Sloggi trusser

Med trusser fra det populære undertøjsmærke Sloggi, får du et par skønne trusser med en enestående og fantastisk pasform. Her på siden finder du et bredt udvalg af mange forskellige trusser fra Sloggi - fx Double Comfort, Zero Feel, hipsters og bomuldstrusser.

Kæmpe udvalg af Sloggi trusser på netlingeri.dk

Når du skal vælge et par trusser fra Sloggi, er komfort og pasform særdeles vigtige ting, som du ikke må glemme. Dette gælder, hvad enten du er på udkig efter en tai trusse, en g-strengs trusse eller en af de mange shorts modeller fra mærket Sloggi. Den gode pasform er den største grund til, at dine nye trusser bliver en succes. Så sørg for at vælge den rette model så du ikke fortryder dit køb efter kort tid.

Alle de smarte trusser fra Sloggi er designet i smukke afdæmpede og naturlige farver, og passer derfor godt til kvinder. Det gælder også uanset kvindens alder. Det velkendte mærke kender nemlig inden alder. Hver enkelt trusse fra Sloggi er produceret i super lækre materialer, som lader huden ånde og føles helt perfekt på din bare hud.

Er Sloggi trusser en sand klassiker?

Trussen fra Sloggi er blevet et must have for rigtig mange kvinder i hele verden. Trussen er nærmest også blevet et ikon for det velkendte og anerkendte undertøjsmærke. Sloggi blev skabt tilbage i 1979, som en udspringer fra det meget kendte undertøjsmærke Triumph. Lige siden har mærket Sloggi leveret undertøj og især lækre trusser i en meget høj og fin kvalitet, som begge undertøjsmærker i høj grad er blevet kendt for.

Hvordan passer Sloggi trusser?

Pasform og komfort er for Sloggi det største og mest bærende element igennem alle de produkter, som de gennem tiden har skabt. Derfor finder du dig også altid særdeles godt tilpas, når du har et par trusser fra Sloggi på.

Mange af de fantastiske trusser fra Sloggi er uden sømme, hvilket betyder, at du nemt kan bære trusserne under en stram nederdel eller en smuk kjole, uden at de kan ses. De sømløse trusser betyder også, at der ikke er syninger som kan komme til at gnave på din bare hud. Især hvis du har dine stramme yndlingsjeans på.

Moderigtige Sloggi trusser

Sloggi er et meget populært mærke indenfor undertøj. Og løbende skaber Sloggi nyt, innovativt og moderne undertøj af super gode kvaliteter. Farverne er smukke og afdæmpede og vidner om en naturlig og yndefuld stil, som falder i mange kvinders smag.

I Sloggis efterhånden store sortiment af lækre trusser, finder du mange forskellige slags. Både de korte trusser men også dem, der er helt lange med lange ben. Det store og brede udvalg er sikkert også grunden til, at det meget populære mærke er en af de mest populære undertøjsmærker verden over. Og så endda elsket af kvinder i alle aldre.

Materialerne i Sloggis mange trusser spænder vidt lige fra en blød og behagelig lun bomuld til en trusse i let mikrofiber, som smyger sig ind til huden. Leder du efter trusser i en fantastisk kvalitet og med en uovertruffen pasform, men også et meget bredt udvalg, så er Sloggis store udvalg af trusser helt sikkert værd at overveje.

Sloggis trusser skal vaskes forskelligt, og her er det materialets kvalitet i den enkelte trusse, som har betydning for, hvordan du skal vaske. De lange bløde trusser kan nemlig godt tåle en kogevask ved 95 grader, mens de mere lette materialer såsom elastan og polyester, ikke tåler de meget varme temperaturer. En god huskeregel er altid at tjekke vaskeanvisningen, som ofte medfølger, når du køber en vare fra Sloggi. Køb dine Sloggi trusser hos os og føl glæden ved at klæde dig i de skønne trusser som altid føles behagelige på din nøgne hud, uanset hvad du laver.