Triumph amme BH

VORES KUNDER SIGER

 

 

Triumph amme bh

Med en Triumph amme bh får du en skøn amme bh, som giver dig perfekt støtte, når du ammer. Her på siden finder du et stort og godt udvalg af de skønne amme bh´er fra det velkendte undertøjsmærke Triumph.

Når du skal vælge en amme bh, så er størrelsen og pasformen særlig vigtig. Det er vigtigt, at din amme bh sidder behageligt på dine bryster, og at du nemt og hurtigt kan komme til at åbne, når dit barn bliver sulten.

Alle de skønne amme bh´er fra Triumph er produceret i skønne og bløde stoffer, som giver dine bryster den helt rigtige støtte. Både før og efter din baby har meldt sin ankomst.


Skal jeg købe en Triumph amme bh mens jeg er gravid?

Mange kvinder, især førstegangsfødende, venter ofte med at købe en amme bh til efter, at babyen er født. Men rent faktisk anbefales det at købe en amme bh meget tidligt i graviditeten. Senest når du er 6 måneder henne.

De fleste kvinder oplever, at deres bryster begynder at vokse allerede meget tidligt i graviditeten. Måske endda allerede når de er 2 måneder henne. Du mærker derfor hurtigt, at dine bryster begynder at vokse, og at din almindelige bh ikke sidder helt, som den plejer. Selvom det føles som om, at der er lang tid til, at du skal amme, så kan det derfor være en god idé at investere i en amme bh fra Triumph allerede under din graviditet.

Idéen bag en amme bh er, at den skal kunne åbnes foran ved hjælp af et lille kliksystem, som du hurtigt kan åbne med hånden. På den måde undgår du, at skulle tage hele bh’en af, når din baby bliver sulten.


Den bedste støtte til ammende bryster

Gennem hele din graviditet vokser dine bryster i takt med maven. Derfor er det rart med en komfortabel amme bh, som kan udvide sig i takt med, at dine bryster vokser. Med en amme bh fra Triumph er du sikret en bh, som er designet til at udvide sig, når mælken begynder at løbe til. En amme bh fra Triumph har den samme komfort, som du kender det fra en helt almindelig bh.

Alle de skønne amme bh’er fra Triumph er produceret i bløde og lækre materialer, som føles behagelige på dine bryster, og som også lader huden ånde.

Der er altid mange ting, som du skal have styr på inden baby, melder sin ankomst. Det gælder uanset om det er det første, andet eller det tredje barn du venter. Men med en god amme bh fra Triumph, kan du være sikker på at få en blød og behagelig bh, som både støtter og varmer dine bryster, både under og efter din graviditet.


Hvordan undgår jeg at få brystbetændelse?

Du har sikkert hørt om brystbetændelse, eller måske har du selv prøvet det. Brystbetændelse er en meget smertefuld tilstand, som i værste fald kan få negative konsekvenser for både dig og din baby. Heldigvis findes der en del gode råd til, hvordan du bedst undgår den smertefulde brystbetændelse.

Det første du skal huske på, er altid at sørge for at tømme brystet helt, når du ammer. Når du bader er det også en god idé at massere brysterne i varmt vand for at få eventuelle mælkeknuder væk. Mælkeknuderne kan netop være årsagen til, at du får brystbetændelse. Sørg også for at holde brysterne varme hele tiden. Det kan du gøre ved hjælp af almindelige ammeindlæg eller ammeindlæg i uld.

Køb din amme bh fra Triumph hos os og få en god og praktisk amme bh, som støtter dine bryster, både under og efter din babys ankomst.