Chantelle badedragt

Foretrækker du et mindre bart look, når du skal på stranden, så er en Chantelle badedragt et godt valg. Med en badedragt undgår du at vise al for meget bar hud, som du for eksempel gør i en bikini.

Luksuriøse Chantelle badedragter

Foretrækker du et mindre bart look, når du skal på stranden, så er en Chantelle badedragt et godt valg. Med en badedragt undgår du at vise al for meget bar hud, som du for eksempel gør i en bikini. Her på siden finder du skønne og klassiske Chantelle badedragter, som passer til alle aldre og kropsbygninger.

Med en Chantelle badedragt får du luksuriøs fransk kvalitet og design, uanset hvilken model du vælger. Du finder både badedragter fra Chantelle med eller uden bøjle. Derudover kan du vælge mellem mere eller mindre dækkende modeller, hvor nogle dækker maven og kan have en opstrammende effekt, mens andre giver dig et mere afslørende og sensuelt look. Vælg den rigtige Chantelle badedragt ud fra dine særlige ønsker og behov som du måtte have til en badedragt.

Chantelle badedragt med et moderne snit

Hvad er det vigtigste at have på, når du om sommeren gerne vil have det perfekte strandlook, men ikke ønsker at flashe al for meget hud? Det er badedragten naturligvis. Med en Chantelle badedragt kan du være sikker på at få behageligt badetøj med en høj komfort og et moderne snit. Uanset hvilken model du vælger.

Badedragt fra Chantelle i eksklusivt design

Nogen forbinder en badedragt med noget gammeldags badetøj. Men en badedragt som vores mormor havde, er langt fra det samme, som det er i dag. I dag findes der nogle virkelig smukke alternativer – blandt andet er en Chantelle badedragt i den mere eksklusive ende. Her finder du et stort udvalg af skønne varianter af badedragter, som enhver kvinde vil elske at bære både på stranden og i svømmehallen.

En Chantelle badedragt til kvinder

Vidste du at både mænd og kvinder har båret badedragt? Nok de færreste har denne viden, men det er faktisk sandt. I 1800-tallet hvor tiden så noget mere anderledes ud, end den gør i dag, gik både mænd og kvinder nemlig med badedragter.  I dag behøver kvinderne ikke at dele med det modsatte køn, da dragten er designet hovedsageligt til kvinderne. Og mon ikke de fleste mænd er glade nok for, at tiderne og moden har ændret sig?

Vælger du at købe en Chantelle badedragt, er der slet ingen tvivl om, at det udelukkende er badetøj designet til kvinder. Det feminine design og snit gør, at en badedragt fra det franske mærke vil sidde perfekt på enhver kvindekrop.

Søger du en badedragt i gode materialer og i flot design?

Det er enhver kvindes ret at have en garderobe, der er fyldt med tøj, der sidder perfekt på hende samt have et udvalg af accessories, der passer til ethvert outfit. Dette gælder hele året rundt, og gør sig naturligvis også gældende for badedragten.

I Chantellses store sortiment af badedragter, finder du et bredt udvalg af badedragter i gode kvalitets materialer og i mange flotte designs. De sporty modeller passer perfekt til en tur på La Santa Sport eller lignende, hvor de mere feminine modeller er perfekt egnet til en ferie sydpå sammen med familien, hvor den står på ren afslapning ved pool og strand.

Med en badedragt fra Chantelle behøver du ikke bekymre dig om, dit badetøj sidder godt eller skidt, når du render rundt på stranden. En Chantelle badedragt sidder nemlig altid præcis, som den skal, og er behagelig at have på. Alle Chantelle badedragterne er lavet i slidstærke materialer, så du kan hive den frem sæson efter sæson.

Køb Chantelle badedragt og badetøj online

Her på siden finder du et bredt udvalg af de skønne og tidløse badedragter fra det franske lingerimærke Chantelle. Uanset om du slapper af i solen, surfer på bølgerne eller svømmer meget, så kan du være sikker på at finde de fineste badedragter og andet badetøj fra Chantelle hos os.

Den rigtige badedragt, hvis du ikke går på kompromis med dit badetøj og ønsker en badedragt, der sidder præcis som den skal samt bevarer dens farve – også efter mange ture i vandet. Så er en Chantelle badedragt det helt rigtige valg.