Mey undertøj

Smukt Mey undertøj med god pasform

Med lingeri fra det tyske mærke Mey er du sikret lækkert lingeri med super god pasform lavet i skønne materialer. Her på siden finder du et bredt udvalg af smukt og forførende lingeri fra Mey som er skabt til den modebevidste kvinde. Alt lingeri fra Mey er designet og produceret i lækre forførende materialer som alle føles meget behagelige på kroppen. Det skønne lingeri har et naturligt udtryk med elegante små detaljer i hver enkelt del.

Tyske Mey er creme de la creme hvad lingeri angår, og det anerkendte brand går heller ikke på kompromis med noget. Hverken på de skønne materialer som er kendetegnet for brandet, det elegante udtryk eller de smukke naturlige farver.

Bliv forført af det skønne lingeri fra Mey

Det tyske mærke Mey blev skabt helt tilbage i 1928. Siden dengang har det tyske undertøjsmærke formået at følge moden og tidens mange forskellige trends. Brugen af skønne eftertragtede materialer gør at brandet i dag er et anerkendt brand indenfor smukt og forførende lingeri, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

Smukt lingeri er både elegant, flot og meget forførende. Det er lækkert undertøj i luksusklassen men med et lille strejf af ægte glamour. Det gælder også for det skønne lingeri fra Mey. Lingeriet er designet i skønne innovative designs og naturlige farver, som alle frister modebevidste kvinder i alle aldre.

Flot lingeri får dig til at føle dig som noget helt specielt, selv på en helt almindelig mandag. Lækkert lingeri behøver nemlig ikke kun at høre de særlige lejligheder til. Brug dit lingeri på en ganske almindelig mandag, i stedet for din normale trusse og bh, og sæt en smule kulør på de mere eller mindre spændende hverdage.

Umiddelbart kan lingeri lyde som undertøj der godt kan være svært at finde. Er du på udkig efter lingeri er det derfor også en god ide at bruge god tid på at finde det helt rigtige. Størrelsen er vigtig og det samme er pasform og materiale. Har du disse få ting på plads, vil du med garanti komme til at elske det smukke lingeri fra det tyske mærke Mey.

Bæredygtigt lingeri fra Mey forkæler dine sanser

Social ansvarlighed og bæredygtig produktion er for det tyske brand vigtige elementer i deres undertøjs produktion. Vi er alle nødt til at tage et ansvar for vores fælles verden, og det har det tyske undertøjsfirma formået at gøre. Hos Mey er en miljøvenlig produktion af alle kollektioner en topprioritet. Alt lingeri fra Mey er mærket med bluesign® product, hvilket er en garanti for at de strenge økologiske kriterier overholdes.

Dit nye Mey lingeri skal behandles ordentligt

Dyrt lingeri vil du sikkert gerne passe godt på. Også det lækre lingeri fra Mey. Lingeri kræver nemlig at du passer godt på det, så det forbliver flot i lang tid. Når du vasker dit lingeri, må du aldrig komme det i vaskemaskinen. En vaskemaskine ødelægger de små fibre som er i det materiale dit lingeri er lavet af. Vask i stedet dit lingeri i hånden, det er en mere skånsom måde og er ikke nær så hårdt ved dit lingeri.

Undgå at overdosere vaskemidlet, og brug aldrig et skyllemiddel til dit lingeri. Et skyllemiddel vil i modsætning vaskemaskinen lukke de små fibre. Når du skal tørre dit lingeri fra Mey, må du heller aldrig bruge en tørretumbler. Dup hellere dit lingeri fri for vand inden du hænger det op til tørre, men aldrig i den direkte sol.

Køb dit nye Mey lingeri hos os og bliv forhørt af de mange forskellige lingerimodeller fra det tyske undertøjsbrand Mey. Mey er lingeri skabt med tysk grundighed og høje standarder, og dette ses i samtlige produkter som kommer derfra.