Chantelle amme BH

Med en Chantelle amme BH får du den helt rigtige ammebeklædning, som gør det komfortabelt for dig at amme, uanset hvor du befinder dig. Her på siden finder du et bredt sortiment af amme BH'er fra det franske lingerimærke Chantelle.

Shop de populære Chantelle amme BH'er her

Amme BH’erne er som resten af deres velkendte og populære sortiment både feminint, funktionelt og lækkert. Når du skal vælge en amme BH, så er det især vigtigt, at du finder en model, der er komfortabel. En amme BH som holder dine bryster varme, og hvor det er let at komme til, når dit barn bliver sulten. Alle Chantelle amme BH’er er produceret i bløde stoffer og uden generende syninger. Giv dine bryster den helt rigtige støtte både under graviditeten og når barnet har meldt sin ankomst.

Brug allerede en Chantelle amme BH mens du er gravid

Mange vælger ofte først at købe en amme BH, når barnet er født. Men det anbefales faktisk, at du begynder at bruge en amme BH tidligt i graviditeten eller senest, når du er 6 måneder henne. Du skal ikke være nervøs for at investere i en god amme BH allerede, mens du er gravid. De fleste oplever ret hurtigt ømme og voksende bryster i starten af graviditeten. Du finder derfor ofte hurtigt ud af, at den almindelige BH ikke er særlig behagelig af have på, måske ikke sidder helt som den plejer eller er blevet for lille. Selvom der er lang tid til, at du skal amme, vil det være en god idé at købe en god Chantelle amme BH under din graviditet. Hele idéen bag en amme BH er, at skålen skal kunne åbnes uden, at du behøver at tage hele BH’en af. Med kliksystemet som sidder i stroppen på amme BH’en er nem at åbne og lukke med en hånd.

Støtte og god komfort til dine bryster med en amme BH fra Chantelle

Med en Chantelle amme BH er du sikret, at designet er udviklet til at udvide sig, når brysterne vokser. En Chantelle amme BH tilpasser sig brystet, når mælken løber til. Samtidig giver amme BH’en en god og blød støtte til din barm, og er med til at give en lignende komfort, som du kender fra en normal blød BH.

Alle amme BH’er fra Chantelle er lavet i bløde og lette materialer, som lader din hud ånde, og er derfor ekstra behagelige at bære. Disse er også uden irriterende sømme, som kan genere dig, som har den på og forstyrre barnet, når det bliver ammet.

Uanset om det er første, anden eller tredje barn, du venter dig, så er der rigtig mange ting, som du skal have styr på, inden baby melder sin ankomst. Med en god Chantelle amme BH, er du sikret en god og behagelig beklædning til dine bryster både under og efter graviditeten.

Sådan undgår du brystbetændelse

Brystbetændelse kan være en meget smertefuld tilstand, men der findes heldigvis mange gode råd, så du kan undgå at få det. For det første er det vigtigt, at du sørger for at få tømt brystet helt ud, når du ammer. Sørg også for at massere eventuelle mælkeknuder ud, når du for eksempel er i bad, da netop disse knuder kan være årsag til, at du kan risikere at få brystbetændelse. Derudover er det også vigtigt, at du investerer i en god amme BH, der kan udvide sig i takt med, at dine bryster vokser. Dette kan for eksempel være en Chantelle amme BH.

Brysterne skal holdes tørre og lune, og det kan du for eksempel gøre ved at bruge ammeindlæg. Om vinteren kan det være en særlig god idé at bruge ammeindlæg af uld, da disse indlæg giver ekstra varme. Køb din Chantelle amme BH hos os og få en optimal støtte under graviditeten og mens du ammer.