Marie Jo lingeri

Eksklusivt Marie Jo lingeri

Med lingeri fra det belgiske mærke Marie Jo får du luksuriøst lingeri, som sidder absolut perfekt på din krop. Her på siden finder du meget forskelligt lingeri, som er skabt til at få det bedste frem i dig. Lingeri er frækt og delikat, og det gælder i høj grad også for de mange forskellige modeller fra det belgiske mærke Marie Jo. Hvert stykke lingeri er skabt for dig og dit velvære og balancerer smukt mellem seksualitet, komfort og skønne pasformer.

Alt lingeri fra Marie Jo er produceret af lækre skønne materialer, som føles meget behagelige på din bare hud. Er du derfor på udkig efter smukt og forførende lingeri med perfekte former og den rette udstråling, så er lingeri fra Marie Jo en helt perfekt kandidat.

Marie Jo forfører dig med smukt lingeri

Belgiske Marie Jo har siden 1981 produceret eksklusivt og moderne lingeri til modebevidste kvinder over hele verden. Det delikate lingeri er skabt til at fremhæve det smukke i enhver kvinde.

Lingeri er flot, feminint og elegant med et lille strejf af luksus og glamour. Smukt lingeri kan forføre. Det kan få dig til at føle dig som noget helt specielt og enestående. Marie Jo har designet en lang række af smukt og forførende lingeri, som vil få dig til at stråle - selv på en helt almindelig hverdagsaften. Det smukke og forførende lingeri hører sig nemlig ikke kun til ved de helt særlige lejligheder. Det lækre eksklusive lingeri fra Marie Jo kan sagtens bruges på helt almindelige dage i stedet for en almindelig bh og trusse.

For nogle kvinder kan det være svært og uoverskueligt at finde det perfekte lingeri. Det kan skyldes, at det ofte tager tid at finde det helt perfekte. Eller at mange kvinder ikke føler sig godt tilpas ved at have det på. Måske er det en forkert størrelse, eller også passer modellen slet ikke. Der kan være mange forskellige grunde, men det behøver der slet ikke at være. Finder du det helt rette lingeri, med en god perfekt komfort og pasform, kan det få dig til at stråle og få dig til at føle dig eftertragtet og sexet hele året rundt. Også selvom det i starten kan virke uoverskueligt.

Alt lingeri fra det belgiske undertøjsmærke Marie Jo er produceret i lækre materialer i høj kvalitet. Her bliver der ikke gået på kompromis med hverken design eller komfort.

Smukt lingeri kræver den bedste pleje

Marie Jos lingeri er smukt og feminint lingeri som ligger i den lidt dyrere priskategori. Alene af den grund vil du garanteret også gerne behandle det, så det kan holde længst muligt. Er du i tvivl om hvordan dit lingeri kan komme til at holde længe, er her et par gode råd som kan være nyttige at følge.

  • Når du skal vaske dit nye lingeri, er det en rigtig god idé at følge vaskeanvisningen, som ofte medfølger.
  • Undgå at vaske dit Marie Jo lingeri i vaskemaskinen. En tur i vaskemaskinen kan nemlig meget nemt ødelægge det fine lingeri.
  • Vask derimod dit Marie Jo lingeri i hånden. Især hvis det indeholder en bøjle.
  • Opløs gerne et mildt vaskemiddel i vandet. Gerne til kulørt tøj.
  • Lad aldrig dit lingeri ligge i vandet men sørg i stedet for at vaske det med det samme.
  • Undgå også at overdosere dit vaskemiddel.
  • Undgå altid at bruge skyllemiddel til dit lingeri. Skyllemidlet vil lukke fibrene i stoffet, hvilket betyder, at det ikke kan ånde.
  • Undgå at tørre dit lingeri i tørretumbleren. Du kan med fordel duppe eller presse vandet ud, inden du lægger det til at tørre. Dog aldrig i den direkte sol.

Køb dit eksklusive lingeri fra Marie Jo hos os og bliv forført af mærkets smukke og eksklusive designs.