DECOY strømper og strømpebukser

Hos Netlingeri forhandler vi selvfølgelig også strømper og strømpebukser til modebevidste kvinder. Vi har det skandinaviske mærke Decoy i vores sortiment. Fra Decoy får vi moderigtige strømpebukser, både i uld, bomuld, microfiber og nylon.

Kæmpe Decoy udvalg på netlingeri.dk

Alle strømperne og strømpebukserne er lavet i den bedste kvalitet og med høj komfort. Decoy byder på 4-6 fashion ekspress kollektioner samt et bredt udvalg af basis strømper og strømpebukser, så der er et par strømper og strømpebukser til alle, uanset behovet.

Decoy strømper og strømpebukser

Mærket Decoy laver strømpebukser og strømper i høj kvalitet til den modebevidste kvinde. Decoy laver både klassiske sorte strømpebukser til hverdagen, men også modebasseret og mønstret strømpebukser. Decoy er hele tiden i udvikling og de prøver hverdag at udvikle sig samtidigt med at prisniveauet bliver ved med at være den sammen.

Tigths ● Strømpebukser ● Short ● Leggings

Decoy har et udvalg til dig, som leder efter strømpebukser, inder shorts eller leggings til sommerkjolen, eller de smarte mønstrede strømpebukser til at få din basic kjole peppet lidt op. Med et lille kig i udvalget finder du sikkert noget der passer til din garderobe.

Decoy basis strømper og strømpebukser

Decoy har en bred basis kollektion som blandt andet består af forskellige tights og leggings i forskellige tykkelser og kvaliteter. Så uanset om det er en uld tights, bomuldstights, microfiber tights eller om det er klassisk nylonstrømpe eller måske en nylonstrømpebuks med shape up effekt, så har vi det meste i vores basis sortiment.

Selvsiddende strømper og knæstrømper i sort, er selvfølgelig også en del af vores normale basis sortiment fra Decoy.

Decoy fashion strømper og strømpebukser

I fashion kategorien har vi blandt andet nylonstrømper med forskellige mønster og farver, netstrømpebukser, net ankelstrømper og strømper i forskellige farver og mønstre. Udvalget varierer, alt efter sæsonen hvor der selvfølgelig op til jul også kommer strømpebukser med blonder, glimmer og shine, perfekt til alle julearrangementerne.

Decoy er et mærke, som vi kan regne med. De levere både basic strømpebukser men også de moderne, spændende, feminine og fremtrædende strømpebukser. Hver sæson overrasker de med nye designs og farver, og du kan godt glæde dig til næste sæson.

Gør din festkjole endnu mere smuk og fremtrædende med et par mønstres strømper. Der er en masse strømper at vælge mellem, så det er lige med at finde ud af hvilken en der passer bedst. Hvis du ikke kan vælge, så tag dem begge to, de kan jo bruges flere gange og så har du også lidt at vælge mellem.

Hvilken denier skal du vælge?

Man definerer strømper og strømpebukser i denier. Denier er den måleenhed der viser hvor tynde/tykke strømpebukserne er syet. Jo højere deniertal du vælger, jo tykkere og tættere er strømpebukserne. Fra 10-40 denier hedder de nylonstrømper og fra 40 denier definerer man det som strømpebukser. Så uanset hvilket behov du har, så skal du først og fremmest finde ud hvad du forventer af dine strømpebukser eller nylonstrømper.

Skal de være tynde og næsten usynlige eller skal de være lidt tykkere og holde til mere end bare 1 gang eller skal de måske være meget kraftige så du kan holde varmen i dem om vinteren? Uanset hvilke strømpebukser eller nylonstrømper du er på udkig efter, så har vi noget der passer til alle.

Indershorts til kjolen eller nederdelen

Decoy laver ikke kun strømpebukser, men også inder shorts, som du kan bruge under din nederdel eller kjole, hvis du har det bedste med at have noget på benene. Du kan finde inder shorts fra Decoy både i sort og hvid. Shortsene kaldes for seamless hotpants, som er lavet i mikrofiber.

  • Bedst elastik stykke ved maven. Elastikken og bredden gør at trykket på maven er fordelt bedre.
  • Shortsene vil ikke stramme nogen steder, da det er af mikrofiber.

Hvad er Decoy strømper lavet af

De fleste strømpebukser er lavet af Nylon, også kaldt for polyamid. Som allerede i 1939 blev brugt til damestrømper, og siden hen har modellerne og designene udviklet sig ekstremt. Der er en grund til at din strømpebukser er af nylon, da træk styrken og elastikken gør at strømpebuksen tilpasser sig dine former og længden på dine ben.

Med elastik i strømpebukserne vil det ikke være muligt, at de krymper da elastikken krymper ind til den facon, som den startede med. Derfor kan dine strømpebukser aldrig blive for store efter brug. Nylon har en fantastisk slidstyrke og er krølmodstandsdygtig. Et lille fif hvis du har købt dine strømper i god kvalitet og du opdater en lille rift i strømpen. Så kan du redde strømpen i at løbe:

  • Gå ind på indersiden med din hånd og krads stille og rolig i den lille rift eller opstartet hul. Hvis strømpebuksen er af god kvalitet, vil den lille rift forsvinde og få i ét med strømpebuksen igen, men vær forsigtig.
  • Den eneste ulempe ved nylon er, at de kan have en dårlig isoleringsevne på benene, men der vil næsten altid være bomuld ved trusse linningen.

Tricks til hvordan dine strømpebukser holder længst

Du har sikker været ude for, at du denne ene gang faktisk har investeret i et par dyre strømpebukser i håb om, at de ikke løber. Du får her nogen gode fif til hvordan dine strømpebukser ikke løber.

  1. Start med at købe den rigtige størrelse, så de ikke er for små eller for store.
  2. Start helt nede ved fødderne og bevæg strømpen med ”frem og tilbage” bevægelserne, så du ligger strømpen på benet i stedet for at trække den op ad benet.
  3. Hver gang du er på toilet, så tag hele strømpen ned til foden og start igen med at bevæge strømpen op ad benet. Hvis du ikke gør dette, vil du ikke få nok stof med op på låret og numsen, da meget stof vil ligge sig på skinnebenet.
  4. Når du ikke bruger dine strømper, så lig dem tilbage i emballagen eller i en pose, så de ikke bliver generet af andet materiale som kan gå ind og ødelægge materialet.
  5. Vær påpasselige med fingerringe og tør hud, det kan nemt tage fat i nylon trådende og rive hul. Du kan brug nogen tynde fingerhandsker, så strømpen bliver nemmere at folde op på benet.
  6. Vask altid dine strømper i en vaskepose eller i hånden.

Comfort kollektion // Leg & Body optimizer tights

Nylonstrømper, tights og leggings med specialkonstruerede strikketeknikker der løfter og strammer ind de helt rigtige steder, uanset om det er balderne eller maven der skal strammes ind.

Brug en shape up tights under kjolen eller til nederdelen og opnå optimal støtte og opstrammende effekt på balder, lår og mave. Strømpebukserne har stadig en stor bevægelsesfrihed, på trods af stram ind effekten. Brug shape up tights både til hverdag og fest. Du kan finde trusser, BH’er, bodies og meget mere som har shapewear effekten. Se shapewear.

Pas på når du vasker dine nylon strømper.

Efter brug af dine strømpebukser, skal de selvfølgelig vaskes. Det er vigtigt du følger vaskeanvisningen nøje, for at dine strømper er som nye efter vask. De fleste strømper med elastik og nylon tåler ikke at blive vasket i for varme temperaturer, da materialet vil blive slapt eller endda kan springe op.

Hvis du vasker dine strømper eller leggings i maskines, så brug din vaskepose, så både vaskemaskinen ikke ødelægger eller river fat i strømperne, eller andet tøj som kan være med skarpe kanter.

Køb dine strømper og strømpebukser hos Netlingeri i dag

Vi har altid et stort udvalg af Decoy strømper og strømpebukser hos Netlingeri. Vi har hurtig levering og billig fragt. Køber du tilmed for 250 kr så betaler vi fragten. Vi hjælper dig også gerne hvis du skulle have brug for det. Du kan altid ringe eller skrive til vores kundeservice på telefon +41 40 75 00. Vi sidder klar til at hjælpe dig, på alle hverdage mellem kl. 08:00-11:00.