Mey toppe

Med en skøn top fra tyske Mey får du en lækker top i ægte tysk kvalitet. Tysk kvalitet og høje standarder er blandt andet det tyske mærkes kendetegn. Her på siden finder du er stort udvalg af mange skønne forskellige toppe fra det anerkendte brand Mey.

Mey toppe i lækker kvalitet

Når du skal vælge en top, er pasform og komfort, to meget vigtige punkter du ikke bør styre uden om. De er vigtige og derfor bør du altid tage dem med i dine overvejelser, når du skal vælge.

Fælles for de skønne toppe fra Mey er at de alle er produceret i lækre materialer i høj kvalitet. Du kan blandt andet finde skønne og feminine toppe, i blødt merinould og ægte silke. Mey forstår at sætte dig i centrum, og det må man sige de gør. Med de mange skønne toppe i den velkendte tyske kvalitet og standard, bliver du med garanti aldrig skuffet over din nye top.

Bløde Mey toppe til enhver tid

Toppe er et must have for rigtig mange kvinder. De hører sig ganske enkelt til i enhver kvindes garderobe. Mange kvinder bruger toppe, både til dagligt men også til alverdens festlige lejligheder, og det med god grund.

En top bringer mange gode ting med sig. Den luner, især på de kølige vinterdage. Men det behøves dog ikke, som mange tror, kun at bruges for at holde dig varm. En skøn top kan bruges under silkeskjorten, sammen med dine yndlings jeans eller sammen med en smuk feminin nederdel. Det er op til dig og hvad der falder i din smag. Med de skønne toppe fra Mey er du garanteret sublim pasform og komfort, som varer hele dagen. Også når du tager til fest.

Blandt de skønne toppe fra Mey finder du forskellige materialer. Blandt andet merinould og ægte silke. I nogle toppe fra Mey, er silke og merinould blandet sammen i det samme produkt. Dette er med til at give toppen den bedste følelse mod den bare hud, og give toppen en kvalitet som er udover det sædvanlige.

De fine toppe fra det tyske mærke, har den meget unikke egenskab at lede væsker væk fra kroppen. Det betyder at kommer du til at svede i din top fra Mey, vil de innovative materialer lede sveden væk fra din krop.

Toppene fra tyske Mey tager ansvar

Bæredygtighed er i dag kommet på alles læber. Det er selvfølgelig også med god grund. Det gælder i høj grad også inden for mode. Det tyske undertøjsfirma Mey har derfor gjort social ansvarlighed og bæredygtig produktion til deres levevej. Hos mærket har miljøvenlig produktion første prioritet. Handler du derfor en top fra det anerkendte brand kan du være sikker på, at den er produceret under fine økologiske forhold, med omtanke for vores fælles natur.

Vask din Mey top med omtanke

Meys toppe er alle produceret i de fineste kvaliteter, og dem skal du passe på. Det gælder også når du vasker din top. Er din top produceret i merinould er det særdeles vigtigt at du har øje for dette når du vasker. Merinould er nemt at rengøre og kræver på grund af deres antibakterielle egenskaber sjældent vask. Det kan dog alligevel være rart at vaske toppen, især hvis du bruger den ofte. Vask din Mey top på et mildt vaskeprogram. Tør den aldrig i tørretumbleren. Brug heller aldrig skyllemiddel eller blegemiddel til dine toppe.

Alle toppe fra tyske Mey er alle skabt med den velkendte tyske grundighed og de høje standarder. Hvilket ses i samtlige produkter som kommer fra Mey. Her er intet overladt til tilfældighederne, og alt er gennemtænkt helt ned til hver mindste detalje. Det gælder for alle de produkter som virksomheden har udviklet lige siden starten i 1928.

Køb din nye top fra tyske Mey hos os og føl den tyske kvalitet, grundighed og høje standard som kendetegner det anerkendte og miljøbevidste brand.