Femilet BH

Femilet er velvære og velvære er præcis det, du kan forvente dig af de mange smukke BH'er, som danske Femilet har skabt. Femilet formår gennem deres lækre og meget feminine BH'er at skabe den helt rigtige pasform, som føles behagelig at have helt tæt på kroppen.

Er du vild med Smukke Femilet BH med stor komfort?

Her på siden finder du et stort sortiment af forskellige BH’er, som alle er designet til at give din barm de allerbedste vilkår. Uanset størrelse og form. Hos os finder du BH’er fra danske Femilet, som alle passer de forskellige former og størrelser af bryster. Husk altid af inde en Femilet BH med matchende Femilet trusser for at fuldende din stil. Shop også af det store udvalg af BH'er fra Femilet serierne: Juliana, Mary og Norah.

Hvordan passer Femilet BH'er?

Formen og størrelsen på dine bryster er fra naturens side genetisk bestemt. Den eneste måde at få dine bryster til at ændre sig er, hvis dine brysters bindevæv og din fedtprocent ændres. For eksempel ved graviditet eller vægttab. Eller hvis du får foretaget en formindskende eller forstørrende brystoperation.

Uanset hvilke slags bryster du er udstyret med, kan du dog alligevel påvirke dine brysters fremtoning. Nemlig ved hjælp af den helt rigtige BH. Der findes mange forskellige slags BH’er. BHér som både styrer, støtter og former dine bryster. Danske Femilet har skabt en lang række smukke og meget behagelige BH’er, som alle kan hjælpe både med at forme, styre og støtte dine bryster de helt rigtige steder.

Bryster er forskellige

Ikke to kvinder er ens, og det gælder naturligvis heller ikke kvinders bryster. Bryster kan inddeles i forskellige brystformer og udseender. Kvinders bryster kan inddeles i forskellige kategorier som her:

Asymmetriske bryster
Alle kvinder er fra naturens hånd udstyret med to bryster. Det er dog de færreste kvinder, hvor begge bryster er helt symmetriske. Oftest er det ene bryst lidt større end det andet, hvilket resulterer i, at brysterne bliver asymmetriske. Afhængig af hvor stor forskellen på de to bryster er, kan forskellen kompenseres med et push-up indlæg, som ligges ind i din BH. Et push-up indlæg findes i forskellige former og størrelser, og giver derfor en mere ensartet barm.

Atletiske bryster
Nogle kvinder er fra naturens side udstyret med små atletiske bryster.
BH’er med push-up, balconette eller en t-shirt BH kan for mange kvinder med små atletiske bryster være rigtig gode at have på.

Hængebryster
Efter en graviditet og efterfølgende amning bliver mange kvinders bryster ofte slappe. Det skyldes blandt andet at bindevævet i brystet bliver løst, og derfor kommer brystet til at hænge. Ønsker man derfor igen en flot barm, som synes flot og spændstig, kan man med fordel benytte en af Femilets mange push-up BH’er. En push-up BH sørger for at løfte og forme dine bryster, så du får en flot kavalergang.

Klokkeformede bryster
Klokkeformede bryster har mest fylde i den nederste del af brystet. De synes også at være brede forneden samt smalle foroven. Her er det nødvendigt med en BH, som giver brystet en god støtte. Femilet har designet en full-cup BH, som er i stand til at give brystet den optimale støtte.

Øst-vest-bryster
Navnet på denne type bryst ligger i navnet. Her peger brystvorterne i hver sin retning. Det handler her om at vælge den helt rette BH, som støtter, og som kan styre brysterne tilbage mod midten. Det kan gøres ved hjælp af en klassisk t-shirt BH, eller med en BH som har støttende indlæg.

Runde bryster
Faste runde bryster kræver ikke en særlig støtte. Her kan du roligt vælge en bøjlefri BH, eller en BH med formede skåle. Evt. med memory foam.

Slanke bryster
Denne brysttype er bredere foroven, og brystvorterne er placeret i den nedre del af brystet. Typisk er slanke bryster ikke særlig fyldige og kræver derfor en mindre skålstørrelse. Slanke bryster er til gengæld nemme at få til at syne lidt større ved hjælp af en vatteret BH.

Køb din næste Femilet BH hos os og få den optimale støtte og løft til dine bryster.