Marie Jo bikini

Med en af de mange og smukke bikinier fra Marie Jo er du sikker på at få en bikini, som fremhæver det bedste ved dig. Her på siden finder du et bredt udvalg af smukke bikinier fra det eksklusive mærke brand Marie Jo. Se også udvalget af Marie Jo badetøj og badedragter.

Stort udvalg af Marie Jo bikinier

Når du skal på strandtur eller en tur i svømmehallen, er det vigtigt, at har en bikini på, som giver dig selvsikkerhed samt en unik komfort. Det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas i din bikini og at kan holde, hvad den lover. Alle de skønne eksklusive bikinier fra Marie Jo er udviklet til give dig den bedste komfort og bedste pasform, uanset hvilken model du vælger.

Den perfekte Marie Jo bikini

Marie Jo har siden 1981 designet lækkert stilrent undertøj med dig i centrum. På grund af den store popularitet udvikler det belgiske brand også eksklusivt badetøj - heriblandt smukke forførende bikinier.

En bikini er flot og får dig til at føle dig sexet og feminin, også når du ligger på stranden på en varm og solrig sommerdag. De eksklusive bikinier fra Marie Jo er alle designet til at give dig den perfekte udstråling, hvad enten du svømmer eller ligger på en solseng omgivet alle de legene badegæster.

Marie Jo har designet en lang række skønne eksklusive bikinier. Alle med forskellige pasformer, farver og mønstre. Alle modeller er udviklet til at få enhver kvinde til at føle sig ekstraordinær, sensuel og unik.

Kvinde elsk dine flotte former

Kvinder er fra naturens side skabt på mange forskellige måder og alle med hver sit unikke udseende. Det er dog ikke alle kvinder, som hver sommer glæder sig til at hoppe i den lille bikini. Men at finde en perfekt bikini handler ærligt talt bare om at vide, hvilken en slags der passer din kropstype bedst. Marie Jo har produceret smukke og luksuriøse bikinier til kvinder med forskellige former.

Har du brede skuldre, handler det om at finde en smuk bikini i flotte farver eller med forskellige flotte mønstre, som kan føre blikket mod taljen. Har du en rund mave og runde former, skal du vælge en bikini, som er højtaljet. En højtaljet underdel virker opstrammende at se på, og så støtter den også din mave. Den højtaljede bikini vil også få dine ben til at syne længere, end de i virkeligheden er. Gå især efter en bikini som er designet med lodrette striber, det vil få din numse til at virke smallere.

Hvordan vasker du din nye Marie Jo bikini?

Har du købt en smuk bikini fra Marie Jo, vil du med garanti også gerne passe rigtig godt på den. Når du vasker den, er det derfor vigtigt, at du behandler den godt fra start. Netop for at bevare den flotte farve og den perfekte pasform. Passer du ikke på, og måske bare putter den i vaskemaskinen, risikerer du at ødelægge fibrene, som findes i stoffet.

Passer du på huden i solen, som du i hvert fald bør gøre, bruger du helt sikkert også solcreme. Solcreme er hård ved din bikini og kan efterlade grimme synlige skjolder på dit badetøj. En god idé er derfor at smøre kroppen ind i solcremen, inden bikinien kommer på.

Klor og saltvand er hårde odds for din nye bikini. Derfor skal du altid sørge for at skylle din bikini i rent vand. Klor og saltvand ødelægger farven og elasticiteten i din bikini. Vask eventuelt din bikini fra Marie Jo i hånden i et mildt vaskemiddel. På denne måde giver du din nye bikini de bedste vilkår for at holde i meget lang tid. Køb din Marie Jo bikini hos os og få en eksklusiv bikini, som fremhæver det bedste i dig.