Marie Jo Jane

Er du kvindetypen, der ønsker kvalitet fra inderst til yderst, så er vores Marie Jo Jane udvalg med sikkerhed lige noget for dig. Vi fører et stort udvalg af Marie Jo BH'er og trusser. Shop fx eksklusivt undertøj fra de kendte Marie Jo serier: Avero og Tom.

Eksklusivt undertøj fra Marie Jo Jane serien

Marie Jo er i særdeleshed kendt for deres høje tekniske kvalitet, som giver et perfekt hold, og som skaber den bedste pasform. Det er derfor ikke uden grund, at Marie Jo Jane er mange kvinders fortrukne valg, når det kommer til nyt lingeri.

Find dine personlige Jane favoritter fra Marie Jo her på siden og mærk følelsen af velvære, når du ifører dig lingeri fra det belgiske undertøjsmærke. Her hos Netlingeri.dk har vi altid et stort udvalg af lækkert Marie Jo Jane undertøj i mange flotte farver og udformninger til attraktive priser.

Marie Jo Jane til den mode- og kvalitetsbevidste kvinde

Marie Jo Jane er for den kvalitetsbevidste kvinde, der ikke går på kompromis. Marie Jo Jane er særligt kendt for smukt lingeri af høj teknisk kvalitet, som giver en perfekt pasform og som samtidig har en lang holdbarhed.

Det belgiske undertøjsmærke har altid været på forkant med lingeriudviklingen og har skabt mange af de ting, som vi tager for givet i lingeri som for eksempel matchende BH og trusse, stropregulering på ryggen i stedet for foran og kollektioner med nye og lette materialer. Marie Jo produceres af belgiske Van de Velde, der i 1919 startede som korsetmager. I 1981 blev Marie Jo lanceret som et selvstændigt mærke, hvor deres fokus var at forene perfekt pasform og æstetik.

Designklassikeren Jane fra Marie Jo

Marie Jo Jane er en sand designklassiker hos mange kvinder verden over. Jane er til dig, der elsker luksus og de nyeste modeller, samtidig med at der er de klassiske farver, som hele tiden får et nyt pift, så du kan beholde den model, du elsker og som passer perfekt til din barm. Samtidig kommer der hele tiden moderigtige nyheder fra Marie Jo Jane i de forskellige sæsoners farver og de sidste nye designs.

Marie Jo producerer forskellige modeller til Jane kollektionen inden for BH´er og selvfølgelig tilsvarende trusser ligeledes i mange modeller som String, Tai, hipster, midi og maxi.

Forkæl dig selv med lækkert lingeri fra Marie Jo Jane

Marie Jo Jane er smuk, funktionelt og feminint lingeri. Den populære serie fra det belgiske brand henvender sig til den moderne kvinde, som sætter pris på smukt lingeri, hvor pasformer og materialer er i absolut topklasse.

Med undertøj fra vores Marie Jo Jane kategori kan du forkæle dig selv med lækre materialer, bløde blonder og alle de moderigtige farver. Blandt de mange designs af BH´er og trusser fra Marie Jo Jane, har mange kvinder verden over fundet deres personlige favoritter. Designet er svært at modstå og kollektionen er både forførende, sexet og giver enhver kvinde følelsen af velvære.

Med lingeri fra Marie Jo Jane serien er det altid muligt at finde en komfortabel BH med en matchende trusse, som kan bruges både under din festkjole og under dit arbejdstøj. Undertøjet er produceret i de bedste materialer og har en pasform, som både giver støtte og det helt rigtige løft til din barm.

Marie Jo Jane – smukt og feminint lingeri

Marie Jo er undertøj for den kvalitetsbevidste kvinde, der ønsker smukt og funktionelt lingeri, som kan bruges til enhver anledning. Du er med lingeri fra Marie Jo altid garanteret den perfekte pasform og undertøj med en lang levetid.

En populær favorit fra Marie Jo er den skønne Jane serie. Marie Jo Jane er feminint lingeri, som har smukke blonder og skønne detaljer på både BH og trusser. BH'en fås både med og uden vattering i skålene, og kan bruges som almindelig BH eller laves til halter neck. Derudover findes den også som stropløs BH, som vil passe godt under en top eller en kjole med bare skuldre. Alle modellerne er anvendelige og kan fås i flere flotte farvenuancer. Du kan også altid finde et par matchende trusser i flere skønne modeller fra Marie Jo Jane.

Med Marie Jo Jane lingeri går du aldrig galt i byen. Der er nemlig styr på alt fra stropper, syninger og materialevalg til lukkeanordninger. Du får derfor undertøj, som er designet helt optimalt til dig og din figur.

Shop eksklusivt Marie Jo Jane undertøj og lingeri

Er du på jagt efter Marie Jo Jane lingeri, så er du landet på den helt rigtige side. Her på webshoppen finder du nemlig et stort udvalg af de kendte styles fra det belgiske lingeri mærke. Vi opdaterer løbende med de sidste nye styles, så du kan altid finde moderigtigt undertøj og lingeri fra Marie Jo Jane her.

Undertøj og lingeri fra det populære brand er noget, som du vil elske at iklæde dig dag efter dag. Gå på opdagelse i de mange smarte og moderigtige styles fra Marie Jo, som du finder her hos Netlingeri.dk. Vi sender din ordre inden for få hverdage, så du hurtigst muligt kan tage dit nyindkøbte Jane undertøj fra Marie Jo i brug.