Missya lingeri

Frækt Missya lingeri

Med lingeri fra det danske undertøjsmærke Missya får du flot lingeri i smukt design, til attraktive priser hvor alle kan være med. Hos os finder du et bredt sortiment af meget forskelligt lingeri fra Missya, alt sammen i gode kvaliteter.

Når du skal i gang med at finde dit nye lingeri, er pasform og kvalitet to gode ting, som du altid bør have in mente. Med den rette pasform som passer perfekt til dig, vil det smukke lingeri fra Missya fremhæve lige præcis de ting ved dig som du ønsker at fremhæve. Alt lingeri fra Missya er produceret i gode og bløde kvaliteter, som fint balancerer mellem god komfort, naturlig pasform og smukt design.

Bliv forført af Missya

Lingeri er frækt og forførende, det gælder også for det du finder fra Missya. Lingeri er anderledes undertøj med at lille strejf af luksus og glamour. Med det smukke lingeri fra det danske brand Missya vil du med garanti føle dig både forførende, fræk og lidt mere eftertragtet.

Ofte bliver lingeri forbundet med de helt stille aftener, hvor der ofte også er lidt mere plads og tid til hinanden. Men det behøver dog ikke at være sådan. For smukt lingeri kan også være med til at gøre den travle hverdag lidt sjovere, også på en sen mandag aften.

For mange kvinder kan det være svært at finde det perfekte lingeri. Det tager tid også en del tid at finde det helt rigtige, og ofte bliver netop tid den skyldige synder når kvinder skal finde det perfekte match. Lingeri kræver at du finder den rigtige størrelse og med den helt rette pasform. Pasformen skal helst få dig til at stråle, og føle dig sexet og eftertragtet. Med Missyas mange skønne lingerier kan du helt sikkert finde lingeri som smukt fremhæver alle dine kvindelige former.

Vil du bevare dit lingeri lige så smukt, som da du købte det?

Måske har du allerede nu, endelig fundet frem til dit perfekte lingeri. Og så vil du selvfølgelig også gerne holde det flot. Du kan godt bevare dit lingeri smukt i lang tid, vel og mærket hvis du behandler det godt og på den rigtige måde. Kan du blive i tvivl om hvorledes du gør, er her en lille guide.

Følg altid vaskeanvisningen når du skal i gang med at vaske dit nye lingeri. Vask det altid i hånden, især hvis dit lingeri indeholder en bøjle. Inden du begynder at vaske dit lingeri, er det en rigtig god idé, først at opløse vaskemidlet i det varme vand. Lad aldrig dit lingeri ligge i blød, men vask det i stedet med det samme.

Hvidt lingeri er farvet hvidt, og det betyder at du altid skal bruge vaskemiddel til kulørt tøj når du vasker det. Sørg for at bruge et mildt vaskemiddel, for eksempel et som er beregnet til uldvask. Uldvask er mere skånsomt over for de fine materialer. Undgå at overdosere vaskemidlet, og undgå helt at bruge skyllemiddel til dit lingeri. Skyllemidlet vil lukke de små fibre i stoffet, hvilket betyder at stoffet ikke kan ånde.

Brug aldrig tørretumbleren når du skal tørre dit lingeri, og undgå altid at vride det tør for vand. Du kan med fordel duppe vandet ud i stedet. Hæng heller aldrig dit rene lingeri i den direkte sol. Er du på udkig efter smukt og moderne lingeri til attraktive priser, så er de mange forskellige modeller fra danske Missya helt sikkert et lille kig værd. Køb dit lingeri fra det danske undertøjsmærke Missya hos os og bliv forført af de mange smukke modeller som mærket har skabt lige siden 2003.