Mey BH

Med en BH fra Mey får du en BH som giver dig maksimal velvære uanset hvilken en slags BH du vælger. Her på siden finder du et godt udvalg af skønne BH’er fra Mey som er, ligesom resten af deres skønne sortiment, blødt og komfortabelt at have på kroppen.

Mey BH'er er lig med maksimal velvære

Når du skal vælge en BH som du skal blive glad for, er det altid vigtigt at du vælger en BH som passer dig. Her er størrelsen især vigtig, da det bliver den som afgør om BH’en kommer til at sidde godt på dine bryster.

BH’erne fra Mey er alle produceret i bløde lækre materialer, som alle føles meget behagelige på den bare hud. BH’erne er alle udviklet til at give dig den bedste komfort og pasform, så du kan føle dig godt tilpas, hver eneste dag du bærer en Mey BH.

Mey BH er sanselighed og komfort i perfekt forening

Mey er velvære og det kan mærkes på alle de lækre produkter det tyske undertøjsmærke har udviklet op gennem tiden. Her er sanselighed og komfort blandet sammen i en skøn forening, som du vil nyde godt af når du prøver en af deres skønne BH’er.

Det tyske undertøjsmærke blev grundlagt helt tilbage i 1928 af Franz Mey. Hvoraf mærkets fine navn også opstod. Mey har lige siden været kendetegnet af tysk kvalitet helt til de mindste små detaljer i hver enkelt stykke undertøj. Lige siden starten i 1928 har brandet udviklet klassisk og smukt undertøj, altid med øje for at det både skal være innovativt og moderne.

Mey er klassisk undertøj. Alligevel altid med en innovativ tilgang til det produkt de er i gang med at udvikle. Alene af denne grund er tyske Mey, blevet kendt for deres smukke BH’er som forener funktionalitet sammen med at tiltalende elegant innovativt design. Alle BH’er fra Mey har en skøn pasform samt en meget lang holdbarhed.

Tyske Mey passer til din hverdag

Hver dag kræver en smuk og behagelig BH, som du kan føle dig godt tilpas i. Det gælder både på jobbet, når du har fri og til alle de festlige lejligheder du skal til en gang imellem. Meys smukke BH’er egner sig godt til alle lejligheder, både til hverdag og til fest. Hver enkelt BH er udviklet til at sidde perfekt på kroppen. De er alle produceret af lækre råvarer som giver en behagelig og naturlig følelse på huden.

Mange kvinder glemmer ofte hvor vigtigt det er at bære en BH af god kvalitet. De springer tit over hvor gærdet er lavest, og snupper bare en vilkårlig BH i bunken. Men en god BH med en perfekt pasform kan rent faktisk gøre underværker for din fremtoning og din selvtillid. En god BH støtter dine bryster og er med til at forme og løfte dem, de helt rigtige steder, så du får en flot og elegant holdning.

Mey er social ansvarlighed og bæredygtighed

Det tyske undertøjsmærke Mey ynder altid at være på forkant med deres design, men også for at bære et ansvar overfor den verden vi lever i. Derfor er socialt ansvar og bæredygtighed en stor del af brandets filosofi. Meys mange BH’er er derfor mærket som et bluesign produkt, hvilket er med til at give garantien for at produktet er produceret efter strenge økologiske kriterier.

Leder du efter en BH som opfylder dit ønske om at kunne støtte dine bryster på en dejlig og naturlig måde, så er en BH fra tyske Mey værd at kigge efter. Køb din Mey BH hos os og få en BH som binder den perfekte pasform sammen med smuk æstetik og ansvarlighed.