Missya BH

Smukke Missya BH'er

Med en skøn BH fra Missya får du en BH i høj kvalitet med en super god pasform. Hos os finder du mange forskellige slags BH’er som alle er skabt i fantastiske materialer og som alle har en unik komfort og bæreevne.

Når du skal finde din næste BH, er det vigtigt at den passer dig fuldstændigt. En BH skal sidde godt på dine bryster, og så skal den være i stand til at løfte og støtte alle de rigtige steder. Alle de fine BH'er fra Missya er produceret i skønne kvaliteter som giver dig en super god følelse, både på din bare hud men også på din krop.

Et perfekt fit fra Missya

Det danske mærke Missya har siden 2003 skabt skønne BH'er, hvor en smuk pasform, yndige små detaljer og en overkommelig pris, altid har været det primære fokusområde. Hos danske Missya skal alle være med, og præcis af denne simple grund er de mange BH'er heller ikke BH'er som kommer til at vælte dit budget eller pengepung.

Missya er dansk design med en smuk pasform, skønne små detaljer og til en pris som kan friste enhver. Det er BH'er til den modebevidste kvinde, som for hvem mode er et absolut must. Det gælder også for undertøjet.

Alle bryster er forskellige

Ikke to bryster er ens, og det gælder heller ikke for BH'er. Missyas mange BH'er er alle udviklet til at give dig den helt rette støtte, og investerer du i en, bliver du garanteret heller ikke skuffet. Hos os finder du mange forskellige smukke BH*er, som alle kan noget forskelligt. De kan forme, støtte og løfte din barm, så du får lige præcis det resultat du søger. Blandt de mange forskellige BH'er, finder du blandt andet BH'er med push-up effekt, stropløse BH'er, uden bøjle og med bøjle.

Alle de skønne BH'er er produceret i skønne materialer som føles rare at have på, endda også en hel dag. De er smukt udformet, enten med skønne feminine blonder eller helt uden detaljer. Med andre ord, er der blandt Missyas mange BH'er, skønne BH'er som matcher enhver smag og stil. Nok også din.

Bruger du den rigtige Missya BH?

Når der er så mange BH'er som dem fra Missya, kan det godt være rigtig svært at vælge den rette. BH-størrelsen er selvfølgelig særdeles vigtig, og det samme gælder for pasform og stil. Hvilken stil du vælger, kan kun være op til dig, med det er vigtigt at du vælger den helt rette størrelse på din nye BH.

Komfort er alfa og omega, og din nye BH skal derfor sidde så perfekt som det er muligt. Stropperne må ikke være for stramme, ej heller omkredsen af din BH da det er her din primære støtte findes. Er denne for stram vil din BH lige så langsomt glide op af ryggen. Sørg derfor altid at prøve nogle forskellige BH'er. På den måde kan du være helt sikker på, at din nye BH er den der passer dig allerbedst og giver dine bryster den helt perfekte støtte.

Missya BH'er kan også blive for gammel

Det lyder måske lidt mærkeligt. Men din Missya BH kan rent faktisk blive for gammel. Som regel lyder tommelfingerreglen, at den kan holde i ca. 8 måneder. Herefter forsvinder elasticiteten i din BH lige så stille. Og har din BH små søde blonder, vil disse efterhånden i takt med at BH'en bliver ældre, blive kedelige at se på. Køb din Missya BH hos os og få en skøn BH med perfekt pasform og støtte. Og endda til en pris du ikke føler dig ruineret af.