Femilet toppe

Med de mange skønne og lækre toppe fra danske Femilet, er du sikret en top hvor kvalitet og pasform er i absolut bedste kvalitet. Her på siden finder du et bredt udvalg af forskellige toppe fra den danske undertøjs gigant Femilet.

Femilet toppe til enhver smag

De skønne toppe er som alle andre produkter fra det danske mærke både feminine, funktionelle og superskønne. I Femilet´s store sortiment af toppe er kvalitet og design de bærende elementer i hver enkelt kollektion. Femilet formår gennem deres designs altid at sætte dig og dit velvære i forreste række, så du kan føle dig godt tilpas hele dagen igennem. Alle toppe fra Femilet er produceret i lækre bløde kvaliteter såsom merinould og bomuld, som er med til at give dig en helt speciel følelse af velvære, hver eneste gang du tager toppen på.

Toppe til alle årstider

Mange kvinder vælger at bruge toppe, for eksempel under en skøn skjorte eller under en smart bluse. Toppe som både kan bruges i hverdagen eller til de mere festlige lejligheder. En top har mange gode funktioner, og behøves derfor ikke kun at blive brugt for varmens skyld.
Toppe fra Femilet kan bruges som en skøn feminin detalje, som forkæler dit velvære helt indefra, og som kan gøre din daglige beklædning skøn og feminin hver eneste dag.

Danske Femilet har siden 1923 produceret lækkert undertøj, heriblandt lækre toppe, som du nemt kan bruge til hverdag og fest. Alle toppene er produceret i lækre materialer. Altid med øje for at sætte dig og dit velvære i centrum.

Er du stor fan af uld, og er du en af de kvinder, som godt kan fryse meget om vinteren? Femilet har skabt smukke toppe, som er lavet i den bløde naturlige merinould. Merinould er et naturligt uldprodukt, som er tyndere og blødere end almindelig uld. Merinould har den gode egenskab, at det er temperaturregulerende og det kradser ikke. Det optager heller ikke svedlugt, og egner sig derfor godt til undertøj.

Ønsker du derimod at gå med de lækre toppe hele året rundt, har Femilet også skabt skønne toppe i bomuld. Bomuld er en klassiker indenfor undertøj. Det er et lækkert produkt, som holder din krop varm på en behagelig måde, uden at kradse. Du kan bruge den fine bomuldstop til hverdag, for eksempel under en løs skjorte. Vælger du en top, som er dekoreret med et skønt blondestykke ved halsudskæringen, vil det bløde op for den stive skjorte og give dig et blødt og feminint look.

Femilet toppe i forskellige modeller

Femilet har designet en lang række lækre toppe i forskellige modeller. Toppene er designet med brede eller smalle stropper. Nogle med små fine blondedetaljer, som giver dig et romantisk udtryk. Andre helt enkle, med et moderne og sporty look. De yndige toppe er alle fremstillet i rene materialer og i lækre kvaliteter, som lader din krop skinne igennem på en naturlig og yndefuld måde.

Der kan være forskel på, hvordan du styler din top og også på, hvad formålet med den er. Skal den bruges til at holde kroppen varm, eller bruges som et smukt element i resten af dit look? Det er op til dig. Det vigtigste er dog, at du kan føle dig godt tilpas, når du har din top på.

En top kan både være lang eller kort, afhængig af hvad den skal bruges sammen med. Brug for eksempel en lang top sammen med et par af dine yndlings jeans eller din yndlings nederdel. Toppen vil give dig et feminint udtryk, specielt hvis den er udsmykket med fine blondedetaljer. Køb din top fra danske Femilet hos os og få en top, som både føles behagelig, og som kan lune på en kold vinterdag.