Magic Bodyfashion

Magic Bodyfashion er lingeri specielt designet til kvinder, der ønsker større glæde og komfort af deres tøj. Det korrigerende lingeri giver kvinder et perfekt, slankt og naturligt look.

Stort udvalg af Magic Bodyfashion

Du finder her på siden et stort udvalg af lingeriprodukter, der løser problemer, som traditionelt lingeri ikke kan. Gå på jagt efter skønne selvsiddende BH´er uden rygstykke, højtaljede trusser, blondebånd, opstrammende bodystockings, tilbehør til lingeri eller hvad du ellers lige står og mangler fra vores sortiment.

Få dit tøj til at sidde perfekt med Magic Bodyfashion

Magic Bodyfashion er et hollandsk designbrand, som er lavet til kvinder, af kvinder. På magisk vis har de skabt fantastiske produkter, der hjælper kvinder med at fremhæve deres fortrin og samtidig få tøjet til at sidde helt perfekt. Mange af deres produkter er selvsiddende BH´er eller skåle, der kan bruges under tyndt tøj og toppe, hvor man gerne vil være fri for stropper og hægter. BH-modellerne er super feminine og i et trendy design. Det hollandske mærke er kendt for deres innovative tiltag, der gør det nemmere og mere behageligt at bære BH eller alternativer dertil. Samtidig er du med Magic Bodyfashion sikker på at eje et unikt produkt til en god pris i høj kvalitet

Magic Bodyfashion til enhver kvindes behov

Magic Bodyfashion udvikler og designer shapewear for kvinder, uanset alder og størrelse. Alle produkter er designet og testet af kvinder for at kunne udvikle et velsiddende produkt med høj komfort og funktion. Magic Bodyfashion er et af de første mærker, der har et komplet body solution koncept med shapewear, komfortundertøj, BH'er og tilbehør til alle dine behov. I vores sortiment fra Magic Bodyfashion finder du alle de små tricks og kneb, man kunne drømme om, for at rette en detalje eller tilføre mere fylde til barm eller bagdel. Tag for eksempel et kig på den magiske Magic Push It BH med en vidunderlig push-up effekt og smarte snører. Eller hvad med Magic Backless Beauty BH, som består af to skåle, der kan sættes på hver for sig, og derefter hægtes sammen, hvilket skaber en flot centrering af barmen med en dyb kavalergang til følge. Tilføj de lækre Magic Padded Pants, som er en trusse med fyld bagpå, så din bagdel toner frem, og bliver endnu mere flot og fyldig.

Tilbehør til lingeri fra Magic Bodyfashion

Magic Bodyfashion har udover lingeri, der former kvindekroppens former, også alt i tilbehør til lingeri. Hvad enten du har brug for usynlige stropper, nippelcovers, lift up tape eller lignende, så finder du i vores store udvalg fra det internationale lingeribrand her på siden, alt det der skal til, for at dit tøj kommer til at sidde perfekt. Med Magic Bodyfashion kan kvinder slippe for de irriterende hverdagsproblemer som for eksempel svedpletter under armene og BH-stropper, der gnaver. Herudover har Magic Fashion også en fantastisk og blød bambusserie. Serien består af blandt andet BH-toppe, trusser, amme BH´er samt leggings til graviditeten. Magic Bodyfashion sørger for, at du får lige det, som du skal bruge. Alt lige fra undertøj som kan bruges til beklædninger med dyb udskæring eller bar ryg til undertøj med ekstra løft og push-up effekt.

Køb lingeri og tilbehør fra Magic Bodyfashion online her

Du finder her på siden et stort udvalg fra det hollandske lingeribrand Magic Bodyfashion til gode priser og med hurtig levering. Hos Netlingeri.dk stræber vi efter at holde dig opdateret med lingeri og tilbehør af højeste mode. Vi udvider hele tiden vores sortiment med feminint og sensuelt lingeri fra Magic Bodyfashion, og det kan derfor være en god idé løbende at holde øje med webshoppen. Vi leverer direkte hjem til dig i løbet af få hverdage, så du inden længe kan tage dit nyindkøbte lingeri i brug. Webshoppen har åbent 24 timer i døgnet og hele året rundt, så du kan shoppe, lige når det passer dig. Nemmere bliver det ikke at handle nyt og frækt lingeri online.