Bomuldsundertøj

Bomuldsundertøj er til alle, og vi stiler efter at have et udvalg der henvender sig til de fleste. Bomuldsundertøjet på Netlingeri er udelukkende i de bedste kvaliteter og mærker.

Bomuldsundertøj i den bedste kvalitet – Se udvalget her

Bomuldsundertøj er til dig, som ligger stor vægt på bløde materialer og en god pasform. Du vil finde undertøj fra fantastiske lingerimærker, som stræber efter at levere deres produkter af høj kvalitet, om det er trusser, lingeri eller undertrøjer du kigger efter.

Du vil blive præsenteret for bomuld i de bedste mærker, Femilet, Sloggi og Triumph, som til sammen kan give dig et stort udvalg i forskellige modeller og designs. Leder du efter bomulds undertøj, så er du kommet til det rigtige sted.

Hvad er bomuld – Læs om det her

Bomuld er et natur fiber, som også kaldes for cotton. Bomuld har man brugt mindst i 3.000 år i tekstilindustrien. Brugen af bomuld er stadig stigende. Bomuld kan spindes om til små tråde, som man kan producere tøj, lingeri og mange andre tekstiler med.

Bomuld er fiber, som vokser på bomulds planterne, der dyrkes på 5% af verdens samlede landbrugsareal. En bomulds plante kræver sol og meget varme, og derfor vokser den i de sydligere lande end Danmark. Kina og Indien er det førende lande i bomulds produktionen. Når man bruger bomuld, kan man være sikker på, at man arbejde med fiber som er stærkt, fugtabsorberende, behageligt på huden og så er det nemt at farve.

Hvis du ønsker at dit undertøj eller lingeri skal være af naturlige materialer, vil bomuld være en god start til god komfort. Være opmærksom på at viskose og bomuld ikke er det samme. Viskose fiber er syntetisk fiber, da det er baseret på blandet naturlige materialer, og derfor kan det godt minde om bomuld.

Hvad er bomuldsundertøj

Når du skal ud og købe undertøj til dig selv, skal det selvfølgelig sidder ordentligt og være behagelig for dig at bruge. Bomulds undertøj er for det meste i klassiske og neutrale designs. Det er et materiale som gør dit lingeri behageligt af have på din hud i hverdagen, samt er det åndbart og fugtabsorberende. Dit undertøj i bomuld er af et stærkt materiale og dermed også holder til meget. Du vil opleve at du kan have dit bomulds undertøj i lang tid.

Bomuld har i mange år været en stor del af tekstilindustrien, og mange producenter bruger godt at det fantastiske natur fiber. Du finder mærkerne Femilet, Sloggi og Triumph som alle levere undertøj af 100% bomuld. Du kan vælge mellem bomulds undertrøjer med smalle og brede stropper, med eller uden blonder. Der vil også være trussemodellerne, tai, midi, maxi og short, som kan vælges med blonder, hvis du ønsker lidt detaljer. Der vil med sikkerhed være det du søger efter. Du vil finde designs i sort, offwhite og hvide farver.

Du kan også se udvalget af uld undertøj her.

Hvornår skal du bruge bomulds undertøj?

Undertøj i bomuld kan du faktisk bruge hele året rundt, da det både er åndbart men også giver dig lidt varme. Bomuld er behagelig på kroppen og derfor laves meget tøj samt undertøj i bomuld i dag. Hvis du er udenfor i kulden i større omfang og vinteren kommer, kan det selvfølgelig blive nødvendigt at supplere med uld undertøjet, som giver dig mere varme end hvad bomuld gør.

Se udvalget af uld undertøj her.

En anden mulighed er at bruge bomulds undertrøjer ud over BH'en, hvis den top eller kjole du har på ud over, er for gennemsigtig eller nedringet. Du kan også bruge bomulds trusserne sammen med en anden BH derhjemme, hvis du foretrækker bomuldens komfort som trusser, men stadig gerne vil have en flot og farverig BH. Fordelene ved at vælge undertøj i bomuld, er at det er slidstærkt, behageligt og åndbart. Bomuld er ikke fiber, som holder på kropsvarmen, der skal du hellere over i noget uld.

3 stk. for 249 kroner – Se tilbuddet på bomulds trusser her

Du vil iblandt bomulds undertøjet finde trusser fra Triumph, som ser anderledes ud i beskrivelsen. Trusserne af i materialet Modal, som er et natur fiber og minder meget om bomuld, dog er det mere absorberende end bomuld.

Hvordan vasker og vedligeholder dit bomuldsundertøj

Når du skal vaske dit bomuldsundertøj, skal du nøje følge vaskeanvisningen, for at dit undertøj holder længst muligt. Det kan være forskelligt mellem lingerimærkerne hvad de anbefaler du vasker dit undertøj i. Dit undertøj sidder som det tætteste på kroppen og skal gøres helt rent, derfor vil det oftest kunne tåle at blive vasket ved 60 grader. Hvis du er i tvivl om hvad vaskeanmærkningen fortæller dig, kan du ser det her.

Hvor meget krymper dit bomuldsundertøj

Der er nogle tommelfingerregler, du kan gå efter når du køber dit undertøj. Der kan være forskel på kvaliteten af bomuld, og jo bedre kvaliteten er, jo mindre ændre tøjet sig når du bruger og vasker det. Du kan bruge prisen til at vejlede dig lidt. Prisen og kvaliteten følger oftest med hinanden.

Naturfiber som uld og bomuld vil give sig, når det bliver brugt, men ikke så meget at det er flere størrelser i forandring. Bomuld er løst vævende fiber, som kan krybe til 10 procent. Vævet bomuld kryber ofte mindre end strikket bomuld.

Køb dit bomulds undertøj her

Bomuldsundertøj er kommet for at blive, og hvis du finder den helt rigtige model og pasform, så være ikke bange for at den forsvinder. Bomuldsundertøjet fra Femilet, Sloggi og Triumph er mærker som vil være på lageret hver dag og bomuldsvarerne er basic varer.

Du kan hurtigt få et overblik over udvalget af bomuldsundertøj, og dermed klikke det helt rigtig hjem til dig. Dine varer bliver sendt hjem til dig og hvis du køber for over 250 kroner, betaler vi for fragten.

Nattøj og strømpebukser i bomuld – Se her

Det er ikke kun i dit undertøj der er i naturmaterialet bomuld. Du kan også finde lækkert nattøj, bløde morgenkåber og strømper som er af bomuld.

Hvis du lige er kommet ud af badet og skal i noget blødt og behageligt til kroppen, så hop i dit nye dejlige nattøj eller morgenkåbe som du kan finde her. Du kan også skrive ”bomuld” i søgefeltet øverst på siden, hvor du vil blive vist forskellige produkter frem i bomulds materialer. Decoy har lavet leggings i bomuld, med lidt elastik i sig, så de ligger sig ind til dit ben naturligt. Leggings er strømpebukser uden fødder og kan findes her.