33 dages returretlevering til en pakkeshop nær dig
dag til dag leveringGratis fragt ved køb over 250,-
SANDRA WILLER

SANDRA WILLER

Vi har været så heldige og få den lækre undertøjs kollektion, som den danske mode blogger Sandra Willer har designet for Missya. Kollektionen er flot undertøj med smukke detaljer, designet efter hendes stil og smag. Vi er ret vilde med det. Kollektionen består af Bh’er, body toppe og bodystockings, samt matchende trusser, hipsters og strings, og så er det alt sammen i den velkendte lækre Missya kvalitet og stadigvæk til gode priser. Kollektionerne er dog kun lavet i begrænset antal så du skal skynde dig hvis du skal sikre dig et af de flotte sæt fra Missya by Sandra Willer.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Undertøj til damer og kvinder

Netlingeri.dk har siden 2006 solgt undertøj online til piger i alle størrelser. Alle vores medarbejdere er lingeriuddannede og vil derfor altid kunne svare på evt. spørgsmål. Vores mission er at give dig mulighed for at handle nyt lingeri når du har behov og tid til det. Så er vi nemlig sikre på du altid vil kunne finde det sæt undertøj du søger.


LÆKKERT LINGERI I STORE STØRRELSER

Hos Netlingeri.dk finder du også et stort udvalg af undertøj og BH'er i store størrelser. Her er der de lækre big cup bh'er fra f.eks. Prima Donna, Triumph, Chantelle og Freya med skål størrelser helt op til 100H.

Undertøj i alle størrelser

Vi fører et stort sortiment af undertøj, lingeri, bikini og badetøj, så chancerne er gode for at du finder sættet der passer dig. Vi har udelukkende kvalitetsmærker på vores lingeri & undertøjslager: Marie Jo, Bjørn Borg, Chantelle, Sloggi, Prima Donna & Triumph, Missya, Change, Chantelle og mere til. Vi har også en BH guide hvor du kan finde frem til din BH størrelse. Fra Triumph kollektionen har vi et stort program af deres populære "stram op" serie. Køber du for bare 250 kr er der fri fragt på alle ordre.

FIND OS I NORGE OG SVERIGE

NORGE
SVERIGE

Kontakt os

Netlingeri   |   Niels P Thomsens Vej 3   |   7500 Holstebro   |   97 41 04 15   |   info@netlingeri.dk