PrimaDonna minimizer

Med en minimizer BH fra PrimaDonna får du en BH med en uovertruffen og unik pasform, som specielt er skabt til kvinder som har brug for ekstra støtte til deres bryster. De mange big cup modeller fra PrimaDonna er alle produceret i skønne og eksklusive materialer.

Shop PrimaDonna Minimizer på netlingeri.dk

Her på siden finder du et bredt udvalg af skønne big cup BH’er som alle er udviklet til kvinder med stor barm fra det anerkendte mærke PrimaDonna.

Med en minimizer BH, som også bliver kaldt en big cup BH, får du en BH som kan støtte det store bryst. Har du en stor barm, så er størrelse og pasform på din BH særdeles vigtig altid at have for øje. Det vigtigste må dog være at din big cup BH føles perfekt på din barm, og det gør de flotte minimizer BH’er fra det eksklusive mærke PrimaDonna.

De skønne big cup modeller fra PrimaDonna er alle produceret i eksklusive materialer og i den samme høje kvalitet som resten af PrimaDonnas mange modeller. Alle med en helt perfekt pasform, som sikrer dig en optimal støtte hele dagen igennem.


Ved du, hvad en PrimaDonna minimizer er?

Det anerkendte mærke PrimaDonna har lige siden 1865 skabt moderne lingeri til kvinder med flotte runde kurver og en stor barm.

Alle kvinder er forskellige og det betyder også, at der findes mange forskellige størrelser af bryster. Både store men også små bryster. Med det, også et behov for smukke eksklusive BH’er i mange forskellige størrelser. Det er derfor heller ikke altid BH’er til store bryster er nok, og derfor er der nogle gange brug for en BH, som kan lidt mere.

En minimizer, eller en big cup BH fra PrimaDonna er til større bryster som har brug for mere støtte og komfort, end andre store bryster. En minimizer BH er designet til at formindske brysterne, så de kommer til at syne mindre end de er. De smukke minimizer BH’er fra PrimaDonna, er designet med en effekt, som hjælper til med at få brysterne til at se mindre ud. PrimaDonnas smukke minimizer kan reducere størrelsen på dine bryster med en hel skålstørrelse.


Big cup fra PrimaDonna i eksklusiv kvalitet

PrimaDonna er eksklusive BH’er som er skabt af eksklusive materialer i en høj standard. Det samme gælder for de smukke big cup, eller minimizer BHér som mærket har udviklet.

Det meget anerkendte mærke PrimaDonna, er kendt for deres BH’er som alle er skabt med en helt perfekt pasform og som er tilpasset det enkelte bryst. Det samme gælder for de populære minimizer modeller, som også kaldes for en big cup BH.

Det som kendetegner PrimaDonnas minimizer modeller, er at de alle er designet med højtsiddende skåle. En minimizer BH sidder derfor højt oppe på dine bryster.

Mange af de smukke og eksklusive big cup BH’er fra PrimaDonna er designet med brede stropper. De brede stropper sørger for en blød og komfortabel pasform, og du kan derfor sagtens have BH’en på hele dagen.

De skønne big cup modeller fra PrimaDonnas populære kollektion, forener den meget fine funktionalitet med et enkelt og eksklusivt design. Alle de skønne minimizer BH’er fås i smukke farver, som passer til det meste tøj i den moderne garderobe.

Er du på udkig efter en smuk og eksklusiv BH til dine store bryster? Men også en BH som ikke vil klemme ind på din hud? Så er en af de eksklusive big cup BH’er fra PrimaDonna, et absolut fantastisk og meget komfortabelt produkt, som er værd at prøve.

Køb din big cup BH fra PrimaDonna hos os allerede i dag og bliv begejstret over BH´ens fremragende kvalitet og fantastiske evne til at støtte og forme dit bryst helt perfekt.