Marie Jo

Marie Jo undertøjet er produceret af belgiske Van De Velde. Et eksklusivt mærke der har fokus på pasform, de lækreste materialer, bløde blonder og mode rigtige farver. Tjek det store Marie Jo udvalg ud, og shop fx BH'er, trusser, bikini og gode tilbud på netlingeri.dk.

Er du også vild med Marie Jo undertøj?

Marie Jo vil give enhver kvinde følelsen af total velvære. Marie Jo er toppen af poppen når det gælder lingeri og undertøj, med den enestående bærekomfort og de eksklusive materialer, danner det rammen for et perfekt, forførende og elegant look, helt ind til det inderste.

Se alle vores: Marie Jo BH'er
Se alle vores: Marie Jo trusser

Marie Jo mener, at alle kvinder er bemærkelsesværdige

Du vil ofte være mange ting på én gang; en omsorgsfuld mor, lidenskabelig kæreste, støttende ven, succesrige forretningskvinder, opfindsomme iværksættere. Da du kan driver mange forskellige egenskaber, mener Marie jo også du skal forkæle dig selv.

Marie Jo følger med verden over og tilpasser sig kvindernes behov samt dine behov også. De er opmærksomme på mange faktorer og med det kan Marie Jo levere de bedste produkter til netop det du har behov og brug for.

Marie Jo undertøj er designet til at støtte skønne dig på farten og til at inspirere dig til at elske det liv du lever. Du skal dagligt glæde dig selv og sige tak for de smukke former du har fået. Marie Jo vil gøre alt hvad de kan, for at din hverdag bliver god samt at du føler dig unik i deres smukke og elegante lingeri.

Historien bag det luksuriøse mærker Marie Jo

Marie jo er en del af ”Van De Velde”, som har fokus på at opbygge stærke og komplementære mærker, så som Marie Jo og PrimaDonna. Van De Velde er i stand til at tilbyde kvinder det allerbedste med hensyn til pasform, figuren og moden i luksusundertøjssegmenteringen.

Med de luksuriøse, fantastiske og personlige brands om Van De Velde har, vil de forbedre kvindernes selvbillede igennem modeundertøj.

"At forme kvindernes krop og sind"

Siden begyndelsen af 1919 har Van De Velde udviklet og vokset sig store og populære, og de glæder sig at se til hvad fremtiden bringer af nye udfordringer, som selvfølgelig vil sætte præg på lingeriet og dens historien.

Marie Jo i mange pasformer

Marie jo indeholder fantastiske materialer, som giver dit den bedste støtte og det bedst hold. Marie Jo BH’er laves i flere pasformer, så du kan få den rigtige model til dig.

 • Full Cup
 • Balcony
 • Hjerteformet

Marie Jo trusse modeller:

 • String
 • Tai
 • Hipster
 • Hotpants
 • Midi

Hvordan finder jeg den perfekte Marie Jo størrelse?

Glider din BH rundt på dig når du er i bevæger dig eller kan man se din BH kant når du bruger en T-shirt. Så har du ikke fået den rigtige BH størrelse hjem. Kun 30% af kvinderne bruger den rigtige størrelse i dag, og det skal vi have lavet om på.

Her får du en guide til hvordan din Marie Jo BH skal sidde

 1. Start med at løsne stropperne lidt
 2. Tag BH’en på og løft derefter din barm væk fra bøjlerne. Kig på rygsektionen, som meget gerne skal være vandret hele vejen omkring din krop. Bagsiden er en vigtig del af din nye BH, da den skal give dig den nødvendige støtte rundt om, samt det optimale løft for barmen.
 3. Rigtig mange kvinder har ikke den samme fulde i begge bryster. Derfor skal du være opmærksom på at begge bryster passer til skålstørrelsen. Med en lille push up, kan man mindste størrelsesforskellen lidt.
 4. Stropperne må kun bære 10% af støtten, ellers er det omkredsen. Dine stropper skal sidde tæt på dine skuldre men ikke at de løfter barmen eller gør at rygsektionen bevæger sig om. Stroppernes egenskab er at lukke skålen smukt ind til barmen.
 5. Materialet mellem de to skåle, skal ligge sig tæt ind til kroppen, så du ikke kan sætte en finger ind under.
 6. Hvis du allerede fra start kan sætte omkredsen ind i den sidste hægte, skal du overveje en størrelse mindre i omkreds, og måske en skålstørrelse større.

Marie Jo er det perfekte mærke til dig

Vil du have lidt luksus ned i din lingeriskuffe, kan Marie Jo være det helt rigtige mærke for dig. Læg mærke til de flotte detaljer, der pynter både Marie Jo BH'er og trusser.

Marie Jo designer utroligt lækkert lingeri med flotte farver og interessante udformninger både med og uden blonder. Marie Jo laver også frækt, diskret eller opmærksomhedskrævende lingeri. Der er kræset for detaljerne helt ned til mindste detalje, selv stropperne har på udvalgte BH’er en flot udformning i form at broderi eller blonder. Du kan også finde modeller med aftagelige eller regulerbare stropper, som er helt perfekte til toppe og festkjoler. Marie Jo er en lillesøster til PrimaDonna.

PrimaDonna er til de store størrelser, hvor Marie Jo går fra A skål og op til F skål. Hvis du ønsker de samme stærke og gode materialer som Marie Jo, kan du kigge på PrimaDonna Twist, som har større skålstørrelser og stadig har en vattering i skålen.

Omkredsen er som sagt utrolig vigtigt for at din Marie Jo BH vil sidde perfekt på din barm. Du kan finde omkredse fra 70-85. Alle gamle samt nye modeller som Marie Jo præsentere frem, vil findes i alle størrelserne som normalt er i Marie Jo’s sortimenter.

Hvilken kvalitet har Marie Jo?

Marie Jo ønsker at give dig den bedste oplevelse med deres mærke, derfor går kvalitet og prisen hånd i hånd. Marie jo synes du skal føle dig tilpas i din hverdag eller til festerne, derfor bruger de stærke og gode materialer som samtidig er behagelig på huden. Hvis du behandler dit Marie Jo lingeri ordentlig, vil din Marie Jo BH følge dig i mange sæsoner og give dig velbehag.

Marie Jo basic lingeri – Avero, Tom og Jane

Her på Netlingeri finder du et stort udvalg af både Marie Jo basic samt Marie Jo mode varer. Af populærere basis serier, fører vi Marie Jo Tom, Marie Jo Avero og Marie Jo Jane. Disser fås også i modekollektionen og i de sæson aktuelle farver, hvor vi på basis ofte har farverne i hvid, sort samt hudfarverne.

Vi har som regel det meste på lager og kan sende dine varer med det samme til dig, men i få tilfælde kan varerne være midlertidig udsolgt fra vores lager, og vi vil derfor kontakte dig for at høre om du vil vente de cirka 10 dage det vil tage os, at få den bestilte størrelse hjem til dig.

De seneste nyheder fra Marie Jo

Hvis du elsker det luksuriøse lingeri mærke Marie Jo, og gerne vil følge med i de nyeste trends og designs som kommer, kan du med fordel glæde dig selv med vores nyhedsbrev. På den måde får du også besked om vores gode tilbud.

Marie Jo overrasker os hver gang, når de laver nye kollektioner. De formår at finde de fineste detaljer, blonder og farver frem som du lige som os, bliver forelsket i.

Hvad er Marie Jo’s lingeri:

 • Det er elegant
 • Det er feminine
 • Det er luksuriøse
 • Det er designs med egen karakter
 • Det er noget du fortjener

Vær klar – Marie Jo på tilbud

Hvis du elsker Marie Jo, skal du hele tiden være klar på hjemmesiden. Af og til vil der nemlig være spændende og vilde tilbud på Marie Jo lingeri. Tilbud på Marie jo sker ikke tit, men når det endelig sker, skal du være hurtig til at klikke din størrelse hjem inden en anden klikker det hjem. Du kan også være heldig med at vi en gang i mellem forkæler dig med tilbud på Marie Jo Avero i en modefarve.

Marie Jo bodystockings

Marie Jo har deres klassiske Tom Bodystocking, som findes med bøjle og vatteret skål, så den giver din barm en smuk runding samt et flot løft. Tom serien giver dig bløde materialer med et glat udtryk, så du kan bruge det under enhver trøje eller kjole.

Vask af Marie Jo lingeri

Marie Jo er et luksuriøst mærker med fine detaljer, som du skal være opmærksom på, når du skal til at vaske dit lingeri. Vi anbefaler du vasker dit lingeri efter vaskeanvisningen.

Det meste lingeri fra Marie Jo skal vaskes i hånden, dog skal trusserne selvfølgelig vaskes i maskine så alle bakterier forsvinder. Selvom du vasker i hånden, skal du stadig være opmærksom på temperaturen på vandet. Hvis du vasker eller tørre dit lingeri i for høje temperatur, kan elastikken springe eller blive slap.

Marie Jo med fri levering

Du får en hurtig levering af dit nye Marie Jo undertøj, og hvis du køber for over 250 kroner, er fragten endda gratis. Husk også at du altid har 365 dages returret når du køber hos Netlingeri.

Hvis du skulle stå inde med et spørgsmål eller flere, vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig. Du kan alle hverdage fra 08.00 – 11.00 kontakte os på telefonnummeret  +45 41 40 75 00. Du er også velkommen til at sende en mail på info@netlingeri.dk, så svarer vi tilbage hurtigst muligt.