Femilet BH med bøjle

Med en flot bøjle BH fra Femilet får du en skøn BH med bøjle, der sidder som skabt til dit bryst og din figur. Femilet har siden 1923 skabt lækkert undertøj, altid med øje for at dit velvære er i centrum.

Shop Femilet BH'er med bøjler på netlingeri.dk

Her på siden finder du skønt og flot undertøj fra den velkendte danske undertøjsgigant Femilet. Heriblandt de smukke og populære kvalitets BH’er med bøjle. Der er stor forskel på, hvilken en slags BH der passer til netop dig. Vigtigst er dog, at du vælger en model, som du kan føle dig godt tilpas i. Femilet har designet en lang række forskellige lækre BH’er i bløde og skønne materialer. Materialer som føles rare på din bare hud, og som skåner og støtter dine bryster.

Alle Femilet BH’er med bøjle er produceret i bløde stoffer og lækre holdbare materialer, som alle hver især er skabt til at forme, løfte og støtte dine bryster på den helt rigtige måde.

En hverdags BH med bøjle

Umiddelbart kan det for mange kvinder virke uoverskueligt at finde den perfekte BH. En BH som både sidder behageligt og godt på din bare hud, og som du også kan føle dig godt tilpas i, uanset om det er til hverdag eller fest. Måske endda en BH som du har lyst til at bære hver eneste dag, hvis det var muligt.

Der findes mange forskellige slags BH’er med bøjle, som alle ser ud til at kunne gøre noget forskelligt på hver deres måde. Med en bøjle BH fra det danske undertøjsfirma Femilet, kan du være sikker på at få en BH med bøjle, som sidder perfekt, hver eneste gang du tager den på.

For Femilet er velvære den centrale og bærende del af deres brand, og det kan i høj grad mærkes på deres lækre bøjle BH’er. Her er der i designet taget højde for dig, dit bryst og din fremtoning. Danske Femilet designer BH´er, som du kan bære hver eneste dag, og som får dine bryster til at fremstå præcis, som du ønsker.

Din BH kan blive for gammel

Det lyder måske underligt, men faktisk kan din BH blive for gammel. Hvis din BH er brugt regelmæssigt gennem længere tid, har den en levetid på ca. 8 måneder. Det kan blandt andet ses, ved at elasticiteten i din BH forsvinder. Har din BH små blonder, vil disse efterhånden som din BH bliver ældre blive nusset og kedelig at se på. Køb din Femilet BH med bøjle hos os og få en lækker BH med perfekt pasform, som tager et stort hensyn til dig og dit velvære.

Bruger du den rigtige BH?

Det kan være svært at finde den perfekte BH, og inden du udvælger din bøjle BH, er der nogle få tips, som kan være gode at følge. En bøjle BH kan især være god til dig, som har brug for ekstra støtte og fasthed under brysterne.

  • Komfort er alfa og omega, og det er derfor vigtigt, at din BH sidder som den skal. Stropperne på din BH må ikke bore sig ned i huden. Gør de det, betyder det, at din BH ikke støtter dine bryster optimalt. Det er med andre ord stropperne, som gør alt arbejdet.
  • Omkredsen af din BH er vigtig, da det er den største del af støtten. En god tommelfingerregel er, at når du har BH’en på, skal der være plads til 2 fingre. Er omkredsen for stram, vil din BH glide op på ryggen.
  • Det er vigtigt, at du er opmærksom på din BH´s skåle størrelse. Er skålen for lille, risikerer du, at få det man kalder et firedobbelt bryst. Er skålene modsat for store, kommer BH’en til at gabe.