Hunkemöller

Er du også vild med Hunkemöller? Vi har her på siden samlet et bredt sortiment af Hunkemöller undertøj, BH'er, nattøj, trusser, g-strenge mm., så du nemt kan finde de seneste nyheder samt det undertøj, der passer netop dig og din krop.

Shop alle dine Hunkemöller favoritter på netlingeri.dk

Målsætningen for det europæiske brand Hunkemöller er at skabe undertøj og lingeri i høj kvalitet til budget venlige priser, så alle har mulighed for at være med. Det der for Hunkemöller vægtes højest, er at skabe produkter, som alle kvinder føler sig godt tilpas og komfortabel i, hvor de med sikkerhed kan stå inde for, at produktionen der ligger bag, er foregået under bæredygtige og trygge vilkår.

Europæisk undertøj og lingeri fra Hunkemöller

Med speciale i undertøj og lingeri topper Hunkemöller på listen over de mest specialiserede producenter i Europa. De har udviklet deres eget design team, som hver dag arbejder på at skabe produkter til de kommende kollektioner, hvor pris og kvalitet går i ét med hinanden. Produkterne bliver forinden salget i butikkerne testet og afprøvet for at sikre, at den kvalitet og pasform der ved købet er garanteret, er i orden. Målet for Hunkemöller er at skabe en luksuriøs premium-følelse, hvor udgangspunktet altid er at hver enkel kollektion skal være en hyldest til dig og din krop, fordi vi alle fortjener det bedste.

Det europæiske brand arbejder konstant på at skabe en mere bæredygtig og grøn produktion, selvom at de allerede er godt i gang. Hunkemöller står selv bag hele produktionen af deres luksuriøse og feminine produkter. De er med fra start, hvor processen påbegyndes, til de færdige resultater er leveret ud til hver enkel butik. Dermed sørger de for, at de fastsatte krav opfyldes og hvert enkelt trin følges til punkt og prikke. Dette er med til at skabe en fortrolighed mellem brandet og kunderne. For Hunkemöller er dette nemlig et særligt vigtigt kriterie efterfulgt af målet om, at alle medarbejdere behandles med respekt på ligeværdigt plan. Det vil sige, at arbejdsmiljøet er sundt og trygt, hvor Hunkemöller på egen hånd har sammensat en række retningslinjer, som hedder: beskyttelse mod diskriminering og børnearbejde, retfærdig løn og arbejdstimer, sikkert arbejdsmiljø og etisk virksomhedsadfærd.

Hunkemöller er fuld af muligheder

Hunkemöller har gjort, at du frit kan mixe og matche dine yndlingsprodukter fra de forskellige kollektioner, så du ikke hver gang føler dig tvunget til at skulle købe et helt sæt. Det vil altså sige, at du kan vælge din favorit bh og derefter sammensætte den med din yndlingstrusser. Dette giver dig et hav af muligheder. Du kan altså skabe dit eget smukke og eksklusive lingeri sæt ud fra, hvilke farver, modeller og designs du syntes bedst om. Hunkemöller byder på noget for enhver smag, og det er op til dig, om du går efter et mere sexet og forførende look, eller modsat et mere afslappende og komfortabelt look eller noget helt tredje. Du kan med fordel også mixe flere udtryk og finde det, der netop passer dig og din stil.

Hold dig opdateret med de seneste nyheder fra Hunkemöller

Du kan følge netlingeri.dk på enten Instagram eller på Facebook, hvor du hele tiden vil blive opdateret på, hvad der rører sig i modeverdenen. Med det, vil du samtidig også hele tiden vide, hvornår vi modtager varer fra de nyeste kollektioner. Du kan også vælge at tilmelde dig vores nyhedsbrev og være den første til at få besked ved f.eks. udsalg, tilbud og nyheder fra Hunkemöller.

Gå på opdagelse her og find dine Hunkemöller favoritter

Hunkemöller er værd at kigge nærmere på, hvis du søger efter smukt og bæredygtigt undertøj. Vi har her hos os samlet et bredt udvalg af forskellige designs, farver og modeller, hvilket betyder, at der gerne skulle være noget til enhver. Vi har med det også gjort det relativt let og overskueligt for dig at finde det, du søger efter, da vi har samlet et hav af de forskellige kollektioner ét sted – nemlig her på siden.

Hos Netlingeri.dk har vi ofte det meste på lager og kan sende dine varer med det samme til dig. I få tilfælde kan varerne være midlertidigt udsolgt, og vi vil i sådan en situation kontakte dig hurtigst muligt for at høre, om du kan vente de ca. 10 dage det tager for os at få bestilt den rette størrelse hjem til dig. Fragten er hos os altid billig og gratis ved køb over 250 kr.

Vi har åbent alle ugens hverdage. Så hvis du skulle ligge inde med et eller flere spørgsmål om størrelse eller andet, kan du alle hverdage mellem 8:00 og 11:00 kontakte os på telefon +45 41 40 75 00. Du er også mere end velkommen til at sende os en mail på info@netlingeri.dk, hvor vi vil vende tilbage til dig med et svar hurtigst muligt.