Calvin Klein BH

Calvin Klein er ungt, smart og frækt lingeri. Produceret i super bløde materialer og har en super god pasform. Calvin Klein kommer ofte med nye lingeri serie, så følg med her på siden hvis du vil have ungt, smart lingeri.

Calvin Klein BH er undertøj til den aktive og modebevidste unge kvinde

Det er smart undertøj og moderigtige BH’er, hvis design formår at skabe en nær forbindelse mellem et enkelt, sporty og feminint look. Den amerikanske designer Calvin Klein var en sand minimalist, hvilket han også blev særligt kendt for gennem sin karriere. Calvin skar nemlig alle ligegyldige detaljer væk fra produkterne, for på den måde at få kvindekroppen til at fremstå som sund og i centrum for de mange produkter.

Her hos NetLingeri.dk finder du et stort udvalg af flotte og meget forskellige BH’er fra det amerikanske brand. Du finder blandt andet:

BH med bøjle - BH uden bøjle - Push-up BH - Bralette - Trekants BH - T-shirt BH

Alle BH’er fra Calvin Klein er designet i en fantastisk kvalitet og lækre bløde materialer. Blandt andet nylon, elastan, bomuld og naturlig modal. På grund af de lækre materialer får du en BH, som føles helt perfekt på din bare hud.

Et velkendt elastikbånd med logo

Calvin Klein er et ikonisk brand, det kommer vi ikke udenom. Og med det velkendte elastikbånd som ofte ses på brandets mange produkter, formår brandet at skabe en synlig anderledes og bemærkelsesværdig værdi og image hos den enkelte forbruger.

Du er aldrig i tvivl om, hvornår du er iført lækkert undertøj fra Calvin Klein. Det gælder også for mange af brandets lækre BH’er. Brandet skaber sig opmærksomhed ved at bruge logoet som ren dekoration på den brede elastik, som går rundt om maven. Men som samtidig også får BH’en til at sidde præcis, som den skal.

Calvin Klein var oprindeligt en af de første, som var med til at åbne op for at bruge logoet til andre ting end bare et mærke, som var placeret i nakken af din T-shirt. Logoet blev gjort synligt, men bare på en fræk, anderledes og lidt provokerende måde - i hvert fald i starten.

De bløde bralette BH’er er alle designet med den brede logo elastik rundt om brystet. Bralette BH’erne findes i Calvin Kleins mange kollektioner, og er nærmest blevet et ikon for det amerikanske brand. De findes i mange forskellige farver hvor sort, hvid og gråmeleret, er blevet de mest kendte monokrome farver for den kendte bløde BH.

Find det helt rigtige fit

Fra naturens side findes der ikke to ens bryster. Størrelsen på dine bryster er ren og skær genetisk bestemt. Det eneste der kan skyldes, at formen og størrelsen ændres, er, hvis du enten får foretaget en brystforstørrende eller brystformindskende operation.

Når du skal vælge din Calvin Klein BH, er det derfor meget vigtigt, at du finder den helt rigtige størrelse og den helt rigtige pasform. BH'en skal være i stand til at styre, forme og støtte dine bryster. Calvin Klein har designet mange forskellige BH'er, som alle hver for sig støtter og former på en meget komfortabel måde, som sørger for, at BH’en ikke kommer til at føles ubehagelig og varm i løbet af dagen.

Ikke to bryster er ens

Der findes som sagt mange forskellige slags bryster. Derfor kan de mange forskellige størrelser af bryster, inddeles i forskellige kategorier som her:

Atletiske bryster - Hængebryster - Runde bryster

Atletiske bryster: Atletiske bryster er ofte små bryster. Har du små bryster, kan du med fordel gå efter en af de flotte push-up BH fra Calvin Klein, en full cup BH eller en t-shirt BH.

Hængebryster: Hængebryster opstår på grund, af at bindevævet i brystet bliver løst. Oftest i forbindelse med graviditet og amning. Har du et bryst, som ikke er helt så spændstig, som det før har været, kan en BH med push-up være en god idé at se nærmere på. For eksempel den populære PERFECTLY FIT BH. Den både støtter og hjælper dig til igen at få en flot kavalergang. Også selvom dine bryster ikke er helt så spændstige mere.

Runde bryster: Har du runde bryster, kan du roligt vælge en af de meget populære bralette BH’er fra Calvin Klein. Brystet kræver ikke en særlig støtte, og du kan derfor sagtens vælge en bøjlefri bralette BH. Er du på udkig efter en BH i et minimalistisk og sporty design, så er Calvin Kleins mange BH’er helt bestemt værd at kigge efter.