Marie Jo badetøj

Med badetøj fra Marie Jo er du sikret lækkert badetøj, som er udviklet til at have dig i centrum. Her på siden finder du et bredt udvalg af lækkert og komfortabelt badetøj fra det velkendte belgiske mærke Marie Jo. Se også udvalget af Marie Jo bikinier og badedragte.

Stort udvalg af Marie Jo badetøj

Når du skal udvælge dit badetøj, er det meget vigtigt, at modellen passer helt perfekt til dig. Badetøj med en god pasform er særdeles vigtig, hvis du skal blive glad for dit nye køb og føle dig godt tilpas, når du har det på. Alt badetøj fra det belgiske undertøjsmærke Marie Jo, er produceret i eksklusive materialer som er med til at få dig til at føle dig rigtig godt til rette, uanset om det er under eller over vandet..

Eksklusivt badetøj fra Marie Jo

De fleste kvinder har stiftet bekendtskab med det belgiske mærke Marie Jo, på et eller andet tidspunkt i deres liv. De fleste ved også, at Marie Jo er eksklusive produkter til den kræsne kvinde, som ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller pasform.

Marie Jo er uden tvivl et af de mest kendte undertøjsmærker i verden, hvilket er med god grund. Badetøjet fra det kendte mærke er tidløst og smukt udformet helt ned i de mindste detaljer. Badetøjet sikrer dig samtidig en helt unik pasform. Produkterne fra Marie Jo er alle produceret i eksklusive kvaliteter, som føles godt på den bare hud.

Udover at producere lækkert eksklusivt undertøj, laver Marie Jo også lækkert badetøj. Badetøjet er fremstillet i skønne materialer og i lækre designs, som er med til at få dig til at fremstå som en sexet, eksklusiv og moderne kvinde, også når du bader.

Brug badetøjet fra Marie Jo som eksklusivt tilbehør

Selvom de fleste nok mener, at badetøj primært skal bruges til at svømme i. Så findes der alligevel undtagelser. Udover en frisk svømmetur i bølgen blå kan det eksklusive badetøj fra Marie Jo, bruges som et smukt tilbehør på en varm sommerdag.

Brug for eksempel badetøjet under en smuk sommerkjole, når du alligevel rigtigt skal slappe af under sydens skønne sol. Eller brug badedragten fra Marie Jo, under et par af dine yndlingsshorts. Så er du altid klar til at hoppe i bølgerne, hvis chancen skulle byde sig.

Marie Jos skønne badetøj er designet i mange forskellige looks og med mange forskellige pasformer. Er du til det maritime look på stranden, findes mange af de eksklusive produkter i smukke striber, som fuldender dit ønskede look. Er du mere til den skønne romantiske middelhavsstemning, finder du også et smukt udvalg fra Marie Jo, for eksempel i et hæklet skønt look.

Sådan bevarer du farven og formen på dit nye badetøj fra Marie Jo

Det er vigtigt at behandle dit badetøj rigtigt efter en god og lang svømmetur. Ellers risikerer du at farve og form lige så stille forsvinder. Det er derfor vigtigt, at du vasker dit badetøj på den helt rigtige måde.

Efter en svømmetur i havet eller i poolen er det en god idé at skylle dit badetøj fri for klor og salt. Nogle strande og pools er udstyret med enkelte brusere, hvor du nemt kan skylle det værste væk. Hvis ikke må du vente, til du kommer hjem. Vigtigst af alt er, at badetøjet bliver skyllet godt og grundigt igennem, så alt klor og saltvand ikke ødelægger fibrene i stoffet.

Vask eventuelt dit badetøj i hånden med et mildt vaskemiddel, specielt hvis der er en bøjle i badetøjet. Solcreme er en god idé, og bruger du det, kan du med fordel smøre kroppen ind, inden du tager badetøjet på. Solcreme er hårdt for dit badetøj så undgå helst, at du rammer stoffet, da det kan give dit badetøj nogle grimme og store skjolder. Køb dit Marie Jo badetøj hos os og nyd den eksklusive og lækre kvalitet i hver af de lækre produkter.