Femilet lingeri

Lingeri er luksusundertøj og med lingeri fra det danske undertøjsbrand Femilet, er du sikret smukt lingeri, som både er lækkert og komfortabelt på en og samme tid. Se det store udvalg af Femilet lingeri her på siden, og find dine favoritter.

Stort udvalg af lækkert Femilet lingeri på netlingeri.dk

Her på siden finder du et bredt sortiment af flot og lækkert lingeri, som med resten af Femilet´s kollektioner har øje for dig og dit velbefindende.

Når du skal vælge lingeri, er det vigtigt, at du finder en passende model, som du kan føle dig godt tilpas i. Her er størrelse, pasform og farve 3 faktorer, som er vigtige at tænke på. Lingeri skal være i stand til at fremhæve dig og dine former på den bedste og ønskede måde. Det kan det smukke lingeri fra Femilet hjælpe dig med.

Alt lingeri fra den danske undertøjsgigant Femilet er fremstillet i lækre holdbare og bløde materialer, som smukt balancerer mellem lækker komfort, seksualitet og skønhed.


Forførende og frækt lingeri

Lingeri er forførende og frækt undertøj, med at strejf af luksus og glamour. Smukt og lækkert lingeri kan få enhver kvinde til at føle sig mere feminin, fræk og eftertragtet. Lingeri behøver dog ikke kun at høre de stille aftener til. Men kan rent faktisk være med til at gøre hverdagen for mange lidt sjovere. Brug derfor også det smukke lingeri fra danske Femilet på de helt almindelige hverdagsaftener.

Mange kvinder kan dog have svært ved at finde det helt rigtige lingeri. Lingeri som de også føler sig godt til rette i. At det er svært, kan for eksempel skyldes, at det ofte tager tid at finde det perfekte lingeri. Det kræver også, at du finder den rigtige størrelse med den helt rigtige pasform, som får dig til at stråle og føle dig sexet og eftertragtet. Med Femilet´s skønne lingeri finder du undertøj, som smukt fremhæver dine kvindelige former på de helt rigtige steder og på den helt rigtige og naturlige måde.

Lingeri fra Femilet kan fås i mange forskellige lækre modeller, som alle på hver deres måde udstråler seksualitet, sensualitet og femininitet på en skøn og sofistikeret måde. Er du til det enkle og moderne eller det mere sexede look med masser af feminine blonder, så har danske Femilet en lang række flot og forførende lingeri, som passer enhver smag.


Sådan holder du dit lingeri smukt

Du kan nemt bevare dit lingeri smukt og behageligt i lang tid, hvis du behandler det godt og på den rigtige måde. Er du i tvivl om, hvorledes du holder dit lingeri pænt, er her nogle gode råd, som er gode at følge, hvis du vil bevare dit lingeri smukt:

- Når du skal vaske dit lingeri, anbefales det, at du altid følger vaskeanvisningen.


- Vask altid dit lingeri i hånden, især det lingeri der indeholder en bøjle.


- Inden du vasker dit lingeri, er det en god idé at opløse vaskemidlet i helt varmt vand.


- Læg aldrig dit lingeri i blød, men sørg for at vaske det med det samme.

 
- Er dit lingeri hvidt, betyder det, at det er farvet hvidt. Sørg derfor altid for at vaske det med et mildt vaskemiddel, som er egnet til kulørt tøj.


- Brug helst et skånsomt vaskemiddel til dit lingeri. For eksempel et uldvaskemiddel da det er mere nænsomt over for det fine materiale.


- Undgå at overdosere vaskemidlet og brug aldrig skyllemiddel til dit lingeri. Skyllemiddel lukker fibrene i stoffet, hvilket betyder, at det ikke kan ånde.

 
- Brug heller aldrig tørretumbleren til at tørre dit lingeri og undgå at vride dit lingeri tør for vand. Du kan med fordel duppe eller presse vandet ud i stedet for.


- Lad aldrig dit lingeri tørre i direkte sol.

Køb dit lingeri fra Femilet hos os og bliv forført af de mange smukke snit, den klassiske enkelthed og de mange smukke blonder.