Balconette BH

Leder du efter en den perfekte balconette BH, som vil få dine bryster til at sidde godt og give den rette støtte, så har vi her på siden samlet hele vores store udvalg af balconette BH’er fra populære og anerkendte lingerimærker - fx Marie Jo, Chantelleog PrimaDonna.

Et stort udvalg af Balconette BH'er

En balconette BH giver din barm et let løft og en flot, rund form, som nærmest er en balkon for dine bryster. Vores sortiment byder på en række modeller i forskellige stilarter og nuancer, der er inspireret af de seneste trends og tendenser indenfor lingeribranchen. Find din favorit balconette BH og forkæl dig selv med lækkert lingeri, som vil give dine bryster det helt rigtige løft.

Balconette BH – flot kavalergang og det perfekte løft

En balconette BH har et horisontalt snit, hvor skålen går lige hen over barmen. Dette gør, at din barm får det perfekte løft og bliver centreret således, at det øverste af din barm bliver synlig. Din kavalergang vil samtidig også blive vist på fineste vis.

Stropperne sidder længere ude end på andre BH modeller, hvilket gør, at en balconette BH er oplagt under trøjer eller kjoler, som har en bred halsudskæring. BH’erne er blandt andet gode til nedringede kjoler og trøjer, hvor barmen gerne må være synlig. Alt i alt er en balconette BH en flatterende model, der sidder flot på langt de fleste.

Giv dine bryster den bedste støtte og pasform

Noget af det vigtigste ved en BH er, at den giver dine bryster den rette støtte. Det er noget, du er garanteret, når du vælger en balconette BH. Balconette BH’en er designet til at give en perfekt pasform og et bedste støtte til din barm. Der findes et hav af modeller og designs. Blandt andet hvor stoffet er tyndt, og også modeller som er tykkere, som former og støtter lidt mere.

Balconette BH’er findes i forskellige udgaver. Modeller hvor stoffet er helt tyndt og modeller der er lidt tykkere og som former og støtter dine bryster lidt mere. Balconette BH’erne er designet til, at det ikke kun er dine skuldre, der skal bære vægten, hvilket er en af deres største styrker.

Er du til et mere romantisk look, finder du også modeller i smukke nuancer og med elegante blonder, der fuldender det feminine, romantiske look. Ønsker du derimod noget mere diskret, finder du også mere neutrale modeller, der kan bruges til enhver anledning. Uanset hvilken balconette BH du vælger, er du garanteret god støtte og pasform til dine bryster.

Se vores store udvalg af balconette BH’er her!

Her hos Netlingeri.dk finder du altid et stort udvalg af balconette BH’er i forskellige størrelser, farver, designs og materialer. Er du til et feminint look, finder du her på siden modeller, der er designet med mesh, broderier, blonder og små fine detaljer. Er du derimod til det mere enkle look med glatte skåle, som egner sig godt under en t-shirt, så BH’en ikke kan ses under tøjet, finder du også det her på siden. Vi har noget til enhver smag og behov, hvis du er på udkig efter en balconette BH.

Hos Netlingeri har vi et ønske om, at alle kvinder skal føle sig godt tilpas til enhver anledning, uanset om det er derhjemme eller til en festlig begivenhed. Få det perfekte look med den rette pasform og snit. Er du på jagt efter den helt rigtige balconette BH har vi med sikkerhed også den rette model til dig.

Køb din næste balconette BH online hos Netlingeri

Her hos Netlingeri.dk finder du et stort udvalg af balconette BH’er med den perfekte pasform til alle kvinder. Og netop derfor er vores balconette kategori altid fyldt op med moderne og velsiddende BH’er til dig, der ønsker at give din barm et let løft og en flot barm. Vi er derfor sikker på, at du kan finde en behagelig balconette model, der passer til dig og din personlige stil.

Udforsk vores store sortiment af lækre balconette BH’er, hvor pasform, kvalitet og design er netop noget, der passer til din barm. Vi leverer direkte hjem til dig i løbet af få hverdage, så du inden længe kan tage din nye balconette BH i brug. Webshoppen har åbent 24 timer i døgnet og hele året rundt, så du kan shoppe lingeri, lige når det passer dig. Nemmere bliver det ikke at handle nyt undertøj online.