Menstruationstrusser

Menstruationstrusser både ligner og føles som almindelige trusser. Den store forskel er, at du kan bløde i dem, uden du skal være nervøs for, om du bløder igennem. Menstruationstrusser er designet både til dage med let blødning og til dage med mere kraftig menstruation.

Hvad er menstruationstrusser?

Menstruationstrusser, også kendt som periodetrusser, er underbukser, der er specielt designet til at blive brugt under menstruationsperioder. Trusserne gør, at du ikke behøver at bruge bind og/eller tampon. Med menstruationstrusser er det slut med engangsprodukter, når du har menstruation. Du kan i stedet nyde dig godt af et par komfortable menstruationstrusser, der holder styr på din blødning – helt uden risiko for lækage.

Mange kvinder oplever, at menstruationstrusser tilbyder en mere behagelig og bekvem mulighed frem for de traditionelle bind eller tamponer. Derudover er de også ofte mere overkommelige end engangsprodukter, og så kan de genbruges flere gange.

Hvordan virker menstruationstrusser?

Selvom menstruationstrusser ligner et par helt almindelige trusser, så er de ikke det samme. Menstruationstrusser absorberer nemlig hurtigt og effektivt blødningen og indkapsler det i stoffet, så du ikke går rundt med våde trusser.

I menstruationstrusser er der indbygget et ekstra lag stof, som virker absorberende, når du bløder. Lagene indkapsler blødningen, så du ikke skal gå og bekymre dig om at bløde igennem. Derudover indkapsler de også dårlig lugt og fugt, så du kan føle dig tør og sikker.

Menstruationstrusser – et bæredygtigt alternativ

 1. Undgå engangsforbrug
  En kvinde der har menstruation bruger mange engangsprodukter i form af bind og tamponer i sit liv. Dette er i sig selv unødvendigt engangsforbrug, men derudover kommer der også emballage, som ofte er i plastic.
 2. Spar penge med menstruationstrusser
  Engangsbind og tamponer koster en del at købe. Særligt når det er noget, man skal have hver måned. Derudover er det også en udgift, du som kvinde skal have det meste af livet. På sigt er det derfor også mere bæredygtigt at investere i menstruationstrusser, som du kan bruge måned efter måned.
 3. Undgå unødige kemiske stoffer og kemi på din krop og miljøet
 4. Bind og tamponer er ofte lavet af afbleget bomuld, der både er skidt for miljøet og som ikke er sundt for dig. Derudover kan det indeholde parfume og andre former for kemi, der ikke bør komme i kontakt med din hud.

Vask af menstruationstrusser

Inden brug:
 • Vask trusserne i vaskemaskinen ved 30 grader inden du tager dem i brug
Efter brug:
 • Skyl trusserne op i koldt vand indtil vandet er klart
 • Vask dem i vaskemaskinen ved 30-40 grader. Brug almindeligt vaskemiddel og ingen skyllemiddel, da det slider unødigt på menstruationstrusserne. Vi anbefaler at bruge en vaskepose, så materialet er beskyttet under vask
 • Lad trusserne lufttørre efter vask på en tørresnor udenfor eller på tørrestativ indendørs
 • Menstruationstrusserne tåler ikke tørretumbler og blegemidler, da dette foringer kvaliteten betydeligt

Køb dine bæredygtige menstruationstrusser online

Er du på udkig efter et par bæredygtige menstruationstrusser? Så er du kommet til det rette sted. Hos Netlingeri.dk finder du et bredt udvalg af trusser i forskellige former og farver, som giver dig tryghed, når du har menstruation. Vælg mellem flere forskellige styles, størrelser og pasformer, hvor du finder et væld af farvetoner og nuancer, som du frit kan matche med netop din favorit overdel – også selvom det er den tid på måneden.

Gå på opdagelse og find et par menstruationstrusser, som du vil føle dig behagelig klædt på i. Vi leverer direkte hjem til dig i løbet af få hverdage, så du inden længe kan slippe for engangsbind og tamponer, men i stedet blive iklædt et par behagelige trusser, som du hurtigt vil finde tryghed i at have på.