Mey trusser

Med trusser fra det anerkendte tyske brand Mey er du sikker på at få en trusse, som sidder som skabt til din numse. Her på siden finder du et bredt udvalg af lækre trusser i forskellige naturlige farver og former, som alle er produceret af de fineste materialer.

Mey trusser i de fineste materialer

Når du skal vælge dine nye trusser, så er der især 2 vigtige ting, du altid skal have for øje. Komfort og pasform. Trusserne skal selvfølgelig føles behagelige at have på, og så er udseendet også ret vigtigt. Alle trusser fra tyske Mey er produceret i lækre materialer i høj kvalitet.

Udover den meget høje kvalitet og de høje standarder, er trusserne fra Mey udviklet under særlige miljøvenlige forhold. Tyske Mey har gjort bæredygtig produktion og social ansvarlighed til deres levevej. Hvilket også betyder at undertøjet kun bliver produceret på europæiske fabrikker.

Mey er perfekte trusser i høj kvalitet

Mey er lig med perfekte produkter til den modebevidste kvinde. Det gælder også for Meys store udvalg af skønne trusser. Trusser som alle udstråler den tyske kvalitet og de høje standarder. Trusserne fra Mey er skabt med en fantastisk god pasform, som sidder utroligt godt på kroppen.

Mange kvinder kan hurtigt blive enige om at man aldrig kan få for mange trusser. Heller ikke de lækre trusser fra Mey. Blandt det skønne udvalg kan du finde mange forskellige modeller. Blandt andet tai, maxi og pants. Meys mange forskellige trusser er alle produceret i de lækreste materialer. Det sikrer dig en trusse som med garanti aldrig kommer til at skuffe dig.

Lune Mey trusser til de kolde vintermåneder

Med et par trusser fra Mey er du sikret, en trusse som vil lune dig dejligt også på de kolde dage. Trusserne er udviklet til at sidde utroligt behageligt. Trusserne fra Mey er alle produceret i forskellige materialer, og derfor også nogle til de kolde måneder.

Meys trusser tager ansvar

Efterhånden er der mange som har slået øjnene op for hvor vigtigt det er at passe godt på naturen. Det gælder i høj grad også for modeindustrien. Mey har taget det ansvar, og har derfor gjort social ansvarlighed og bæredygtig produktion til deres levevej. Her har en miljøvenlig produktion første prioritet.

For at holde øje med alle produktionsprocesser, bliver Meys undertøj kun produceret i europæiske fabrikker. Trusserne er alle certificeret med bluesign®. Det betyder at produktet er blevet produceret under en bæredygtig tekstilproduktion. Det sikrer dig også at produktet er kontrolleret for en miljøvenlig og sikker produktion. Vælger du en trusse fra det tyske undertøjsmærke kan du være sikker på, at de alle er produceret under fine økologiske forhold.

Vask Mey trusserne med omtanke

Trusserne fra Mey bliver produceret i forskellige materialer, og består blandt andet af blødt merinould og den fineste silke. På grund af disse materialer er du er nødt til at vaske trusserne på en anderledes måde end den du er vant til.

Du må gerne vaske trusserne i maskinen, men sørg altid for at du vasker dem ved lave temperaturer. Merinould og silke, tåler ikke de 60 grader, som ellers anbefales for undertøj. Som vaskemiddel bør du altid bruge et produkt som egner sig godt til uld, men også silke. Vaskemiddel som er beregnet til uld kan bruges til begge materialer. Du bør altid undgå vaskemidler med blegemiddel og optisk hvidt, brug heller aldrig skyllemiddel. Skyllemiddel lukker de små fibre i materialet.

Når du efter endt vask skal tørre dine uld og silketrusser, må du aldrig benytte en tørretumbler. Lad i stedet dine trusser lufttørre, så bevarer de den gode pasform. Køb dine Mey trusser hos os og mærk hvordan den høje kvalitet i materialet giver dig følelsen af velvære i luksusklassen.