Sloggi - Men

VORES KUNDER SIGER

 

 

Sloggi mænd

Hos Netlingeri forkæler vi mænd i alle aldre med det bedste af det bedste indenfor blødt og behageligt undertøj. Når det gælder Sloggi mænd kollektionerne, som vi bl.a. byder på her på shoppen, så får du komfortable materialer, der sidder godt på kroppen og har et både cool og casual look. Lækker pasform og farver, der holder vask efter vask giver dig undertrøjer, underbukser og undertøj generelt til mænd, der syner nyt længere tid. Vi tilbyder trendy og klassiske designs, der egner sig perfekt til basisgarderoben med de skønne Sloggi mænd designs. Vi byder bl.a. på:

 • Sloggi boxer shorts
 • Sloggi hipsters
 • Sloggi undertrøjer

Kvaliteten er som altid høj og priserne lige i skabet, når du handler det bedste af det bedste fra mændenes undertøjs-verden. Flotte farver og tidløse designs i skøn forening med attraktive priser – alt dette og mere til, når du handler undertøj og badetøj hos Netlingeri.


Undertøj høj kvalitet

Selv om vi har skruet ned for priserne, så er vi på ingen måde gået på kompromis med kvaliteten. De nøje udvalgte materialer vidner om mærker med stor professionalisme – mærker, der ved, at pasform er vigtig for at tøjet føles så rart som overhovedet muligt at have på. Det skal føles let og behageligt på kroppen og sikre, at alt sidder som det skal, og kroppen holdes varm og komfortabel. De professionelle og super smarte Sloggi mænd kollektioner byder bl.a. på:

 1. Bløde og behagelige materialer
 2. Lækker pasform
 3. Høj komfort
 4. Farver der holder vask efter vask

Fyld basisgarderoben op med smart og behageligt undertøj, der ikke alene syner nyt længere tid grundet den høje kvalitet, men som også byder på stærke sømme og syninger og lækker pasform.


Casual og cool på samme tid

Det behøver bestemt ikke være kedeligt at handle undertøj til mænd. Med Sloggi mænd designs, så er der noget for enhver smag og ikke mindst noget til hver en lejlighed. Lad din personlighed komme til udtryk med lækkerier til ham i smart og blødt design. Vi tilbyder bl.a.:

 • Klassiske designs i tidløse farver
 • Trendy designs med årstidens hotteste former og farver

Der er noget til den trendy, men bestemt også noget til den klassiske smag. Her bliver du velklædt uanset valg – Sloggi mænd kollektionerne har tænkt på hver en lille detaljer for, at din undertrøje eller dine underbukser sidder så perfekt som muligt. Det skal være behageligt at være lækkert klædt på.


Lækker komfort

Når du iklæder dig tøj, undertøj og badetøj, så er den rette størrelse og behagelige materialer af afgørende betydning for komforten. Med Sloggi til mænd, så får du komfort i særklasse. Størrelse og materialer er nøje gennemtestede for maksimal komfort, og de nøje udvalgte materialer er som skabt til mandekroppens mange spændende varianter i kropsform og kropsstørrelse.

Du kan roligt glæde dig til at iklæde dig creme de la creme indenfor undertøj til mænd, når du handler hos Netlingeri. Vi har fundet alt det bedste frem til dig fra de største mærker fra ind- og udland.


Skønne elastiske materialer

Netop materialevalget er af stor betydning for det perfekte design og den perfekte pasform. Her finder du som oftest en skøn kombination af materialer indeholdende:

 • Bomuld
 • Modal
 • Elastan

Den helt rigtige kombination af materialer giver dig her skønne elastiske materialer, der er lette at komme i og af. Det føles godt mod kroppen og ser tilmed flot ud med de mange flotte og spændende designs, som Sloggi mænd kollektionerne byder på. Find det design, der matcher dine ønsker for flot og maskulint undertøj til mænd. Vi har Sloggi trusser mænd elsker og ikke mindst Sloggi undertrøjer til mænd, der hitter hos mænd i alle aldre.


Farver der holder

Når du handler hos Netlingeri, så er kvalitet altid noget, som du kan vide dig sikker på. Vores professionelle mærker og leverandører ved, at kvalitet betaler sig. Derfor får du også designs med:

 1. Farver der holder vask efter vask
 2. Pasform der holder vask efter vask

Du får glæde af dit undertøj i lang tid med valg af professionelle og ikke mindst populære mærker som bl.a. Sloggi. Sloggi mænd kollektionerne er kommet for at blive – ingen tvivl om det. Find din helt egen favorit blandt de mange spændende designs og glæd dig til at blive velklædt med alt det bedste af undertøj til mænd i højeste kvalitet.


Sloggi mænd udsalg

Hos Netlingeri finder du naturligvis masser af spændende Sloggi til mænd tilbud. Vi har som oftest skønne priser og rabatter på både undertrøje til mænd samt hipsters og boxershorts til mænd. Du kan også glæde dig over vores spændende tilbudsside, hvor du ofte kan finde specialtilbud og rester fra tidligere kollektioner fra vores populære mærkevarer.


Dag-til-dag levering

Uanset om du er på udkig efter Sloggi mænd kollektionen eller andre af vores spændende mærker, så kan du glæde dig over hurtig levering, når du handler hos Netlingeri. Vi tilbyder nemlig dag-til-dag levering som en del af vores altid gode service.


Fri fragt over 250 kr.

Det er muligt at få fri fragt, når du handler hos os. Hvis du handler for mere end et samlet beløb på 250 kr., så giver vi dig nemlig fri fragt på din ordre – så længe den er til levering i Danmark.


Spørg kundeservice

Du er altid velkommen til at spørge kundeservice, når du handler hos Netlingeri. Har du spørgsmål til din ordre, en vare eller måske et specielt mærke, så tag endelig kontakt. Kundeservice står klar til at hjælpe dig på alle hverdage i tidsrummet 8.00-16.00. Du kan kontakte os på tlf. +45 41 40 75 00.

Du er også altid velkommen til at skrive til os. Du kan skrive til info@netlingeri.dk.


365 dages returret

Der er mange fristelser, når du handler creme de la creme indenfor undertøj, boxer shorts, underbukser, undertrøjer og badetøj til mænd her hos Netlingeri. Vi vil gerne gøre det nemt for dig at handle. Vi tilbyder derfor 365 dages returret, når du handler hos os, så du kan roligt shoppe løs.

Vi glæder os til at forkæle dig, din garderobe eller én du holder af med lækkert mandeundertøj og badetøj fra de største danske og udenlandske mærker.