Femilet nattøj

Med nattøj fra danske Femilet får du lækkert nattøj, som du med garanti vil komme til at holde rigtig meget af - langt frem i tiden. Her på siden finder du godt udvalg af lækkert nattøj, som vil hjælpe dig med at holde varmen på de kolde og mørke vinteraftener.

Kæmpe udvalg af Femilet nattøj i mange farver

Skal du vælge nattøj, er der forskellige hensyn til dig selv, som du skal tage. Skal det være et sæt nattøj med lange eller med korte ærmer? Og skal bukserne være korte eller lange? Det vigtigste dit nye nattøj skal hjælpe dig med er dog, at det skal kunne holde dig dejlig varm, når du sover. Alle nattøjs modellerne fra det danske undertøjsmærke Femilet, er produceret i lækre bløde materialer i en høj kvalitet, som lader din hud ånde på en naturlig måde. Det betyder, at du trygt og rart kan ligge dig til at sove hele natten igennem.

Sov trygt og godt i nattøj

Mange kvinder nyder at sove i et lækkert sæt nattøj. Og mange vælger den klassiske pyjamas med lange ben og lange ærmer, fordi den kan varme hele kroppen, især når efteråret og vinteren kommer. Andre vælger nattøj med korte ærmer og korte ben, fordi de godt kan lide det. Det er selvfølgelig op til den enkelte kvindes lyst og behov.

Femilet skaber smukt og komfortabelt nattøj for enhver smag, og til alle aldre. Både den klassiske nattøjs model med lange ben og lange ærmer og den med de korte ben og ærmer. Nogle kvinder vil have nok i at sove i sit undertøj om natten. Her er det dog vigtigt at være opmærksom på, at der ikke er bøjler, som kan komme til at genere nattesøvnen. Andre fryser næsten altid, også om sommeren, og har derfor brug for et godt sæt nattøj, som kan gøre nætterne endnu bedre.

Nattøj er, udover at være praktisk om natten, også lig med hygge. De fleste kender til at stå op en søndag morgen, og hygge sammen med enten kæresten eller sammen med resten af familien. At gå rundt i nattøj det meste af formiddagen er dejligt og afslappende. I nyder at have fri, og nyder et lille afbræk fra den travle hverdag. Så hvorfor ikke nyde morgenen eller hele dagen i lækkert nattøj?

Danske Femilet designer kvalitetsrid nattøj, som altid har dig og dit velvære i centrum. Derfor er alt nattøj skabt ud fra Femile´s eget løfte om at producere lækkert nattøj i en høj kvalitet og i naturlige materialer. Nattøj som du kan nyde at gå rundt i en hel dag, hvis chancen skulle byde sig.

Sådan vasker du dit nye nattøj

Selvom du med garanti elsker at have dit nattøj fra Femilet på hver eneste dag, er det nødvendigt at vaske det en gang imellem. Er du en af dem, der nærmest ikke kan undvære den dejlige beklædning, kan det derfor være en god idé at have 2 sæt at skifte med. Så skal du ikke undvære nattøjet, når det ene sæt skal vaskes. Når du vasker dit nattøj, er det en god idé at følge den medfølgende vaskeanvisning. Hvis du ikke har den, får du her et par tips til, hvordan du bedst gør det. 


- Vask altid dit nattøj ved 40 grader.
- Brug eventuelt en vaskepose hvis nattøjet har små fine detaljer, som du gerne vil skåne.
- Er dit nattøj flot dekoreret med mange små detaljer eller print, skal du vende vrangen ud, inden du kommer det i vaskemaskinen.
- Til sidst er det ikke alt nattøj, som kan tåle en tur i tørretumbleren. Vær derfor opmærksom på hvad der står i vaskeanvisningen.

Køb dit lækre varme nattøj fra det danske undertøjsmærke Femilet hos os og nyd varmen fra det lækre nattøj på de lange mørke vinteraftener.