Mey

Hos Netlingeri finder du det altid populære mærke Mey med et væld af skønne designs af BH'er, trusser, og toppe. Der er dømt creme de la creme til dig, der gerne vil have blødt og komfortabelt undertøj og lingeri, der samtidig er både flot, feminint og ikke mindst funktionelt.

Stort udvalg af Mey undertøj

Glæd dig til et sortiment, der som oftest byder på:

 • Mey BH’er
 • Mey toppe
 • Mey undertrøjer
 • Mey trusser

Her kan du vælge imellem mange spændende varianter, og sortimentet har også budt på den populære Emotion-serie med ekstra bløde og behagelige materialer, masser af skønne detaljer og priser, så alle kan være med. Glæd dig til at gå på opdagelse i en verden af flot, feminint, funktionelt og ikke mindst trendy undertøj – altid til attraktive priser her hos Netlingeri.

Mey undertøj og lingeri med lækre detaljer

Uanset om du er på udkig efter en altid populær Mey undertrøje eller måske en Mey Emotion top, der også findes i flere forskellige udgaver som eksempelvis tanktop, så kan du helt sikkert glæde dig til et væld af lækre styles og ikke mindst luksuriøse detaljer. Her finder du bl.a.:

 1. Flotte og feminine blonder
 2. Varianter med tynde eller brede stropper
 3. Bløde sømme og syninger

Du kan vide dig sikker på høj komfort og altid lækker pasform næsten uanset, hvilken style du vælger. Der er dømt kvalitet i særklasse med lækkerier i flere farver, former og materialer. Her har kollektionerne gennem tiden også budt på bl.a. det populære Mey nattøj som Mey natkjole i flere varianter. Find din egen favorit indenfor lækkert Mey undertøj afhængig af årstidens kollektioner og hotteste trends her hos Netlingeri.

Flot og feminin Mey BH

Designerne bag Mey følger virksomhedens motto, ”We follow no rules”, når det gælder design. De designer ud fra innovative idéer og hang til høj kvalitet. Derfor kan sortimentet også gang på gang formå at overraske sin fanskare med skønne og ikke mindst spændende detaljer, farver og former.

Er du på udkig efter en feminin Mey BH, så bliver du bestemt ikke snydt. Sortimentet byder trendy designs i flere farvervarianter – alle med fokus på den gode pasform og de komfortable materialer. Flot, feminint og ikke mindst funktionelt med:

 • Formstøbte skåle
 • Skåle med god dybde
 • Ekstra blødt materiale

Der er dømt ren forkælelse på alle niveauer med populære designs fra dette altid stilfulde mærke. Vælg din yndlings BH til hverdag og til festlige lejligheder og nyd et liv med luksus inderst på kroppen. De mange spændende styles i Mey kollektionerne giver dig mulighed for at kombinere såvel BH som trusser og undertrøjer i mange forskellige varianter, så du altid bærer dit yndlings undertøj.

Tai, maxi eller pants

Det bliver aldrig kedeligt at handle dette populære brand, der altid giver dig en verden af muligheder. De mange forskellige varianter indenfor trusser byder på noget til alle de kvindelige former og alle typer påklædning.

Find den variant, der matcher din personlige stil eller vælg flere, så du kan skifte til præcis den type trusse, der passer bedst til din dag. Sortimentet byder som regel på varianter som:

 • Tai trusse
 • Midi trusse
 • Maxi trusse
 • Pants

Der er igen fokus på komfortable materialer, der giver dig lækre, bløde og åndbare designs, der føles yderst behagelige at have på. Det er bare lidt mere lækkert at gå dagen i møde med lækkert lingeri og undertøj, der sidder perfekt på kroppen.

Populært tysk lingeri og undertøjsmærke

Det stilfulde, feminine og eksklusive mærke Mey har tyske rødder. Deres på én gang sofistikerede og innovative designs har i den grad formået af følge med tidens udvikling af trends og brug af materialer. Mey stammer tilbage fra 1928, men firmaet har gennem årene formået at imponere med deres mange smarte designs, der frister kvinder i alle aldre.

Et internationalt brand med stærk fokus på høj kvalitet og innovativt design. Kvalitet er en selvfølge, når du handler Mey, og der stiles efter absolut højeste standarder, når der designes til forhandlere i store dele af verden. Endnu et mærke, der vidner om tysk grundighed og brug af kvalitetsmaterialer – uanset valg af design.

Mey undertøj udsalg

Dette tyske mærke finder du i mange lækre varianter her hos Netlingeri. Du finder derfor også spændende Mey undertøj tilbud med jævne mellemrum. Hold øje med siden og glæd dig over eksklusive designs fra populære mærker til ren forkælelse for dig og din garderobe – både, når det gælder undertøj og lingeri, men i høj grad også nattøj, badetøj og homewear.

Du finder det bedste af det bedste til altid skønne priser her hos Netlingeri. Vi byder tilmed på fantastisk service, som:

 • Dag-til-dag levering
 • Lingeriuddannet kundeservice
 • Fri fragt i Danmark ved køb for mere end 250,-

Dertil kommer 365 dages returret og en kundeservice, der står klar til at hjælpe dig på alle hverdage fra kl. 8.00-11.00. Du træffer os på tlf. +45 41 40 75 00 eller på mail info@netlingeri.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde lækkerier til din garderobe fra både danske og internationale mærker.