FEMILET

Femilet er et dansk firma som startede tilbage i 1923. Femilet har gennem tiden udviklet sig til at være en virksomhed med fokus på flot design og lækre detaljer for derigennem at opfylde deres ønske om at skabe velvære indefra. Stort udvalg af BH'er og trusser fra Femilet serierne: Juliana, Mary og Norah.

Femilet giver dig mange valgmuligheder

Klassiske, feminine eller sporty BH’er, hvad end du ønsker så vil der være en bred vifte af smukke styles, snit og pasformer til dig. Femilet tilgodeser enhver kvindekrop og sørger for at der skal være noget til enhver pasform, så du kan følge dig tilpas indefra.

Ud over lingeri byder Femilet også på:


Femilet laver både basis lingeri og mode lingeri. Fælles for begge kollektioner er at alle deres produkter er produceret i en høj kvalitet, flot design og med en perfekt pasform.

Femilet giver inspiration til velvære

Find den nyeste inspiration og bliv opdateret på de nyeste trends indenfor lingeri og undertøj. Her kan du altid finde skønhed, velvære og guides, som gør dig klogere på lingeriets forunderlige verden. Femilet sælger ikke blot lingeri af Femilet ´s eget mærke. Chantelle er også en del af Femilet familien. Både Femilet og Chantelle har hver deres personlighed, hver sine karakteristika og hver sin kollektion. De minder på ingen måder om hinanden.

Med nye kollektioner og sæsonskifte, vil der hele tiden være nyt inspiration til dig. Se lingeri fra Chantelle.

Hvilke størrelser føres Femilet i?

Hos Netlingeri fører vi Femilet BH’er fra A-G skål, så uanset om du har en lille eller en stor barm, så har vi helt sikkert en BH, der passer til dig. Omkredsen kan du få fra 70 og op til 95. Du finder Femilet lingeri med push up effekt, lidt vatteret eller helt uden vattering. Med flere valgmuligheder kan du få lige den Femilet BH som passer til dine behov. Der vil normalt være 2 forskellige salgs Femilet trusse modeller at vælge mellem.

Du kan også finde smukke BH toppe i forskellige modeller og design. Nogen af toppene føres i størrelserne 34-44. Når BH toppene er angivet i disse størrelser vil skålstørrelsen og omkredsen følges ad. Trusser, Hipster, tai og g-streng føres i størrelse 34-44 og nogle gange også op i størrelse 46 i trusser.

Hvilken Femilet størrelse skal jeg have?

Velvære indefra starter med den perfekte størrelse BH, og det er vigtigt du finder den helt rigtige BH, som passer perfekt til din størrelse og dine former. Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal bruge, så kan du med fordel kigge på vores guide om BH-størrelser. Med størrelsesguiden kan du være mere sikker på at ramme den rigtige størrelse første gang.

Din BH-størrelse kan i øvrigt sagtens ændre sig, men størrelserne på de forskellige lingerimærker kan også have forskellige størrelser. Det kan være at det ene mærke er mere stram i elastikken end det andet mærke. Derfor er det altid en god ide at prøve din BH inden du klipper prismærket af. Når du prøver din nye BH så vær opmærksom på dette:

  1. Dækker hele skålen din barm
  2. Sidder bøjlen udenfor din barm, og dermed ikke trykker nogen steder på brystet
  3. Kan du tage hægten i den inderste, er omkredsen for stor
  4. Ligger skålen sig ind til din barm uden af give dobbelt bryst

Læs mere om vores undertøj fra Femilet her

Den skønne Soft feel serie fra Femilet, er lingeri produceret med ekstra bløde kvaliteter på detaljerne som stropper, lukninger og sidestykker, alt sammen giver det en optimal følelse og velvære. Selvom dit lingeri ikke er fra serien soft feel, er materialerne på alt det andet lingeri stadig behagelige at have på. Femilet laver kun lingeri der sidder godt på kroppen og har de perfekte pasformer.

Er du interesseret i nyheder fra Femilet?

Der kommer nyt lingeri løbende igennem sæsonen, både indenfor basic og mode. Femilet har 4 årlige sæsonkollektioner, forår, sommer, efterår og vinter, så der er altid nyt og spændende undertøj at finde fra Femilet. Du kan fra Femilet få undertøj med skønne bløde blonder enten i et mix med glatte kvaliteter, eller hvor det er helt ren blonde både på BH og trusser.

Du kan også få helt glatte oplagte t-shirt BH’er hvis du ønsker at BH’en skal være næsten usynlig under t-shirt’en. Ønsker du stropperne skal være usynlige til for eksempel en top eller en kjole så har vi også BH’er med aftagelige stropper.

Femilet levere både lingeri, BH'er, undertøj, badetøj og nattøj/homewear. Fælles for alle vores kollektioner er at det er moderigtige designs, optimale pasformer og størrelser fra A-G skål. Ønsker du et større udvalg i BH’er op i H og I skål, skal du kigge efter vores mærke PrimaDonna.

Du kan mikse og matche dit Femilet

Vi har med fordel gjort at du kan mikse og matche de forskellige lingerimærker med hinanden. Det vil altså sige du kan vælge en BH, fra det ene mærke og derefter finde et par trusser i et andet mærker. Du kan altså selv skabe dit smukke lingeri sæt efter hvilke farver, modeller og design du synes bedst om. Det er altid en fordel at købe to par trusser, når du køber én BH, da du bruger din BH i mere end en dag. Der vil være en masse muligheder til dig, når du kan mikse de forskellige brands sammen. Er du til basic trusser så se sloggi udvalget af sømløse trusser eller trusser af ren bomuld.

Udvalget af undertøj fra Femilet

Her på Netlingeri finder du et stort udvalg af både Femilet basic samt Femilet mode varer. Af populærere basis serier, fører vi Angel, Lullu, Helena, Mary, Kristen og Platinum. Disser fås også i modekollektionen og i de sæson aktuelle farver, hvor vi på basis ofte har farverne i hvid og sort.

Vi har som regel det meste på lager og kan sende dine varer med det samme til dig, men i få tilfælde kan varerne være midlertidig udsolgt fra vores lager, og vi vil derfor kontakte dig for at høre om du vil vente de cirka 10 dage det vil tage os, at få den bestilte størrelse hjem til dig. Fragten er altid billig og gratis ved køb for over 250 kr.

Femilet badetøj og bikinisæt

Der findes ikke noget bedre end sommer, sol og varmen. Er du klar til at komme afsted til strandet og mangler du stadig din bikini? Med Femilet kollektionen af badetøj skal du nok bruge klar. Femilet overrasker os ikke kun med smukt lingeri men også smukke bikinisæt og badedragter. Hvert forår vil Femilet komme med en ny kollektion af badetøj, hvor der både vil være klassiske modeller men også farverige og mere udfordrende modeller. Alt badetøj Femilet laver har hver deres design og pasform.

Du finder både Femilet bikini overdele, som er med Big Cup, vattering eller med push up. Et stort udvalg af modeller hvor de fleste har 2 par trusser at vælge mellem, tai, hipster, midi eller maxi. Femilet har den klassiske Philippines bikini model, både med vattering og i Big Cup model, som altid vil være i sortimentet, eller kan bestilles hjem til dig.

Det kan jo være du er så heldig at skal ud og rejse til efteråret, hvor badetøj udvalget ikke er særligt stort. Så vil du altid kunne finde hjælp ved Femiles Philippines modeller, som er regulerbar og perfekt til mange kvinder. Find dit badetøj her.

Vask af Femilet lingeri

Vi håber du er glad for dit lingeri eller badetøj fra Femilet, og derfor synes vi også du fortjener det holder i lang tid. Derfor får du en lille guide til hvordan du give dit lingeri længere levetid.

  • Følg altid vaskeanvisningen nøje. Hvis du ikke følger vaskeanvisningen, mister du reklamation og returrettet.
  • Hvis du må vasker i maskine, så brug altid din vaskepose. Vaskeposen gør at dit lingeri ikke river fat i maskinen eller omvendt at dit lingeri kommer til at sidder fast.
  • Vask skånevask for at skåne dit lingeri fra hårde slyng.
  • Vask ikke dit lingeri eller badetøj i for varme temperature, gælder også ved håndvask. Den varme temperatur gør at elastikken springer eller bliver slap og så vil dit lingeri være lige til at kassere.
  • Du må ikke tørre tumble dit lingeri. Hæng det til tørre i stedet for på en tørresnor.

Vil du vide mere om vask af lingeri og badetøj så få her tips og råd.

Få nyhederne og tilbuddene først

Du kan også følge Netlingeri på Instagram og Facebook – så er du opdateret, når der kommet nyt Femilet mode lingeri og Femilet basis undertøj på Netlingeri eller du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev og få besked først ved f.eks. udsalg, tilbud og nyheder fra Femilet.

Har du spørgsmål til Femilet

Hvis du skulle stå inde med et spørgsmål eller flere, vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig. Du kan alle hverdage fra 08.00 – 11.00 kontakte os på telefonnummeret +45 41 40 75 00. Du er også velkommen til at sende en mail til os på info@netlingeri.dk, så svarer vi tilbage hurtigst muligt.