Undertøj

Hos os handler det om undertøj

- tøjet man har på indenunder og kun de færreste får lov at se. Hvis man ofre lidt tid på sit undertøj giver det øget velvære og komfort. Det er naturligvis en forudsætning at undertøjet passer perfekt i størrelse og det passer til ens stil.

Netlingeri.dk er hele Danmarks undertøjsbutik på nettet.

Ud over at Netlingeri.dk har et kæmpe udvalg af modeller, findes hver model i en række størrelser og varianter. Dette betyder at du til enhver tid kan finde undertøj som passer dig. Benyt menuen i venstre side til at navigere i produkter og mærker. Klik her hvis du ønsker at se vores lingeri-leksikon

Undertøj som gave, har altid været populær, men det kan være svært for manden at finde den rigtige størrelse. Her anbefaler vi at du tager udgangspunkt i det undertøj hun går i allerede - derved går du ikke galt i byen og vi pakker naturligvis undertøjet ind i en flot gavepakning.

Vi er et bredt udvalg af undertøj indenfor følgende produktkategorier: BH'er, bodies, trusser, amme BH'er, sports BH'er, badetøj, nattøj, bomulds undertøj, homewear og kåber. Vi fører naturligvis alle de populære undertøjsmærker: Bjørn Borg, Calvin Klein, Chantelle, Diesel, Dolce & Gabbana, Missya, Prima Donna, Sloggi, Triumph Basic og Triumph Mode.

Og husk - hos Netlingeri.dk har vi 14 dages returret på alt undertøj.