Badedragt

Vi har skønne og klassiske badedraget fra flere af vores kendte mærker - fx Triumph, Femilet, PrimaDonna, Wiki og Marie Jo. Engang var badedragter kedelige og passede til den lidt ældre generation, men sådan er det heldigvis ikke mere. I dag findes et væld og smukke og feminine badedragter, der skriger elegance.

Følg med i sæsonbadedragterne

Hvor er det godt badedragterne findes. Badedragter er klar til svømmebanerne, men kan også være til dig som ikke kan lide at gå i bikini. Badedragter vil blive ved med at være hotte, fordi der hele tiden skær forandringer og nye designs kommer frem på markedet.

Du vil kunne vælge mellem klassiske til luksuriøse eller udfordrende farverige designs til dem med shaping effekt. Om du er til det ene eller andet, så vil der med sikkerhed være noget for dig og dine behov. Når du finde den helt perfekte badedragt, vil du være mere selvsikker og udstråle af du har det perfekt og så skal du ikke bekymre dig om noget.

Gør din badedragt til et fuldendt og frisk look

Der er mange badedragter, som har de fineste og flotteste design, som du ikke kun behøver at bruge på stranden. Sving en nederdel omkring og tag solbrillerne på, og så er du klar til at så godt ud når du går fra poolen eller stranden.

Nye sæsonvarer hvert år

Hvis du ikke nåede at få dig en badedragt i år, så vær ikke ked af det. Om lidt kommer der nye og friske designs, i nye modeller eller farver. Du vil få muligheden for at få det nyeste nye. Så husk at holde øje med hjemme siden og vær klar til at klikke din nye ynglings badedragt hjem.

Vi glæder os til at vise dig den næste sæson af badetøj, fordi der altid er noget som overrasker. Det kan være badedragter med åben ryg, krydsryg eller noget helt andet, som vi slet ikke har set før.

Bikini trusser i gode mærker

Når du skal have et stort udvalg af bikinitrusser, så skal der selvfølgelig også være forskellige mærker at vælge mellem. Med mærkerne kan de lade sig gøre, at der er så stort et udvalg af mange designs og faconer.

Når det ikke er sommersæson, vil udvalget af badedragter være mindre, men der vil altid være basic badedragter på lagere til dig. Sæsonen for badetøjet starter faktisk allerede i foråret så husk at holde øje. Her ser du mærker som giver dig et udvalg af bikini trusser:

 • Femilet
 • Freya
 • Missya
 • PrimaDonna
 • Sloggi
 • Triumph

De fantastiske lingerimærker har styr på badetøjskvaliteten og ved godt hvad en bikinitrusse skal holde til, så du kan beholde dit ynglings badetøj i længere tid end bare en sommersæson.

Badedragter med mønstre og detaljer

Badedragter er altid en god ide, de går kan fjerne fokus fra dine kropsformer eller omvendt, gør dem endnu mere markante. Striber på din badedragt kan have en stor effekt for din krop. Hvis du vil skjule din mave lidt eller bredden på din krop, kan du finde en badedragt med lodrette striber, som vil gøre din krop længere.

Det kan også være du vil have din mave til at syne mindre, så vil modellen ”Argentina badedragten” fra mærket Missya være en kæmpe hjælp. Argentina badedragten kan du altid finde i sort, men hver sæson kommer den i mange smukke farver. Badedragter til gravide, som har behov for en god støtte, vil ”Argentina modellen” også være fantastiske, fordi der netop er støtte i stoffet.

Mange nye designs til badedragterne

Vi bliver overrasket hvert år med nye smukke designs fra de skønne mærker. Du vil altid kunne finde basic modeller, men hvert år kommer de også i smukke nye modefarver.

Du vil også blive overrasket med helt nye modeller, som kan være mere udfordrende, som for eksempel badedragter med åben ryg eller med en nedskæring foran. Så hvis du elsker at prøve noget nye og gøre din hverdag lidt mere spændende, så kan du godt glæde dig til den næste sommersæson.

Badedragter med god støtte

Der findes selvfølgelig badedragter med en god støtte, både til din krop, men også din barm. Der vil være badedragter som har skålstørrelser indsat, så du stadig kan få et løft og støtte til din barm. Selvfølgelig skal der være badedragter til dig som har større bryster, men også bare til dig som føler dig bedst tilpas med en støtte fra en bøjle.

Badedragter med støtte til din barm, vil normalt være med skålstørrelser, så du netop får et løft men også en støtte fra omkredsen af badedragten. Når du vælger en badedragt med skål, vil det være skålstørrelser du vælger din badedragt i, og resten af badedragten vil være tilpasset den skålstørrelse. Der vil være skålstørrelser fra B til E og omkredsen fra 75 til 100.

Din badedragt er af gode materialer

Mærkerne er opmærksomme på hvilke kvaliteter dit badetøj bliver lavet i, så det er behageligt, modtageligt for klor samt at det bedre holder farven og pasformen i solen og i vask. Gode materialer som bliver behandlet ordentligt samt vasket rigtigt, vil holde længere. Du kan finde:

 • Nylon/polyamid: Som gør dit badetøj behageligt at have på, og til fordel er et stærkt materiale som ikke giver sig.
 • Polyester: Er et let materiale i dit badetøj, som får det til at tørre hurtigere og derudover er det svedtransporterende.
 • Elastan: Er materialet som giver din badedragt den gode pasform. Elastan gør at din nye badedragt er stræk bart samt lukket sig pænt ind til kroppens former.

Der vil altid stå hvilke materialer dit badetøj er lavet af, samt en vaskeanvisning som passer til hvad dit badetøj kan holde til at blive vaske i. Hvis du passer på dit nye badetøj, vil du også have glæde af det i længere tid. Når sommeren kommer og vi er klar til at få lidt farve, så vil vores badetøj blive udsat for solen, klor og solcremen, som kan være hårdt for dit badetøj og materialerne.

Dit badetøj vil selvfølgelig blive slidt med tiden. Vær især opmærksom på dine bikinitrusser eller numsen ved badedragten, som med tiden kan blive gennemsigtigt. Dine trusser vil hurtigere blive slidte end overdelen, da vi sidder på flade som kan genere materialet, for eksempel strandsand, vandkanter eller i rutschebanen.

Følg trinene og få glæder af dit badetøj i flere sæsoner

 • Man skal altid skylde badetøjet, efter brug i klor eller saltvand. Derved sikre du at farverne og kvaliteten bevares bedst muligt.
 • Solen er kraftig og vil altid blege badetøjets farve, benytter du f.eks udelukkende trusserne, så smid toppen ud i solen. Derved mindsker du trusserne og toppens farveforskel.
 • Når du benytter solcreme og sololie, undgå at det kommer i kontakt med dit badetøj. Det kan nemlig desværre medfører at dit badetøj får skjolder og bliver misfarvet.
 • Når det er tid til at vaske dit badetøjet, kan du benytte vaskemiddel samt mildt vaskepulver. Der skal ikke så meget til, så brug udelukkende en lille smule. Husk at man aldrig skal vaske ens badetøj med vaskepulver med blegemiddel. Derved opnår du at farven holder bedst mulig.
 • Farvede badetøj: Vaske dit kulørte badetøj med vaskemiddel til finvask eller vaskemiddel til farvede tøj.
 • Hvidt badetøj: For at bevarer den hvide farve bedst mulig, anvend da mildt vaskemiddel.
 • Man skal aldrig smide ens badetøj i tørretumbleren, varmen ødelægger simpelthen badetøjets fibre.
 • Farveægtheden på neon farver er generelt lavere end på andre farver, derfor vil farven hurtigere falme i brug.
 • Sølv og guld farver slides af i brug og vask.
 • Der garanteres ikke for perler, beeds, palietter, sten og andre påsatte effekter.