Calvin Klein toppe

Smukke Calvin Klein toppe

Calvin Klein er et elsket og meget populært brand i det meste af verden. Samtidigt er det også et kendt brand, som langt de fleste kvinder på et eller andet tidspunkt, har stiftet bekendtskab med. Enten i form af skønne bløde trusser, BH’er, lækkert nattøj, eller som her de skønne ikoniske og meget populære bomuldstoppe.

Toppe fra Calvin Klein er designet i et minimalistisk, stilrent og sporty look, som egner sig godt til pigen for hvem sport og en aktiv hverdag, er et absolut must. De forskellige toppe i monokrome farver fra Calvin Klein sidder meget komfortabelt på kroppen, og har en særdeles god pasform.

Som tiden er gået, har det amerikanske brand i høj grad formået at være de unges foretrukne brand. Kendall Jenner, Marky Mark og Justin Bieber er blandt de mest kendte husmodeller. Calvin Klein er sexet og blandet med en rå og rebelsk ungdomskultur holdt i et prisleje, hvor alle kan være med. Her hos NetLingeri.dk finder du et stort udvalg af mange skønne toppe fra det amerikanske brand Calvin Klein. Alle er skabt til den unge kvinde, som lever et aktivt liv og som ikke ønsker at gå på kompromis, når det handler om hendes toppe.

Calvin Klein er et absolut must have

En top fra det kendte brand er et absolut must have. Den bløde kvalitet og det minimalistiske design betyder, at du nemt kan bruge toppen til mange ting. Toppen er især brugt af unge kvinder, som har et sporty og aktivt liv, og som samtidig godt kan lide det klassiske og simple udseende.

De forskellige toppe fra Calvin Klein kan inddeles i flere forskellige farver, hvoraf den gråmelerede variant måske nok er den mest udprægede og mest kendte. Her på siden finder du blandt andet toppe i farverne:

Sort - Gråmeleret - Hvid - Purple Night - Bordeaux - Midnatsblå - Lyserød - Babyblå

Toppene er alle produceret i bløde materialer, som sikrer dig en høj komfort og bæreevne. Materialerne er primært blød bomuld, elastan og naturlig modal.

Sporty, minimalistisk og strømlinet

Den skønne og meget sporty top fra Calvin Klein er i høj grad værd at nævne i forhold til god komfort og strømlinet design. Den skønne bomuldstop er en meget populær top, som er produceret i blød bomuld, som er blandet med naturlig modal og elastane.

Modal er et fantastisk materiale, som især er kendt for at være:

Et meget blødt materiale som giver dig en helt speciel fornemmelse på huden - Et materiale som er åndbart og hurtigtørrende - Et naturligt og miljørigtigt materiale - Modal har en kølende effekt - Holder på toppens form og farve. Calvin Klein toppe er alle designet helt uden spænder og synlige syninger. Du ifører dig toppen ved at trække den ned over hovedet. Det er nemt takket være den elastan, som findes i toppen og som giver den en særlig god stretch funktion. Rundt om maven har toppen en bred elastik kant i mikrofiber, som er designet med Calvin Kleins eget logo.

MyCalvins

Er du i Calvin Kleins målgruppe, ved du sikkert også, hvem både Justin Bieber, Kendall Jenner, som er en af de meget kendte Kardashian søstre er. Som front modeller for Calvin Klein har præcis disse kendisser været med til at give konceptet “MyCalvins” en god start og gjort, at konceptet og brandet er blevet særdeles populært blandt unge.

Hos NetLingeri.dk kan du finde mange af de skønne ikoniske og stilfulde toppe fra Calvin Klein. For eksempel:

Bløde bomulds toppe med bøjle - Bløde bomulds toppe uden bøjle

Er du på udkig efter en skøn top fra Calvin Klein, så lad NetLingeri.dk være det første stop på shoppeturen. Her hos os finder du et bredt udvalg af forskellige toppe, som føles helt perfekte og meget komfortable på kroppen.