PrimaDonna bikini

Med en af de mange skønne bikinier fra det eksklusive mærke PrimaDonna, får du en bikini med en uovertruffen komfort og pasform, som ikke findes ret mange andre steder. Siden 1865 har det eksklusive brand produceret skønt badetøj og badedragter med en uovertruffen pasform og et elegant og eksklusivt design.

Stort udvalg af PrimaDonna bikinier

Hos os finder du et stort udvalg af de mange skønne bikinier som alle er særligt kendt for den unikke og helt perfekte komfort. En god pasform er vigtig, især også når det gælder din bikini. En bikini skal give dig selvtillid og være i stand til at give dig en unik komfort, uanset i hvor mange timer du bruger din bikini.

Alle bikinier fra PrimaDonna er udviklet til at give dine bryster den bedste støtte og den bedste pasform, uanset hvilken en af de mange modeller fra PrimaDonna du vælger.

Mangler du den helt perfekte PrimaDonna bikini?

De fleste som kender det eksklusive undertøjsmærke PrimaDonna, er også kendt med den meget lækre og eksklusive kvalitet som PrimaDonna, op gennem tiden er blevet kendt for. Den eksklusive og lækre kvalitet gælder også for de mange modeller af bikinier som brandet hvert år designer til de modebevidste kvinder.

PrimaDonna er efterhånden blevet et velkendt og anerkendt mærke som startede helt tilbage i 1865. Lige siden har PrimaDonna skabt førsteklasses luksus, primært til kvinder med en stor barm og smukke runde former. PrimaDonna har designet en række af eksklusive bikinier, som hver og en er udviklet til at give dig den ultimative komfort. De er alle designet i lækre kvaliteter, farver og mønstre, som giver dig et moderne look.

Bikinien elsker dine flotte former, gør du?

Alle kvinder er fra naturens side skabt forskelligt, og derfor stilles der ofte også høje krav til bikinien. Det er ikke alle kvinder som straks hopper i den stramme bikini, så snart solens varme stråler bryder igennem, på en varm sommerdag. At finde den helt perfekte bikini handler mest bare om at finde den som sidder bedst på din krop og som også passer bedst til din kropstype. PrimaDonna har udviklet smukke bikinier til kvinder med former og stor barm.

Har du en rund mave og flotte former, så vælg en højtaljet bikini. Den højtaljede bikini vil støtte din mave, og virker opstrammende. Du kan med fordel også gå efter en bikini trusse som skærer højt, det vil få dine lår til at syne slankere. Har du fyldige hofter så vælg bikini trusse som er skåret højt, den vil få dine ben til at se længere ud.

Vask din PrimaDonna bikini på den rigtige måde

Alt badetøj skal vaskes, og det gælder selvfølgelig også din bikini fra PrimaDonna. Det vigtigste er dog at du vasker den skånsomt og på den rigtige måde. En PrimaDonna bikini er ikke billig, og derfor vil du sikkert også gerne passe godt på den. Klor og saltvand er hårde vilkår for bikiniens delikate stoffer. Sørg derfor altid for at skylle klor og saltvand af lige så snart du kan komme til det. Klor og salt er påvirker farven og elasticiteten på din bikini, og det skal du helst undgå. Bader du på stranden, er der nogle gange opsat små brusere hvor du kan skylle det værste salt af. Hvis ikke må du vente til du kommer hjem.

Skal du ligge i solen det meste af dagen, bruger du sikkert også solcreme. Men sørg for at smøre dig ind inden du hopper i din PrimaDonna bikini. Kommer der solcreme på din bikini vil det efterlade grimme skjolder, som ikke går væk igen. Vask helst din bikini med bøjle i hånden, og i et mildt vaskemiddel. Køb din PrimaDonna bikini her på siden og få en bikini som flot fremhæver dine smukke runde kurver.