Underkjoler

Som navnet afslører er underkjoler lavet til at have indenunder en kjole eller en nederdel og top. Her på siden har vi samlet Netlingeri's udvalg af underkjoler og underskørter. De findes i forskellige farver og længder så du får bedst mulig chance for at finde en, der passer til dine behov.

Underkjoler, undertrøjer og skørter - Så dit tøj sidder perfekt

Underkjoler og skørter til dig skal være i bløde og smidige materiale, som skal være dejligt at have på huden. Underkjolen og skørtet skal også hjælpe dit tøj med at glide let og ubesværet på kroppen.

En underkjole eller et underskørt skal du bruge under din kjole, nederdel eller trøje. Du kender sikkert til at din kjole klæber sig ind til kroppen og sidder forkert, i stedet for at falde let og pænt på dig. I længden vil det være irriterende med en kjole som sidder forkert, og derfor er det altid godt at have en løsning, som en underkjole eller andet i garderoben. Du kan vælge underkjoler men også underskørter alt efter hvad du skal have på. Det vigtigste er at dig tøj sidder som det skal, så du kan føle dig godt tilpas til enhver lejlighed.

Underkjolen til dig

Underkjoler skal både være praktiske, behagelige og flotte. Selvfølgelig er det stadig meningen, at de ikke skal ses på samme måde som festkjolen eller den flotte pencil shirt skal. Med en blød og lækker underkjole eller skørt, der får dit tøj til at sidder perfekt, vil gøre din hverdage og festlige aften endnu bedre. Har du ikke brug for en underkjole, som både dækker over og -underkrop? Så vil du kunne finde underskørter og undertrøjer som har samme effekt som underkjolen.

Hvis du har en nederdel som driller men skjorten sidder perfekt, vil underskørtet være perfekt. Det kan også være omvendt, at det er skjorten som driller, men at du har jeans på. Så er det undertrøjen, som sidder tæt på kroppen der vil være den gode løsning.

  • Iblandt underkjolerne finder du Triumph BODY MAKE-UP underkjoler, som er fantastiske. Materialet og designet vil sidde super godt på din krop. Det er underkjolerne som sidder tæt, men elastikken gør at den er utrolig behageligt at have på og ikke vil stammer dig nogen steder. Endnu en skøn detalje er at underkjolen har regulerbare stropper, som kan styles på mange måder, så dit look kan fuldføres hele vejen.
  • Underskørtet er et godt valg, hvis du har mange nederdele, og gerne vil have de sidder perfekt hver gang du har dem på. Skørtet gør at nederdelene ikke sætte sig ind til og imellem lårene. Underskørterne er ultrabløde, så det ekstra lag under din nederdel ikke vil genere dig på nogen måder.
  • Til sidst kan du finde undertrøjen, der har en shape up effekt, som gør at din silhuetter bliver tydelige og smukke under trøjen eller skjorten. Undertrøjerne er lavet af materialer som er bøde materialer og gør at din fine skjorte sidder perfekt på dig hele dagen eller aftenen.

Hvordan vælger du underkjole?

Underkjolen kommer højst sandsynligt i berøring med din hud og derfor er det vigtigt at du vælger en model, som er lavet af kvalitetsmateriale, som er blødt og behageligt. Når du køber hos Netlingeri, får du den garanti, der kommer med de lækre mærker vi fører. De mærker du finder på netlinger levere kun varer hvor kvalitet er i orden. I de fleste tilfælde vil du dog også have brug for bh og trusser.

Ud over materialevalg, skal du også tænke på farve og længde når du vælger underkjole og underskørt. Farve er vigtig idet du typisk ikke vil have at man kan se den igennem den kjole eller nederdel du har på udenover. Derfor skal du selvfølgelig vælge en hvid underkjole, hvis den skal under brudekjolen eller andet hvidt tøj og omvendt vælge sort hvis tøjet udenover er mørkt.

Længden er også en af de mest vigtige faktorer, ligesom det kan give mening at overveje om det er en kjole eller skørt du har brug for indenunder tøjet. Længden skal selvfølgelig tilpasses længden af det, du har udenpå. Dog kan du jo vælge en kort skørt, selvom kjolen eller nederdelen udenpå er lang for at få en flot effekt nederst uden at den bliver gennemsigtig øverst.

Løsningen til din gennemsigtige kjole

Har du bestilt en kjole hjem, som er en smule gennemsigtig? Så finder du løsningen her. Du kan finde en underkjole eller et skørt som du kan have indenunder din kjole. Selvfølgelig skal underkjolens farve passe til kjolens farve for at gennemfører dit look.

Hvilken størrelse skal din underkjole være i

Når du skal ud og finde dig en ny underkjole eller skørt, skal du næsten altid tage den samme størrelse, som du tager, når du køber nyt tøj. Underkjolerne og skørterne sidder selvfølgelig tæt på kroppen, men materialet indeholder elastik, og derfor kan give sig men stadig ligge perfekt på kroppen.

Du kan lige nu finde størrelser fra S til XL, men også størrelserne 34 til 46. Hvis du er i tvivl om størrelserne, så er du velkommen til at kontakte os. Er du på udkig efter en underkjole, trusser eller undertrøjer med shapewear, kan du også finde det, under kategorien Shapewear.

Søger du efter kjole af sove i?

Var det ikke lige en underkjole du søgte efter, men i stedet for en let, fin og behagelig natkjole at sove i. Så skal du over i nattøj kategorien, hvor der vil være et dejligt udvalgt af mange forskellige natkjoler. Find din natkjole her.

Vedligeholdelse og vask af din underkjole

Din skønne underkjole eller skørt skal du selvfølgelig behandle ordentlig, ligesom alt dit andet lingeri derhjemme. Der vil altid følge en vaskeanvisning med de varer du køber, som du nøje skal følge. Hvis du ikke følger vaskeanvisningen, vil reklamationsretten forsvinde.

De fleste underkjoler tåler kun 30 grader i vask. Hvis du vasker i for varme grader, vil elastikken og materialet blive ødelagt og dermed ikke have den samme gode effekt. Efter vask skal du hænge dit undertøj til almindelig tørring. Dog kan nogle af produkterne tåle at blive strøget ved en lav temperatur, men der plejer ikke være nødvendigt, da materialet i skørter og underkjolerne ikke har tendens til at krølle.

Online shopping hos Netlingeri

Når du køber hos Netlingeri får du hurtig levering og 365 dages returret. Vi har et stort og bredt udvalg fra de lækreste, kendte mærker. Køber du for over 250 kroner får du endda gratis fragt. Hvis du er i tvivl om længden, modellen eller noget helt tredje, vil dvi utrolig gerne hjælpe dig med at finde den rigtige varer hjem til dig. Du er velkommen til at kontakte os på +45 41 40 75 00 eller på mail info@netlingeri.dk. Du kan få fat i os alle hverdage mellem 08.00 – 11.00.