Passionata

Passionata er lingeri er til dig der elsker farver, mønster og smukke blonder. Passionata lingeri er lingeri der er lavet i en høj kvalitet, kombineret med stil. Her på siden sider du smukke BH'er, trusser og badetøj fra Passionata som er designet til den ungdommelige kvinde.

Eksklusivt Passionata undertøj

Passionata er lingeri er til dig der elsker farver, mønster og smukke blonder. Passionata lingeri er lingeri der er lavet i en høj kvalitet, kombineret med stil. Her på siden sider du smukke BH’er og trusser fra Passionata som er designet til den ungdommelige kvinde. Passionata er dig, der bare gerne vil have et godt produkt – til en god pris.

Hos Netlingeri finder du mærket Passionata, der er creme de la creme for dig, der gerne vil have lingeri til kvinder i smuk og moderne stil fyldt med skønne blonder, farver, former og ikke mindst et væld af beundringsværdige detaljer. Pasformen er som altid upåklagelig og materialerne, der alle er nøje udvalgte, sikrer dig høj komfort og lingeri, som du vil elske at have på til både hverdag og festlige lejligheder. Vi byder bl.a. på:

 • Flotte BH’er i mange spændende varianter
 • Feminine trusser, hipster og G-streng

Forkæl dig selv, din garderobe eller én du holder af med alt det bedste fra det altid populære brand Passionata. Der er dømt luksus til krop og sjæl med disse skønne materialer og de altid spændende looks, som disse designs byder på. Vi giver dig feminint undertøj til kvinder, der sidder som en drøm.

Lækkert lingeri i høj kvalitet

Det er bare kvalitet i særklasse, når vi taler om det evigt populære Passionata. Dette brand har indtaget den store verden med storm og ikke mindst kvindehjerter verden over. Har du først prøvet dette luksuriøse brand, så er der ingen vej tilbage. Du vil elske pasformen, de blide former, de bløde materialer og ikke mindst det feminine look. Passionata er bare udsøgt kvalitet. Brandet byder på:

 1. Bløde og behagelige materialer
 2. Lækker pasform
 3. Høj komfort
 4. Farver der holder

Det er bare lidt mere lækkert at iføre sig lækkerier fra dette skønne mærke. Der er noget for alle, når du går på opdagelse i kollektionerne, og det kan være helt svært at vælge. Her får du materialer, der holder farver og pasform trods hyppige vaske og komforten er, ganske som kvaliteten, helt i særklasse. Heldigvis finder du disse skønne designs til skønne priser her hos Netlingeri, så du rigtigt kan forkæle dig selv med alt det bedste fra den store lingeriverden.

Smukke feminine detaljer

Der er ikke lagt skjul på dagsordenen, når du ser de mange flotte designs fra Passionata. Brandet emmer af skønne feminine designs og ikke mindst skønne detaljer – detaljer, der ofte gør hele forskellen for det perfekte feminine look. Kollektionerne har gennem tiderne budt på bl.a.:

 • Smukke udskæringer med sexet plunge effekt
 • Blonder i mange spændende varianter
 • Grafiske blonder og all-over print
 • Transparente materialer for sensuel effekt

Der er noget til brug under festkjolen, til soveværelset, til weekend-opholdet og til brug under hverdagens jeans og bluser. Der er tænkt på det hele, når du vælger alt, hvad du behøver til din basisgarderobe af lingeri fra dette skønne mærke. Det er og forbliver smukt feminint lingeri med et væld af smukke detaljer.

Masser af blonder

Passionata som brand er kendt for brug af skønne blonder i mange fine varianter. Det bliver bestemt aldrig kedeligt at handle blondeundertøj til kvinder, når det drejer sig om dette spændende og innovative brand. Forkælelsen vil ingen ende tage uanset dit valg, da de mange flotte designs altid har fokus på høj kvalitet og lækker pasform. Her finder du et væld af skønne varianter af:

 • Blonde BH’er
 • Blonde trusser

Blonder er og har altid været en enestående måde, hvorpå kvinder kan fremhæve det feminine og ofte med en lidt romantisk og blid sexet stil. Designs fra Passionata er ingen undtagelse – de mange skønne former og designs giver dig både blonde-look i innovativ og trendy stil såvel som den mere klassiske. Der er noget til alle lejligheder, former og smagsvarianter, når du ifører dig lækkerier fra dette spændende brand.

Sort, sexet eller sofistikeret

Med lingeri til damer fra Passionata kan du vælge stil til alle de kvinder du er. Sort, sexet, feminint eller måske sofistikeret? De mange spændende designs giver dig i den grad mulighed for at lade din personlighed komme til udtryk med præcis det lingeri og undertøj, der matcher dine feminine former - uanset størrelse og præferencer. Du er altid velklædt med skønne Passionata.

Når komfort er vigtig

Komforten er vigtig, når det drejer sig om lingeri. Pasform, størrelse og materialer har stor indflydelse på den grad af komfort, som du føler, når du iklæder dig undertøj og lingeri generelt. Hos Netlingeri har vi stor fokus på komfort, når vi indkøber lingeri fra de største og mest populære mærker – her er der professionelt design uanset, om du vælger BH’er eller trusser i de mange spændende varianter. Ved valg af BH kan du glæde dig over vores store sortiment, der giver dig alle muligheder for:

 • Størrelse, der matcher dine former og kurver
 • Design med god støtte til din barm
 • Slidstærke designs med bløde syninger
 • Designs, der føles lette og behagelige at have på

Smart undertøj skal føles godt på kroppen. Den rette størrelse er vigtig – uanset, hvilken form for lingeri, som du vælger og uanset, hvilket brand. Komfort, pasform og velvære hænger i høj grad sammen.

Smart størrelsesguide her på siden

Med et så professionelt brand som Passionata, så er du sikret de bedste betingelser for lingeri, der sidder helt perfekt. Er du i tvivl om størrelse, så tøv ikke med at spørge kundeservice eller benytte dig af vores mange populære størrelsesguides, som du finder her på siden.

BH’er med god pasform

Uanset dit ønske til BH, så skal pasformen være perfekt for, at du føler dig godt tilpas. Det er også uanset dit valg af mærke, design og farver og former. Vi byder på et stort udvalg af forskellige BH’er og den rette størrelse og pasform er vigtig uanset, om du vælger:

 • BH med push up
 • BH med vatteret indlæg
 • BH med half-cup
 • BH med minimizer effekt
 • BH med bøjle
 • BH med brede stropper
 • BH med V-formet facon
 • BH med V-formet facon

Ovenstående er blot et udvalg af de mange spændende former for BH’er som vores mange spændende mærker byder på. Find den helt rette størrelse til netop din smukke krop, og du vil opleve en udsøgt pasform.

Trusser, hipster og G-streng

Ingen lingeri uden trusser i mange spændende varianter. Det populære brand Passionata byder da også på masser af lækkerier med forskellige varianter som:

 • Hipster i spændende designs og materialer
 • G-streng i spændende designs og materialer

Er du til det mere klassiske eller måske mere sensuelle og forførende – der er noget for hver en smag, når du handler lækkert lingeri hos Netlingeri.

2 årlige kollektioner

Det skønne brand Passionata, der hører under det ikoniske Chantelle Group og først så dagens lys tilbage i 1988, er i den grad kommet for at blive. Dette mærke er kendt for sine 2 årlige kollektioner af lækkert lingeri til kvinder i høj kvalitet. Med fokus på kvinden, der lever livet til fulde, så er hver kollektion fyldt med:

 • Ren forkælelse
 • Smukke detaljer
 • Komfort i særklasse

Hos Netlingeri har vi udvalgt de smukkeste designs, der matcher kvinden med hang til moderne lingeri i flot og feminin stil. Her får du lingeri til kvinder med passion (Passionata) for livets mange skønne muligheder – også muligheder for altid at være velklædt fra inderst til yderst.

Skønne farver, former og mønstre

Kollektionerne bærer ofte præg af et væld af farver, former, mønstre og ikke mindst blonder. Der er noget til enhver smag – også designmæssigt, hvad angår kropsform, kurver og det feminine looks mange varianter. Du kan roligt glæde dig til at gå på opdagelse i det magiske Passionata univers med smukke detaljer, lækre materialer og ikke mindst altid favorable priser, når du handler her hos Netlingeri.

Passionata udsalg

Hos Netlingeri finder du altid skønne tilbud på Passionata undertøj. Her kan du finde spændende priser på både Passionata BH som trusser. Tag også gerne et kig på vores spændende tilbudsside, hvor du finder skønne rester til helt vanvittige nedsatte priser. Her er tale om lingeri tilbud med store rabatter på de største og mest populære mærker. Her kan du eksempelvis finde rester fra tidligere kollektioner eller andre spændende specialtilbud.

Få dag-til-dag levering

Hos Netlingeri tilbyder vi dag-til-dag levering, når du handler hos os. Vi ved, at du venter med spænding på din ordre – hurtig levering er den del af vores altid gode service.

Du må gerne fortryde

Du har hele 365 dages returret, når du handler hos Netlingeri.

Vil du have fri fragt?

Vi vil gerne gøre det nemt og billigt for dig at handle online. Handler du for mere end 250 kr., så giver vi dig fri fragt på din ordre – så længe det er til levering i Danmark.

Spørg kundeservice

Har du spørgsmål til din ordre, en BH, trusser, nattøj eller måske et mærke, så er du velkommen til at skrive til kundeservice. Du kan skrive til os på info@netlingeri.dk. Du er også velkommen til at ringe til os. Kundeservice står klar til at hjælpe dig på hverdage i tidsrummet 8.00-11.00. Du kan kontakte os på tlf. +45 41 40 75 00. Vi glæder os til at forkæle dig med alt det bedste fra den store modeverden af lingeri, undertøj og nattøj til damer.