Calvin Klein

Calvin Klein er ungt, smart og frækt lingeri. Produceret i super bløde materialer og har en super god pasform.

Calvin Klein kommer ofte med nye lingeri og undertøjs serie, så følg med her på siden hvis du vil have ungt, smart lingeri.

VORES KUNDER SIGER

 

 

Læs mere om Calvin Klein

Calvin Klein er verdenskendt og har designet lingeri siden 1970'erne. I 1980'erne havde mærket stor succes med deres herreundertøj, men Calvin Klein kvindeundertøj er der ligeså stor grund til at blive begejstret over. Iblandt sortimentet kan du finde bh'er og trusser i luksuriøse materialer og flotte designs.

Calvin Klein designet dækker både over mere simple modeller, hvor der er lagt væk på de lækre materialer og skønheden i enkeltheden, men også modige designs i flotte farver og mønstre, du ikke har set noget sted før.

Selvom designet er amerikansk, passer det perfekt ind i en chic europæisk kvindes skab. Om du er til blonder, enkelthed eller mønstre, vil du kunne finde en bh eller trusse, der lever op til dine standarder, også selvom du er kræsen.

Stor udvalg hos Netlingeri

Om det er nattøj, bh sæt eller trusser du leder efter er Netlingeri stedet du kan shoppe hvis du sætter pris på god kvalitet og lækre mærker. Vi har ikke kun Calvin Klein undertøj, men også andre populære mærker som Femilet og Triumph. Du kan finde en verden af lingeri, lige fra sexet til praktisk, fra pangfarverigt til diskret.

Ligegyldig hvilket mærke du foretrækker, eller om du vil købe lidt af hvert, får du 33 dages returret og gratis fragt ved køb over 400 kroner.