Calvin Klein trusser

Calvin Klein er ungt, smart og frækt lingeri. Produceret i super bløde materialer og har en super god pasform. Calvin Klein kommer ofte med nye lingeri serie, så følg med her på siden hvis du vil have ungt, smart lingeri.

Populære Calvin Klein trusser

De fleste kvinder kender det velkendte brand Calvin Klein. Brandet er måske især mest kendt for deres skønne og ikoniske designs af lækre bh’er, toppe og trusser. Alt sammen er designet i en minimalistisk stil, som både signalerer sport og elegance. De lækre Calvin Klein trusser er derfor helt perfekte til den unge kvinde, som elsker et aktivt liv, hvor bevægelse og sensualitet er i fokus.

Hvad enten det drejer sig om almindelige trusser, tanga, thong eller hotpants, så vil du altid kunne kende Calvin Kleins mange ikoniske og minimalistiske designs. Mange af de skønne produkter især CK trusser, er designet med en bred elastik rundt om hoften, som er dekoreret med Calvin Kleins eget logo.

Her hos NetLingeri.dk finder du et bredt udvalg af mange forskellige slags trusser fra det amerikanske brand. Alle er produceret i den bedste kvalitet og i de fineste materialer. Blandt andet blød bomuld, naturlig modal og polyester som sikrer dig en høj komfort i hver enkelt trusse.

Udfordrende Calvin Klein trusser med et sporty look

Det er ikke altid nemt at vælge undertøj, og det er heller ikke nemt at finde undertøj, som sidder helt perfekt på kroppen. Undertøj kan være svært, og for mange kvinder bliver det endelige valg ofte et kompromis. Ofte ender købet desværre med, at mange bare vælger det første og bedste.

Når du skal købe dine nye trusser, er pasform og materiale især meget vigtigt. Men samtidig må de også gerne være både sexede og sofistikerede. Lige præcis det, har det meget populære Calvin Klein brand formået at gøre. Det store sortiment af forskellige trusser er nemlig både sexede og sofistikerede iblandet et meget sporty og minimalistisk design, som tiltaler mange kvinder – endda rundt i hele verden.

My Calvins

"Wanna know what gets between me and my Calvins? Nothing." Var for omkring 3 årtier siden en meget populær sætning, som var med til at placere det nu meget anerkendte brand Calvin Klein på det internationale marked.

Det var den dengang meget kendte husmodel og skuespiller Brooke Shields, som ytrede sig om brandet Calvin Klein. Siden har brandet taget fart, og har blandt andet haft kendte husmodeller, som også tæller den Oscar-nominerede skuespiller og sanger Marky Mark.

I dag er det kendte celebrities, som for eksempel den kendte supermodel og Kardashian søster Kendall Jenner, som pryder “mycalvins” kendte kampagner sammen med sangeren Justin Bieber. Blandt andet er trusserne igen blevet hotte.

De almindelige typer trusser er blevet kult

De mange forskellige trusser fra Calvin Klein er gennem de sidste årtier blevet en kult trusse. En trusse som langt de fleste kvinder på en eller anden måde, har stiftet bekendtskab med. Mange kender de populære Calvin Klein trusser til enten at have på, eller gennem en af de meget populære og meget iøjnefaldende kampagner, som ofte bruger de hotteste modeller og celebrities.

Calvin Kleins mange trusser varierer både i de forskellige designs men også i mange forskellige moderigtige farver. Blandt de mange trusser finder du:

Klassiske trusser - Thong trusser - High Leg Tanga - Brazilian G-streng - High Waist Hipster.

Lækre Calvin Klein trusser til alle lejligheder

Hver eneste dag handler det om at føle sig godt tilpas, også når det handler om dine trusser. Et sæt undertøj som sidder komfortabelt på kroppen, er meget værd. Det gælder specielt dine trusser, som ikke må sidde stramt og genere. Det handler om god komfort, udseende og selvfølgelig også resten af din beklædning.

Lad derfor NetLingeri.dk være det første stop på din shoppetur, når du skal på jagt efter de lækre trusser fra Calvin Klein. Her hos os finder du et bredt udvalg af forskellige trusser, som både føles perfekte på kroppen, og som samtidig har en fantastisk pasform.