigtigt transparent mesh og svungen rygudskæring.

Med Marie Jo Pearl BH’en finder du ligeledes både push-up effekt og et romantisk BH-design i et stort udvalg af farver og enkle, smukke blonde-BH’er. Denne Marie Jo BH er ikke vatteret og giver ekstra støtte med bøjle, og fås i størrelserne 70-85 B-F.


Hvordan vasker jeg min Marie Jo BH?

Marie Jo BH’er har delikate blonder, broderede stropper og skåle, der giver dig den perfekte pasform - men hvordan skal du vaske din Marie Jo BH, så den bliver ved med at holde sin form og sin “hverdagsluksus”?

Du skal altid læse vaskeanvisningen i BH’en, da de kan variere alt efter stof, typen af BH skål og om din BH er med eller uden bøjle.


Sådan vasker du din Marie Jo BH:


  • Du bør vaske din Marie Jo BH i hånden, hvis du vil have den skal holde i lang tid - både i forhold til farve, stand og pasform. Er det en bøjle-BH, skal du så vidt muligt kun vaske den i hånden!

  • En Marie Jo BH skal have skånsom vask på højst 30 grader, ligesom du bør undgå skyllemiddel og skrapt, blegende vaskemiddel. Vælger du at vaske din BH i vaskemaskine, så brug lingeri-vaskepose og vask dit lingeri separat.

  • Tørretumbler er forbudt, når det kommer til dine lækre Marie Jo BH’er! Lufttør i stedet din Marie Jo BH og du vil blive takket med komfort og perfekt pasform i lang tid fremover.